Piece of Joy logo

Piece of Joy reviews, ervaringen en beoordelingen

Piece of Joy reviews, ervaringen en beoordelingen
2690
Piece of Joy logo
Website
Piece of Joy
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Piece of Joy

Af en toe een lekker taartje maakt het leven een stuk mooier. Bij een verjaardag en bij andere feestjes hoort iets lekkers, toch? Maar ja, of het nu allemaal zo gezond is? Bij Piece of Joy denken ze van niet. Daarom bieden ze een alternatief. Toch lekker snoepen, maar dan net iets beter. Eet jij, om welke reden dan ook, helemaal vegan en/of krijg je het liefst zo min mogelijk geraffineerde suikers binnen? Dan zou je je bij Piece of Joy weleens helemaal op je gemak kunnen voelen. Maar als je voor de eerste keer ergens bestelt, dan wil je wel weten of een bedrijf betrouwbaar is. Hoe zit dat met Piece of Joy? Smaken de taartjes trouwens ook wel lekker? En kun je er vanuit gaan dat de bestelling op de afgesproken datum wordt bezorgd? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Door deze reviews door te nemen, krijg je vast en zeker antwoord op je vragen. Vervolgens maak je zelf een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Over Piece of Joy

Piece of Joy zijn gruwelijk lekkere pieces volgens de oprichters van dit bedrijf. Verder zijn hun lekkernijen vegan, glutenvrij en helemaal zonder geraffineerde suikers. Uiteraard bevatten de producten dus ook geen lactose en ei. Sergey en Joy zijn de eigenaren van Piece of Joy. Eigenlijk is heel dit bedrijf voortgekomen uit een hobby. Sergey is het meesterbrein achter de recepten. Voor de eigenaars van deze shop is het heel belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Verder moeten de taartjes bizar lekker zijn, voor een grote doelgroep toegankelijk en als je het taartje ziet, dan moet je er eigenlijk direct 3 of 4 willen eten. Dan is hun missie geslaagd. Elke pieces wordt door hen met de hand gemaakt. Er is een externe keuken in Nieuwkoop waar alleen met glutenvrije producten gewerkt wordt. De taartjes zijn per stuk te koop. Op die manier kun je heerlijk variëren met de smaken. Ze worden geleverd in een recyclebaar doosje. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat het lekkers tijdens de verzending niet door elkaar gehusseld zal worden. Ze zijn 24 weken houdbaar in de vriezer en 2 dagen in de koelkast.

Waarom kiezen voor Piece of Joy

Eet jij in het weekend of tijdens een feestje ook graag taart, maar wil je het gezond houden? Dan kun je zelf je keuken induiken. Helaas zijn we niet allemaal keukenprinsessen en soms ontbreekt ook gewoonweg de tijd. Het kan dan ideaal zijn om een bestelling te doen bij Piece of Joy. Er zijn allerlei verschillende taartjes te bestellen, onder andere in de smaken limoen, blauwe bessen of pistache. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je eigen box met taartjes samen te stellen. Verder is er bananenbrood en er zijn brownies verkrijgbaar. Het is een optie om er een koeltas bij te bestellen. Die kun je later zelf ook nog leuk gebruiken. Gaat het om een speciale gelegenheid of wil je iemand verrassen, dan kun je een kaartje bij de bestelling bijvoegen. De taartjes kunnen op elk gewenst moment geleverd worden. Natuurlijk kan dat eens een dag later worden en in het geval van een verjaardag is dat ontzettend vervelend. Daarom geven de eigenaren van Piece of Joy aan dat je de bestelling beter iets te vroeg kunt laten bezorgen. Ze zijn tenslotte prima in de koelkast of vriezer houdbaar. Zo weet je zeker dat je op het moment suprême iets lekkers bij de thee of de koffie hebt.

Is Piece of Joy betrouwbaar?

Als je de verhalen leest van de eigenaren van Piece of Joy, dan trek je al snel de conclusie dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Bovendien zijn de lekkernijen ook gewoon te koop bij de Jumbo in Nieuwkoop. De klantenservice is prima bereikbaar en ook op social media kun je Piec of Joy volgen.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen kan via de live chat, door middel van een telefoontje, op de social media of door een mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe vind jij de taartjes van Piece of Joy? Heb je al eens bij hen besteld? Schrijf hier een beoordeling over en laat deze recensie achter hier op deze pagina. Zo leren andere mensen dit bedrijf beter kennen. Dankzij jouw review kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet in deze shop te bestellen.

Reviews over Piece of Joy
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
16 beoordelingen
7,8
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Piece of Joy

Het bedrijf Piece of Joy is geverifieerd door ons. De webshop Piece of Joy is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Piece of Joy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Piece of Joy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Piece of Joy is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Piece of Joy te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Piece of Joy.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg lekker en uniek

Ik heb hier een aantal taarten besteld voor onze trouwdag en het was echt een top ervaring. Het bestellen ging erg gemakkelijk. Alles is snel geleverd en het is echt super lekker. Het enige moeilijke is het kiezen van de taarten :D

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stef V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Piece of Joy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
16 beoordelingen
7,8
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Piece of Joy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Piece of Joy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Piece of Joy actief?

Piece of Joy is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Piece of Joy reviews? Dan kun je naar de website van Piece of Joy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie