Relatieplanet.nl logo

Relatieplanet.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Relatieplanet.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Relatieplanet.nl logo
Website
Relatieplanet.nl
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen Relatieplanet.nl

Zeker in de huidige periode ontmoeten mensen elkaar vooral via de digitale snelweg. Ben je single en wil je snel de liefde van je leven vinden? Dan zou je gebruik kunnen maken van de diensten van Relatieplanet.nl. De datingsite is er voor iedereen, en wellicht dus ook voor jou. Om dat te kunnen beoordelen hebben we hier de reviews en ervaringen van gebruikers samengevat. Op basis daarvan kun je al dan niet beslissen om ook een profiel aan te maken bij Relatieplanet.nl.

Over Relatieplanet.nl

In tegenstelling tot een aantal andere datingsites hecht men bij Relatieplanet.nl aan privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid. Op basis daarvan faciliteert het jou bij het vinden van de liefde van je leven. Relatieplanet.nl bestaat al vanaf 2002, toen Chris van Tuijl het platform oprichtte. In 2006 nam de Telegraaf Media Group de datingsite over. Ondertussen geldt het als een van de grootste datingsites van Nederland en België met ruim drie miljoen inschrijvingen.

Waarom kiezen voor Relatieplanet.nl?

Relatieplanet.nl is, aldus blijkt uit de beoordelingen van gebruikers, een veilig en betrouwbaar platform. Via datingtips en allerlei lezenswaardige blogs word je geholpen om snel een date te vinden. Relatieplanet.nl bied je de tijd en hecht aan privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid. De profielen, foto’s en wijzigingen worden voortdurend gecontroleerd. Zo is men achter de schermen actief tegen oplichting, treedt het op als sprake is van aanstootgevende berichten en ongewenste reclame. Je kunt in eerste instantie kennis maken met Relatieplanet.nl door een gratis Basic account te nemen. Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten, dan sluit je later een Premium abonnement af.

Is Relatieplanet.nl betrouwbaar?

Relatieplanet.nl is een witte raaf in de wereld van de datingsites. Het actief controleren van de profielen is opvallend en toont de goede intenties en de betrouwbaarheid van deze datingsite. Dat er sprake is van een betrouwbare partner blijkt ook uit de zeer goed gevulde prijzenkast van Relatieplanet.nl. In Nederland en België werd het al verschillende keren uitgeroepen tot de beste en meest populaire datingsite. Het feit dat Relatieplanet.nl het Thuiswinkel Waarborg heeft en ook al beschikt over het Keurmerk Veilig Daten zegt ook meer dan voldoende over de mate van betrouwbaarheid van deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

De werkwijze van Rekatieplanet.nl is helder en op het platform blijft geen vraag onbeantwoord. Dat maakt dat iedereen prima uit de voeten kan op het platform. Daarnaast beschikt Relatieplanet.nl over een meer dan uitstekende klantenservice. Je kunt er dagelijks een beroep doen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt echter ook een mail sturen naar Relatieplanet.nl. Daarbij krijg je de garantie dat je binnen 24 uur een reactie krijgt. De klantenservice doet er steeds alles aan om de privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid van de gebruikers te waarborgen. En dat lukt, zo mag geconcludeerd worden, meer dan uitstekend.

Wil jij ook beoordelen?

Het is soms best een stap om je in te schrijven bij een datingsite. Daarom maak je liever een account aan op een goed en betrouwbaar platform. Op basis van de hier weergegeven informatie kun jij je nu prima een beeld vormen van het platform. Dit met speciale dank aan de gebruikers van Relatieplanet.nl. Door die beoordelingen vanuit de praktijk kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Daarmee is het belang van de beoordelingen aangetoond. Wellicht is het reden om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je iets terug doen voor de mensen die jou in deze kwestie aanvullende informatie hebben gegeven.

Gerelateerde bedrijven

DatingEasy.nl logo
DatingEasy.nl
4 beoordelingen
6,5
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
Cupify logo
Cupify
2 beoordelingen
9
6,9
75% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Ervaringen met Relatieplanet.nl

Het bedrijf Relatieplanet.nl is geverifieerd door ons. De webshop Relatieplanet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Relatieplanet.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Relatieplanet.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Relatieplanet.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Relatieplanet.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuk!!!

Echt super leuk om online te daten. Daar moest ik ook maar achter komen want een jaar geleden vond ik mensen die elkaar hadden leren kennen via een datingsite maar raar. Maar om eerlijk te zijn het is niet veel anders dan iemand ontmoeten in de kroeg. En het taboe heb ik doorbroken voor mezelf en ben me gaan inschrijven. Ik heb Lexa, Be2 en e-matching geprobeerd voordat ik bij Relatieplanet.nl uitkwam. En ben er niet meer weg gegaan. Tot nu toe gewoon de beste keuze!

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste datingsite

Van alle datingsites die ik heb gezien is Relatieplanet echt de beste. Gewoon het grootste aanbod en de meest actieve site.

Zoveel dates gehad en echt een aanrader.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Daniel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Redelijke site

Ik heb mij ingeschreven als gratis lid, om te kijken wat er allemaal met de site te doen was.
De site is netjes en overzichtelijk en de gebruikersvoorwaarden zijn goed leesbaar.
Ik heb een paar weken gekeken hoe het allemaal werkte.

Een nette site dus, maar helaas relatief weinig recent actieve profielen. (een euvel van veel dating sites) en mijn profiel werd in 2 weken slechts 3 keer bekeken. (nee, ik ben geen model, maar 3 bezoeken is bizar weinig) en op elk willekeurig moment zag ik maar 6 tot 8 geschikte dames online.

De hoeveelheid actieve vrouwelijke leden lijkt dus erg beperkt.

Geplaatst op: 16-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: ErJee

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Betaal minder

Wees slim en zorg dat je niet direct je abonnement verlengt. Dan komt Relatieplanet vanzelf met een goed voorstel en betaal je minder.

Profiteer hier dus van als je slim bent.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Theodora

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen onaardige site

Paar jaar geleden lid geweest en aantal dates gehad. Sommige vrouwen zijn ouder in het echt dan op de foto. Waarschijnlijk kunnen ze goed photoshoppen;).

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Paulus

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Anders dan voorheen maar nog altijd top

Hoor van diverse mensen dat Relatieplanet voorheen veel leuker was. Heb echt geen idee hoe het toen was maar ben zeer te spreken over de site.

Goed aangekleed en duidelijk match systeem. Ben al 3 maanden lid en heb een top tijd. Veel aandacht en leuke berichten.

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Felix T.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg leuk om te daten

Ik heb echt zoveel dates gehad via Relatieplanet. Echt een geweldige tijd. Niet alle dates waren een succes maar het is gewoon spannend. Heb nu een leuk meisje ontmoet en denk dat het wel wat gaat worden. Heb mijn account dus maar niet meer geupdate en wil hier echt wat van maken. Voor iedereen die leuke dates wil hebben dan is het een dikke aanbeveling!

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Romario

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon lekker daten

Relatieplanet is net als alle andere datingsites. Veel mannen die al jaren op de site staan en weinig verversing. Mannen zijn ook vaak onzeker en ja daar heb ik dus niets aan. Heb al heel wat dates gehad en zitten echt leuke kerels tussen, hoewel het vaak bij een date bleef. Zijn vaak niet de mooiste mannen maarja innerlijk is ook belangrijk laten we maar zeggen.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sallina

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Pas op voor foute types

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik heb wel eens wat foute types getroffen die geld proberen te ritselen. Pas op want als je daar in trapt ben je zuur. Meld deze types direct bij de site en zorg dat ze verwijderd worden.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gilbert S.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Relatieplanet, net politie, als je nodig heb zijn ze er niet, maar bemoeien zich wel ongevraagd met je zaken.

Ik zou het iedereen afraden om te gaan betalen voor een membership bij relatieplanet.nl
Ze lijken goedkoop, maar hun website zit dan ook BARSTENSVOL met oude en inactive profielen... dus daar heb je weinig aan.
Als je ze dan vraagt wanneer ze hun website eens opschonen... krijg je geen enkele reactie.
Echter reageren ze wel als je ook maar enige vorm van kritiek vermeld over Relatieplanet.nl
Ze gaan gewoon ongevraagd teksten in je profiel verwijderen... erg kinderachtige beheerder(s) daar.
Had neergezet dat ik eerst even de boel wilde bekijken op Relatieplanet, omdat ik vorig jaar al gemerkt had dat ze veel oude/inactive profielen op hun website hadden staan... die tekst zinde hun niet, ( ook al is het de waarheid ga zelf maar eens kijken ) en vervolgens werden enkele regels gewoon gedelete... maar antwoorden op vragen geven ho maar... heel merkwaardig.

Geplaatst op: 12-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Arthur

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt bijna niet meer van abo af

Van deze site kom je bijna niet meer af.
Zeer moeilijk op te zeggen! Pas Op

Geplaatst op: 15-09-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
K*t Site

Om te beginnen bij de nieuwsbrief. Ik ehb me al verschillende keren proberen uit te schrijven, maar dat is echt met geen mogelijkheid te doen. Echt vreselijk irritant al die mailtjes! Daarnaast is het op de website geen doen om ook maar iemand te vinden die een reactie geeft. In mijn ogen word je volgegooid met nep accounts en vind je dus sneller een partner in de wibra dan op de websites. Voor mij dus een grote teleurstelling!

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Relatieplanet.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DatingEasy.nl logo
DatingEasy.nl
4 beoordelingen
6,5
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
Cupify logo
Cupify
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Relatieplanet.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over Relatieplanet.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Relatieplanet.nl actief?

Relatieplanet.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating en gratis dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Relatieplanet.nl reviews? Dan kun je naar de website van Relatieplanet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie