PlayFootball.shop logo

PlayFootball.shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
PlayFootball.shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1863
PlayFootball.shop logo
Website
playfootball.shop
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen PlayFootball.shop

Voetbal is en blijft de koning onder de sporten in Europa. Het is de populairste sport zowel geteld onder het aantal beoefenaars als het aantal toeschouwers. Logisch dus dat er heel wat webshops bestaan gericht op voetbalspullen en truitjes. Een dergelijke webshop is PlayFootball.shop. Ben jij op zoek naar reviews over PlayFootball.shop? Dan vind je hier exact wat je zoekt op één handige locatie. Wij hebben immers tal van reviews, ervaringen en beoordelingen van PlayFootball.shop voor jou op een rijtje gezet. Zo kan jij lekker handig gebruik maken van de reviews en ervaringen van anderen voor je zelf een beslissing moet nemen!

Over PlayFootball.shop

PlayFootball.shop is een webshop die de focus legt op fankleding en alles wat met voetbal te maken heeft. Het is één van verschillende zusterwebsites (zoals bijvoorbeeld PlayHockey.shop) die deel uitmaken van Verest Sport. De doelstelling van PlayFootball.shop is om zich in de markt te zetten als de voetbalspecialist van Zuid-Nederland met het grootste aanbod op de markt. Goed om te weten is dat er een fysieke winkel bestaat in Leende waar het personeel dat de klantenservice van PlayFootball.shop bemant ook echt werkt. PlayFootball.shop richt zich vooral op kwaliteit, kennis van de producten en klantenservice. Deze laatste twee elementen komen al snel naar de voorgrond als je weet dat de meeste medewerkers van PlayFootball.shop zelf atleet/voetballer waren. Aarzel dus niet om bij prangende vragen (of als je even raad wilt) contact op te nemen met het team achter deze webshop. Wil je nog een beter inzicht in de waarden en sfeer van het bedrijf? Dan kan je zowel de Instagram als de Facebook even bekijken of je gewoon inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor PlayFootball.shop?

PlayFootball.shop heeft een ruim assortiment aan voetbalspullen. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: schoenen, kleding, fanshop, eredivisie, bundesliga, la liga, premier league, ligue 1, serie A, landen en accessoires. Je vindt dus van alle grote competities binnen Europe heel wat spullen om te tonen van welke ploeg of welk land jij fan bent. Ook al vereniging kan je overigens bij PlayFootball.shop terecht om voor jouw ploeg of vereniging een tenue samen te stellen en aan te kopen. Is het artikel op voorraad? Dan kan je bij een bestelling voor 16.00 uur het product reeds de volgende dag thuis verwachten. Verzending is gratis boven de 50 euro. Zoek je een artikel dat niet meteen te vinden is op de webshop? Dan kan je best even contact opnemen met de klantenservice en duiden naar wat je op zoek bent. Vaak kan er nog wel iets geregeld worden dan. Heb je spijt van je aankoop? Dan krijg je van PlayFootball.shop een retourtermijn van twee weken als je het artikel in originele verpakking opstuurt.

Is PlayFootball.shop betrouwbaar?

Zeker in de wereld van de voetbalshirts zijn er heel wat malafide websites terug te vinden. Bij PlayFootball.shop heb je echter al de zekerheid dat het vasthangt aan een fysieke winkel. Bovendien vind je op de website ook meteen het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. De website zelf is veilig verbonden dankzij de SSL-verbinding (wat je kunt zien aan het slotje in de adresbalk) wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Ook zijn de algemene voorwaarden duidelijk aangegeven op de webshop en is hierin omschreven wat de verschillende procedures zijn bij bijvoorbeeld een klacht. Ten slotte beschikt PlayFootball.shop over een eigen klantenservice. PlayFootball.shop is dus betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Hulp of advies nodig bij iets uit het assortiment? Vind je niet terug wat je aan het zoeken bent? Of wil je net een klacht doorgeven? Dan kan je bij de klantenservice van PlayFootball.shop terecht. Deze kan je telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 18 uur. Op zaterdag kan je van 9 uur tot 17 uur bellen. Naast de telefoon kan je Whatsappen, chatten via de webshop, een messenger bericht sturen, een brief sturen of een mail sturen. Geef je een klacht door? Dan kan krijg je steeds binnen de 14 dagen een antwoord van PlayFootball.shop.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis in de kleerkast een paar truitjes, broeken en schoenen hangen van PlayFootball.shop? Of kocht je er ooit iets aan wat een negatieve ervaring werd? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen met en beoordelingen van PlayFootball.shop. Niet alleen leuk om het van jou af te schrijven, maar bovendien help je met jouw review ook anderen!

Reviews over PlayFootball.shop
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Odlo.com logo
Odlo.com
2 beoordelingen
10
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met PlayFootball.shop

Het bedrijf PlayFootball.shop is geverifieerd door ons. De webshop playfootball.shop is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. PlayFootball.shop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PlayFootball.shop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

PlayFootball.shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van playfootball.shop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfecte communicatie

Ik heb een aantal producten gekocht via de webshop. Na 2 dagen na de bestelling was alles al in huis. De communicatie was echt perfect en ze lieten precies weten wat de status was van mijn order. Ik raad het ook echt aan!

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mara K.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PlayFootball.shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Odlo.com logo
Odlo.com
2 beoordelingen
10
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PlayFootball.shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PlayFootball.shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PlayFootball.shop actief?

PlayFootball.shop is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PlayFootball.shop reviews? Dan kun je naar de website van PlayFootball.shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie