Postcode Zorgcollectief logo

Postcode Zorgcollectief reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Postcode Zorgcollectief reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2574
Postcode Zorgcollectief logo
Website
postcodezorgcollectief.com
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Postcode Zorgcollectief

Wil je profiteren van het collectieve Postcode Zorgcollectief, maar wil je voordat je je hiervoor aanmeldt eerst meer te weten komen over het Postcode Zorgcollectief? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Op deze pagina lees je meer over het Postcode Zorgcollectief, waar de organisatie voor staat, waarom je voor het Postcode Zorgcollectief zou moeten kiezen en of de onderneming daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook kom je alles te weten over de vele ervaringen van reeds bestaande klanten van het Postcode Zorgcollectief. Hierdoor kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet lid te worden bij het Postcode Zorgcollectief.

Over Postcode Zorgcollectief

De stichting het Postcode Zorgcollectief is een initiatief van Herland Assurantie Adviseurs b.v. dat als uitgangspunt heeft om de belangen van verzekerden te behartigen. Het Postcode Zorgcollectief streeft naar zo laag mogelijke prijzen en een zo optimaal mogelijke dekking en richt zich op zowel studenten als op mensen met een vast of tijdelijk arbeidscontract. Indien je je aansluit bij het collectief kun je profiteren van flink wat korting.

Waarom kiezen voor Postcode Zorgcollectief

Wil je een zo laag mogelijke zorg premie? Dan is het wellicht een aanrader voor jou om je aan te melden bij het Postcode Zorgcollectief. Het Postcode zorgcollectief biedt tal van voordelen. Zo heb je 100% vrije zorgkeuze en kun je zelf kiezen door wie je geholpen wilt worden. Ook profiteer je bij het Postcode Zorgcollectief van hoge vergoedingen voor vele specialistische zorg en therapieën. Daarnaast krijg je altijd persoonlijk advies bij het Postcode Zorgcollectief en kun je vertrouwen op vakkundige kennis en ervaring.

Is Postcode Zorgcollectief betrouwbaar?

Het Postcode Zorgcollectief is al vele jaren actief en heeft dan ook een hoge naamsbekendheid. Het collectief werkt samen met vele externe betrouwbare partners en heeft een zeer grote groep aan leden. Het bedrijf is dan ook zeker te vertrouwen. Ook voldoet de website van Postcode Zorgcollectief aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden. Zo gaat het bedrijf veilig met jouw persoonlijke data om, kun je veilig online betalen en kun je eenvoudig jouw lidmaatschap opzeggen indien je geen lid meer wilt zijn.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker van het Postcode Zorgcollectief spreken? Dan kun je de klantenservice bereiken via telefonisch contact of per mail. De klantenservice staat voor je klaar voor het beantwoorden van vragen, het afhandelen van eventuele klachten en het bieden van zorgvuldig en vakkundig advies. Je wordt vaak zo snel mogelijk geholpen door een medewerken van het Postcode Zorgcollectief.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bekend met het Postcode Zorgcollectief en wil je andere mensen vertellen over jouw ervaringen? Schrijf dan een review op deze pagina. Laat andere weten hoe jij denkt over het collectief, wat voor jou de grootste voordelen zijn en of je het Postcode Zorgcollectief ook aan andere zou aanraden. Met jouw review help je andere potentiele leden met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen lid te worden bij het Postcode Zorgcollectief.

Reviews over Postcode Zorgcollectief
Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Postcode Zorgcollectief

Postcode Zorgcollectief is geverifieerd door ons expert team. De webshop Postcode Zorgcollectief bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Postcode Zorgcollectief lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Postcode Zorgcollectief. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van postcodezorgcollectief.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van postcodezorgcollectief.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nico heeft mij snel en goed geholpen

Ik ben sinds 1 Jan hier verzekerd goede en nette afhandeling van nota’s en had gister een vraag waarop ik teruggebeld zou worden en dat is keurig gebeurd en ook daar weer net antwoord. Ik ben tevreden en het declareren gaat ook makkelijk. Voor mij prima in orde dus!

Geplaatst op: 16-03-2023
Laatst bewerkt op: 16-03-2023
Geschreven door: Brenda T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede combinatie

Dit is een goede zorgverzekering in combinatie met deskundig en persoonlijk advies voor mijn hele gezin. Ik ben al jaren klant en hoef verlopig ook nog niet weg. Super bedankt!

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniël K.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Postcode Zorgcollectief
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Postcode Zorgcollectief een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Postcode Zorgcollectief. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Postcode Zorgcollectief actief?

Postcode Zorgcollectief is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Postcode Zorgcollectief reviews? Dan kun je naar de website van Postcode Zorgcollectief gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie