PeggyPay logo

PeggyPay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PeggyPay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4117
PeggyPay logo
Website
PeggyPay

Reviews en ervaringen PeggyPay

Als je een eigen webshop hebt of online iets aan het verkopen bent dan is een betaalpagina wel zo handig om te hebben. En dan heb je er bij voorkeur natuurlijk eentje zonder moeilijkheden. Je kent het heus wel: de laadtijd is te lang, de betaling is mislukt, de betaalknop werkt niet zo goed. Het zijn stuk voor stuk redenen waarom klanten afhaken voor ze betalen. Een goed werkende betaalpagina is dan ook misschien wel de belangrijkste pagina op jouw website. Met PeggyPay koop je betaalsoftware waarmee je een goede betaalpagina maakt. Maar werkt deze wel naar behoren? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen van PeggyPay. Zo kan jij uit de ervaringen van echte klanten van PeggyPay leren!

Over PeggyPay

PeggyPay is een onderneming die nu al enkele jaren actief is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van betaalsoftware. Als je beslist om de software aan te kopen krijg je concreet een login voor jouw account. Met deze login kan je in geen tijd een eigen betaalpagina aanmaken. Je linkt dan naar deze betaalpagina vanuit jouw landingspagina en de software van PeggyPay doet de rest. Dit is dus de ideale software voor mensen die actief zijn als bijvoorbeeld coaches, consultants, auteurs of eigenlijk eender welke startende ondernemer die iets online aan de man tracht te brengen. Bovendien staat er bij PeggyPay altijd een heel team klaar om eventuele problemen snel weg te werken. Voor extra hulp of proactief advies van experts kan je altijd terecht bij PeggyPay.

Waarom kiezen voor PeggyPay?

Je kiest natuurlijk vooral voor PeggyPay om ervoor te zorgen dat je nooit meer een klant kwijtspeelt door een betaalpagina die niet kan laden. Goed om te weten is dan ook dat je op de webshop van PeggyPay de software ook gratis kunt uitproberen. Zo ben je er zeker van dat je geen kat in een zak koopt. Daarnaast biedt PeggyPay op eender welk moment gratis support via mail of via live-chat tijdens de werkuren. Buiten de werkuren staat er een enorme kennisbank met tal van videohandleidingen ter beschikking. Om maar een kleine greep te nemen uit de waaier aan opties met PeggyPay. Je kunt upsells realiseren, je kunt laten betalen in termijnen, abonnementen afsluiten en zelfs jouw administratie en facturen automatiseren. Afhankelijk van de functies die je wenst kan je bij PeggyPay drie verschillende formules afsluiten. Er is starten voor de starter. Er is groeien voor extra klantenconversie en er is opschalen inclusief priority support en alle opties.

Is PeggyPay betrouwbaar?

PeggyPay is een betaalpartner dus het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat er vertrouwen is. Op dat vlak hoef je je overigens geen zorgen te maken over PeggyPay. Het bedrijf is al enige tijd actief binnen de sector en je vindt op de website bijvoorbeeld al heel wat getuigenissen terug. Bovendien is er een eigen klantenservice die op vragen kan antwoorden en is PeggyPay ook aanwezig op diverse sociale media. Ook vind je op de website van PeggyPay meer dan voldoende bedrijfsinformatie terug. Je ziet er het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw-nummer. Ten slotte is ook de verbinding met de website van PeggyPay beveiligd dankzij het SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen of heb je een probleem? Dan vind je op de website van PeggyPay al heel wat informatie terug. Je kunt daarentegen ook altijd contact opnemen met de klantendienst van PeggyPay. Dat kan door gebruik te maken van de live chat, dat kan door een mail te sturen en dat kan ook door het contactformulier op de website in te vullen. Heb je een account? Dan kan je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met PeggyPay. Doet er zich een probleem voor en heb je een klacht? Dan kan je die best per mail sturen of via de live chat. Het team achter PeggyPay reageert normaal binnen de werkdag op vragen en zal uiteraard klachten meteen trachten op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij voor jouw bedrijf gebruik van de diensten van PeggyPay? Dan zijn onze bezoekers razend benieuwd naar jouw ervaringen met deze betaalsoftware. Is het zijn geld waard? Helpt PeggyPay je effectief om op te schalen? Hoe zou jij het gebruiksgemak van de software beoordelen? Krijg je bij problemen voldoende snel hulp van het team achter PeggyPay? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor PeggyPay? Laat het ons weten in de vorm van een review!

Reviews over PeggyPay

Gerelateerde bedrijven

Magix logo
Magix
4 beoordelingen
9,5
Storytel logo
Storytel
2 beoordelingen
9,5
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over PeggyPay

Ons team van experts heeft PeggyPay geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PeggyPay bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PeggyPay is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PeggyPay is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van PeggyPay. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van PeggyPay.

Geplaatst op: 25-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PeggyPay


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Magix logo
Magix
4 beoordelingen
9,5
Storytel logo
Storytel
2 beoordelingen
9,5
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PeggyPay een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PeggyPay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PeggyPay actief?

PeggyPay is vooral actief in de categorie software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PeggyPay reviews? Dan kun je naar de website van PeggyPay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie