Qollect logo

Qollect reviews, ervaringen en beoordelingen

Qollect reviews, ervaringen en beoordelingen
3876
Qollect logo
Website
Qollect
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Qollect

Een lening afsluiten bij een bank is voor veel mensen de belangrijkste financiële beslissing uit hun leven. Heb je die lening met een variabele rente afgesloten? Dan is het goed mogelijk dat je eigenlijk te veel geld hebt betaald aan rente. Heel wat banken en kredietmaatschappijen hebben zich hieraan schuldig gemaakt. Zelfs bij leningen die al jarenlang afgelost zijn kan het zijn dat je nog geld terug krijgt. Qollect is een website die jou als consument hierbij wilt helpen. Maar is Qollect een betrouwbaar dienstverleningsplatform? Is het veilig om in zee te gaan met deze website? Wat zijn de ervaringen van klanten van Qollect? Hoe beoordelen mensen de service? Hier vind je tal van reviews over Qollect terug. Zo weet jij of Qollect een goed idee is of net niet.

Over Qollect

Qollect is een website waar je als consument terecht kunt om je aan te melden om te veel betaalde renten bij leningen met een variabele rente terug te krijgen. Het bedrijf levert dus een duidelijke dienst en werd onder andere opgericht door Adriaan de Gier. Deze ervaren advocaat op het gebied van massaschades hoopt met Qollect een revolutie in de markt van de massaschades te ontketenen. Bij Qollect is het hele proces van een klacht aanmelden immers geautomatiseerd. Qollect werkt ook samen met de Stichting Geldbelangen die de hele misstand betreffende de rente op het spoor kwam. Het doel van de website in samenwerking met Geldbelangen is om een eerlijke compensatie voor iedereen te bekomen. Qollect werkt volgens het no cure, no pay recept. Dat betekent dat je op voorhand niets hoeft te betalen aan het bedrijf. Pas als jouw openstaande rekening vereffend is wordt er een percentage berekend op het bedrag dat je terug hebt gekregen. Dit bedrag kan overigens hoog oplopen: tot vlot meer dan 5000 euro.

Waarom kiezen voor Qollect?

Qollect is een innovatief platform voor het terugvorderen van teveel betaalde gelden. Het proces is volledig geautomatiseerd en je kunt in een paar minuten tijd een claim indienen. Concreet meld je ej op het platform aan voor de teruggave van jouw geld. Daarbij vul je jouw gegevens in zoals waar je een krediet hebt afgenomen, hoe groot dat krediet was, hoe lang de looptijd was en ga zo maar door. Qollect controleert vervolgens of je recht hebt op een vergoeding en brengt je hiervan op de hoogte aan de hand van mails. Heb je recht op een vergoeding? Dan gaat Qollect achter jouw vergoeding aan. De diensten van Qollect geldt voor zo goed als elk type kredietverstrekker tot zelfs levensverzekeraars en kredietkaartmaatschappijen. Zo kan je op de website van Qollect informeren naar rentevergoedingen voor banken als ING, Interbank, Rabobank, ABN Amro, Santander, Vesting Finance, Roparco en ga zo maar door. Vind je jouw kredietverstrekker niet terug in de lijst op de website? Dan kan je best toch nog even contact opnemen met de klantenservice van Qollect. Misschien is er nog wel iets mogelijk! Ook goed om te weten is dat je zelfs nog recht kunt hebben op een vergoeding als je al een schadevergoeding van jouw bank hebt ontvangen.

Is Qollect betrouwbaar?

Er is geen reden om Qollect te wantrouwen. Zo werkt het bedrijf volgens het principe dat je pas iets moet betalen bij een succesvolle dienstverlening. Je loopt als klant dus geen enkel gevaar om financiële schade te krijgen door gebruik te maken van Qollect. Daarnaast is het bedrijf opgericht door de bekende advocaat Adriaan de Gier. Je weet dus absoluut bij wie je terecht kunt als er iets misloopt bij Qollect. Ook vind je op de website zelf belangrijke informatie over het bedrijf terug. Op de homepage staat het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Zit je met vragen of heb je een probleem? Dan kan je terecht bij de klantenservice van Qollect. Ook de verbinding met de website zelf is veilig dus je hoeft je over je persoonsgegevens geen zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over de dienstverlening van Qollect? Dan kan je best even de pagina met de veelgestelde vragen doornemen. Hier vind je heel wat informatie terug over de werkwijze van Qollect. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je de klantendienst van de website contacteren. Dat kan door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Meestal krijg je binnen een werkdag een antwoord terug van Qollect. Heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht best per mail door. Bij klachten krijg je ten laatste na twee weken een antwoord terug van Qollect.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten van Qollect? Dan is jouw ervaring met dit bedrijf een belangrijke determinant voor onze bezoekers om al dan niet met Qollect in zee te gaan. Schrijf jouw review op deze pagina en laat ons weten hoe jij de hele dienstverlening hebt ervaren. Hoe zou je het gemak van Qollect bijvoorbeeld beoordelen? Krijg je de nodige ondersteuning? Zou je Qollect aan derden aanraden of net niet?

Reviews over Qollect
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Qollect

Qollect is geverifieerd door ons expert team. De webshop Qollect bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Qollect lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Qollect. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Qollect is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Qollect te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Qollect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qollect een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Qollect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qollect actief?

Qollect is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qollect reviews? Dan kun je naar de website van Qollect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie