Postcode Zorgcollectief logo

Postcode Zorgcollectief reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Postcode Zorgcollectief reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Postcode Zorgcollectief

Postcode Zorgcollectief is geverifieerd door ons expert team. De webshop Postcode Zorgcollectief bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Postcode Zorgcollectief lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Postcode Zorgcollectief. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van postcodezorgcollectief.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van postcodezorgcollectief.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede combinatie

Dit is een goede zorgverzekering in combinatie met deskundig en persoonlijk advies voor mijn hele gezin. Ik ben al jaren klant en hoef verlopig ook nog niet weg. Super bedankt!

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Daniël K.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Postcode Zorgcollectief


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
FBTO logo
FBTO
15 beoordelingen
5,7
Yezzer logo
Yezzer
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Postcode Zorgcollectief een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Postcode Zorgcollectief. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Postcode Zorgcollectief actief?

Postcode Zorgcollectief is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Postcode Zorgcollectief reviews? Dan kun je naar de website van Postcode Zorgcollectief gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie