Persempretoys.nl logo

Persempretoys.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Persempretoys.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1857
Persempretoys.nl logo
Website
Persempretoys.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Persempretoys

Mooi en uniek speelgoed op maat vind je in de webshop van Persempretoys. Dit is een unieke speelgoed webshop dat zich richt op kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Lees gauw meer over deze bijzondere webshop, wat ze precies verkopen en lees hoe de klanten Persempretoys beoordelen in de reviews met ervaringen.

Over Persempretoys

In 2010 werd Persempretoys met succes opgericht. De naam Persempretoys betekent “eeuwig speelgoed'. Toen het werk in 2012 bij Persempretoys te druk werd, is Persempretoys verkocht aan de huidige eigenaren. Deze hebben een achtergrond in het speciaal onderwijs en zagen dit als een perfecte kans. Deze webshop richt zich dan ook op uniek speelgoed voor kinderen met een beperking of met bijzondere eisen.

Zo kun je in de webshop van Persempretoys loopwagentjes vinden. Deze zijn dan niet alleen gericht op jonge kinderen van een jaar of 4, maar ook zijn deze er in grote uitvoeringen voor kinderen ( bijvoorbeeld met Down) van 15 jaar. Persempretoys heeft speelgoed op maat en ook een groot aanbod aan houten speelgoed.

Waarom kiezen voor Persempretoys

Of je nu zelf een kind met een beperking hebt of een vriend of familielid en gezin met een zorgkindje heeft, het vinden van een geschikt cadeau kan dan best lastig zijn. Persempretoys helpt je graag bij het vinden van het beste cadeau voor dit bijzondere kind. Dit maakt het vinden van speelgoed niet alleen eenvoudiger voor de ouders, maar ook voor de familieleden en vrienden.

Persempretoys legt ook flink de nadruk op de kwaliteit van het speelgoed. Zo is er houten speelgoed in het aanbod, maar zijn ook alle overige materialen voor het speelgoed stevig en duurzaam. Zo is het niet alleen veilig voor jouw kind, maar doet jouw kind ook lang met het speelgoed.

Deze webshop heeft een eigen voorraad en kan dus direct uit voorraad leveren. Hierdoor ben je verzekerd van de snelste verzendtijden. Wanneer jij een order plaatst bij Persempretoys, kan deze gelijk worden verwerkt en de producten gelijk worden verzonden. Daarom is de standaard verzendtijd bij Persempretoys ook meestal 1 à 2 werkdagen.

Is Persempretoys betrouwbaar?

Persempretoys heeft een passie voor haar vak. Ze willen het voor kinderen met een beperking ook mogelijk maken om speelgoed voor de juiste leeftijden aan te bieden. Deze passie zie je terug in hun webshop, hun producten en hun algehele service. Naast het aanbieden van een betrouwbare en unieke collectie aan speelgoed, is Persempretoys ook een grote donateur van Stichting Pardoes.

Om te betalen bij Persempretoys, kun je gebruik maken van een handig online betaalsysteem. Hier mag je zelf kiezen hoe je wilt betalen. Dit kan altijd veilig online met een betaling via Ideal, het gebruik van een creditcard of door te betalen met een veilige online betaalservice zoals Paypal.

Klantenservice en klachten

Vind je het moeilijk om een geschikt cadeau te vinden voor een neefje met Down of het kind van jouw vriendin dat autisme heeft? De webshop zorgt voor een duidelijk aanbod en navigeert je naar de beste spullen voor jouw zoektocht. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan is het slim om Persempretoys even te bellen. Hun klantenservice staat erop om je zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van de gewenste informatie. Door extra advies in te winnen, kun je nog beter een geschikt cadeautje vinden.

Is het gekochte speelgoed van Persempretoys geen succes? Dan kan je altijd retourneren bij deze webshop. Wanneer je een klacht hebt over het speelgoed of over de service van de webshop, kun je gelijk bij Persempretoys jouw klacht melden. Klachten worden serieus genomen en zo snel mogelijk opgelost

Wil jij ook beoordelen?

Vond jij het ook altijd lastig om geschikt speelgoed te vinden voor jouw zoon of dochter met een beperking? Of heb je bij Persempretoys weleens een leuk cadeautje gekocht voor een kind met een beperking? Laat in een review weten wat jouw reden was om bij Persempretoys te bestellen. Voldoet deze webshop aan de wensen van jouw kind en wat kun je nog meer vertellen over het aanbod. Het is belangrijk om de ervaringen van gebruikers en klanten te kunnen lezen. Laat daarom een eigen beoordeling over Persempretoys achter en deel hierin jouw ervaringen over het speelgoed. Denk je dat je voortaan vaker bij Persempretoys speelgoed gaat bestellen? Laat het achter in jouw review.

Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
CuteStuff.nl logo
CuteStuff.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede ervaringen

Een Goede ervaring gehad met dit bedrijf. Het heeft wel even geduurt voordat het pakketje binnenkwam. Ik had tussendoor even een mailtje gestuurd om te vragen of alles nog goed was met de bestelling en ze zeiden dat ik nog even moest wachten. Daarna kwam alles goed binnen.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Celine K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Persempretoys.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
CuteStuff.nl logo
CuteStuff.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Persempretoys.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Persempretoys.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Persempretoys.nl actief?

Persempretoys.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Persempretoys.nl reviews? Dan kun je naar de website van Persempretoys.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie