Porton.nl logo

Porton.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Porton.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
924
Porton.nl logo
Website
Porton.nl
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Porton.nl

De cloud is een term die tot enkele jaren terug compleet onbekend in de oren klonk. Vandaag de dag heeft iedereen al op zijn minst eens gehoord van die mysterieuze cloud. Dat betekent echter niet dat er per se veel vertrouwen is in het opslaan van gegevens in de cloud. En laat dat nu net de dienst zijn die Porton.nl aanbiedt. Is dit bedrijf dan ook betrouwbaar? Zijn jouw gegevens echt veilig bij Porton.nl? Is er een goede customer service? Het zijn vragen waar de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Porton.nl een antwoord op kunnen geven. Op deze pagina hebben wij dan ook tal van reviews van echte klanten van Porton.nl op een rij gezet.

Over Porton.nl

Porton.nl is een Nederlandse aanbieder van private cloudstorage. Het gaat dus in essentie om online opslagruimte waar je dag en nacht terecht kunt om jouw gegevens op te vragen, te bekijken, te wijzigen en ga zo maar door. Je kunt er foto’s, muziek, video’s, documenten en meer in opslaan en al deze gegevens synchroniseren met diverse apparaten. Je kunt bestanden delen en hebt dan ook altijd een back-up achter de hand. Het unieke van Porton.nl is het feit dat het een Nederlandse aanbieder van private cloudstorage is en dat het de enige aanbieder van Europa is die een partner is van het bekende bedrijf Synology. Het feit dat het een Nederlandse aanbieder is betekent immers dat alle data op beveiligde servers in Nederalnd staat opgeslagen en ook onder de Nederlandse wetgeving valt. Dat biedt bepaalde garanties wat anonimiteit, privacy en beveiliging betreft. Dat Porton.nl een partner is van Synology betekent dan weer dat alle gebruikers van Porton.nl toegang hebben tot professionele Synology NAS systemen. Een pluspunt want Synology is niet voor niets marktleider in zijn sector.

Waarom kiezen voor Porton.nl?

Porton.nl legt uiteraard zo goed als de volledige focus op het garanderen van een veilige opslag van jouw gegevens. Binnen dat kader kan er gekozen worden voor verschillende abonnementsvormen die je op de webshop terug kunt vinden. De verschillen tussen de diverse opties hebben vooral te maken met de opslagruimte die beschikbaar wordt gesteld. Zo zijn er abonnementen met 200 GB, 500 GB, 1000 GB en 2000 GB. Bij elk abonnement ontvang je als klant een uitgebreide handleiding en instructies en kan je beroep doen op support via zowel de telefoon als via mail. Elk abonnement is maandelijks opzegbaar en kan de eerste dertig dagen geannuleerd worden onder een niet goed, geld terug garantie. Daarnaast is elk abonnement maandelijks opzegbaar. Betalen kan via iDeal, PayPal, kredietkaart en automatische incasso.

Is Porton.nl betrouwbaar?

Logischerwijze is vertrouwen zowat het belangrijkste goed in de sector van Porton.nl. In het voordeel van Porton.nl speelt alleszins al dat het een Nederlands bedrijf is. Je vindt dan ook op de startpagina meteen het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer terug. Het betekent ook dat het bedrijf onder de Nederlandse wetgeving valt en je als consument al een basisniveau aan bescherming geniet. Porton.nl beschikt ook over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen en heeft op hun website uitgebreid omschreven algemene voorwaarden staan. Zo weet je als consument op voorhand wat de diverse procedures en regels zijn waar Porton.nl mee werkt. Kortweg gezegd: Porton.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of problemen? Dan kan je eerst even de veelgestelde vragen op de website van Porton.nl bekijken. Vind je hier het antwoord niet tussen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Porton.nl. Dat kan via het contactformulier op de website, via mail of telefonisch. Om het hele proces sneller te doen verlopen kan je best meteen ook een ticket aanmaken voor jouw vraag/probleem. Heb je een klacht? Dan kan je deze via dezelfde wegen kenbaar maken. Je zult altijd binnen de 14 dagen na het versturen van de klacht een antwoord krijgen van Porton.nl. Kom je er niet uit? Dan kan je ook een beroep doen op de Online Dispute Resolution, de zogenaamde Geschillencommissie van de Europese Unie.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij al een tijdje gebruik van de diensten van Porton.nl? Of deed je het ooit en ben je er vervolgens mee gestopt? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Zou je hun diensten als betrouwbaar en goed beoordelen? Raad je Porton.nl aan derden aan? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Laat op deze pagina een review achter en help met jouw ervaringen iemand anders verder.

Reviews over Porton.nl
Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Porton.nl

Porton.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Porton.nl bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Porton.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Porton.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Porton.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Porton.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne service goede kwaliteit

Mijn vriendin en ik maken regelmatig video's en foto's samen. Wij wilden deze opslaan zonder dat dit op onze telefoon moest. Hiervoor maakte wij gebruik van de Foto's veilig opslaan bij Porton. Hier hebben wij voor gekozen met 500 GB. De prijs ligt het zeker niet aan want deze is relatief laag.

Geplaatst op: 05-03-2024
Laatst bewerkt op: 05-03-2024
Geschreven door: Luc Swier S.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende diensten

Ik maak al langer gebruik van de cloud storage dienst die porton biedt. Ik heb zelf 500gb en heb hier ook meer als genoeg aan. De prijs is goed en alles zit ook erg netjes beveiligd.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Madelief T.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Porton.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Porton.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Porton.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Porton.nl actief?

Porton.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Porton.nl reviews? Dan kun je naar de website van Porton.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie