Portucasa.nl logo

Portucasa.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Portucasa.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
925
Portucasa.nl logo
Website
Portucasa.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Portucasa.nl

Houden jullie ook zo van de adembenemend mooie stranden van de Algarve? Zag je een droomhuis bij Portucasa.nl? Vooral de ligging, het verwarmde zwembad en de airco spreken je aan? Het liefst zou je boeken, maar hoe betrouwbaar is Portucasa.nl? Is het zwembad een beetje schoon en hoe comfortabel is de vakantiewoning in werkelijkheid? Dat zijn van die onzekerheden die je niet van op een afstand kunt checken. Daarom hebben wij reviews van eerdere gasten voor je verzameld. Zij hebben door middel van hun beoordeling laten weten hoe ze Portucasa.nl hebben ervaren. De recensies staan handig op een rijtje, zodat jij een eerlijk beeld krijgt van deze organisatie. Op die manier maak je een weloverwogen beslissing om hier wel of niet je accommodatie te boeken.

Over Portucasa.nl

Al sinds 1999 is Portucasa.nl gespecialiseerd in de Algarve. Er is bij deze aanbieder een breed aanbod van vakantiehuizen in Portugal te vinden. In veel gevallen bevinden de accommodaties zich in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. De vakantiewoningen die worden aangeboden, zijn allemaal persoonlijk geselecteerd. De eigenaar van Portucasa.nl, Peter Vallen, heeft zelf jarenlang in de Algarve gewoond. Hij kent het gebied daardoor heel goed en is uitstekend in staat om de mooiste plekjes te vinden. Juist daar probeert hij vakantiehuizen te bezoeken en, als ze door de selectie komen, op te nemen in het aanbod. Naast vakantiewoningen in de Algarve, verhuurt Portucasa.nl ook huizen in Spanje en op de Canarische eilanden.

Waarom kiezen voor Portucasa.nl

Via Portucasa.nl vind je heel eenvoudig de vakantiewoning van je wensen. Je weet dat elke accommodatie met zorg is uitgezocht, maar uiteraard heb je zo je eigen wensen. Je kunt daarom handig selecteren op onder meer het gebied, de voorzieningen, wel of geen eigen zwembad en airco Als het om de huizen zelf gaat, is de variatie groot. Of je nu een dorpshuis of een extra grote villa met veel luxe voorzieningen wilt, je vindt het allemaal in het aanbod. Misschien wil je zeker weten dat het zwembad verwarmd is of dat je bijvoorbeeld niet verder dan een kilometer bij de kust vandaan zit. Dan kun je daar heel eenvoudig op zoeken. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je contact opnemen met de eigenaar van Portucasa.nl. Hij werkt al meer dan 20 jaar in deze branche en is een kenner van de regio. Vertel je je wensen, dan kan hij je helpen om een passend vakantiehuis te vinden. Het is prettig dat je bij Portucasa.nl een optie kunt nemen. Dit kan voor maximaal 3 dagen. Wil je toch nog even nadenken of overleggen over de eventuele vakantiewoning, dan heb je daar in alle rust een paar dagen de tijd voor en hoef je niet bang te zijn dat iemand anders je droomvilla huurt in jouw gewenste periode.

Is Portucasa.nl betrouwbaar?

Portucasa.nl is aangesloten bij de SGR en biedt je daarom als huurder extra veel zekerheid. Verder zie je veel contactgegevens en is het feit dat je te maken hebt met iemand die al zoveel jaar huizen verhuurd in de Algarve, zegt ook veel. Daarnaast lees je een heel aantal reviews van eerdere gasten. Zij roemen de service en ook de accommodaties. Mensen boeken vaak ook een volgende keer bij Portucasa.nl. Je kunt er dus met een gerust hart op vertrouwen dat je hier met een betrouwbare organisatie te maken hebt.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Dat is dan via de mail. Je mag er dus op vertrouwen dat je snel een antwoord terugkrijgt. Bel je liever, dan kan dat ook. Maar dat kan dan alleen op werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij al eens een mooie vakantiewoning bij Portucasa.nl? Hoe vond je dat? Was het huis op een mooie locatie gelegen? Ben je tevreden over de service? Als je een recensie schrijft, dan help je daar andere mensen mee. Dankzij jouw beoordeling krijgen consumenten een goed beeld van deze aanbieder. Beschrijf zeker ook eventuele ervaringen rond het indienen van een eventuele klacht. Juist de manier waarop dit werd afgehandeld, zegt veel over een vakantieaanbieder.

Gerelateerde bedrijven
Maisonne.eu logo
Maisonne.eu
2 beoordelingen
9,5
RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Portucasa.nl

Het bedrijf Portucasa.nl is geverifieerd door ons. De webshop Portucasa.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Portucasa.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Portucasa.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Portucasa.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Portucasa.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Portucasa.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet meer dezelfde als vroeger

Ze waren heel slecht bereikbaar en de website is echt niet meer up to date. Zijn ze nog wel actief? Het huis dat ik al eens geboekt had stond op de site maar toen ik rechtstreeks bij de eigenaar informeerde omdat ik Portucasa niet te pakken kreeg vertelde hij me dat hij niet meer via Portucasa adverteert en de kalender was ook niet meer bijgehouden. Positieve is dat ze me wel terugbelden en hun best deden me aan een ander huis te helpen. Maar ze hadden niet veel keuze. Het waren niet de mensen die ik kende van andere keren. Is het bedrijf soms overgenomen? Adres is ook gewijzigd. Ik had er een raar gevoel bij en hoop dat ze snel weer up to date zijn want ik boekte er altijd graag.

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jos J.

4 / 10
1/5 3/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt heel blij

We zijn al vaker op vakantie geweest hiermee en we wilde nog een derde keer gaan maar helaas door omstandigheden konden we niet vliegen. Dit hebben ze super netjes op gelost. Top!

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mees V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Portucasa.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Maisonne.eu logo
Maisonne.eu
2 beoordelingen
9,5
RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Portucasa.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Portucasa.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Portucasa.nl actief?

Portucasa.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Portucasa.nl reviews? Dan kun je naar de website van Portucasa.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie