Passievoortwee logo

Passievoortwee reviews, ervaringen en beoordelingen

Passievoortwee reviews, ervaringen en beoordelingen
317
Passievoortwee logo
Website
Passievoortwee
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen Passievoortwee

Op zoek naar een erotische date? Dat is mooi, maar ook spannend. En je wilt wel dat het goed gaat en zeker niet dat je opeens tegen hele vervelende dingen aanloopt. Dus was je vast op zoek naar een datingsite die je niet alleen aan gelijkgestemden koppelt, maar die ook op een veilige manier handelt. Waarvan je het gevoel hebt dat het betrouwbaar is wat er aan contacten aangeboden wordt. Met je zoektocht kwam je uit op Passievoortwee. En daarom ben je nu vast hier beland, om Passievoortwee even goed onder de loep te houden. Is de site integer en transparant genoeg? Hoe betrouwbaar zijn de contacten die erop staan? Welke ervaringen hebben andere mensen? Gelukkig kan je hier de reviews lezen van andere mensen en daarnaast ook nog wat meer informatie over de site op zich. Heb je zelf ervaring met Passievoortwee, dan kan ook jij hier jouw recensie achterlaten!

Over Passievoortwee

Passievoortwee is een erotische datingsite die zich richt op mannen, maar vooral ook vrouwen én stellen. Een spannende date, waarbij je weet dat de ander ook zoekt wat jij zoekt. Een site die wel voor de erotiek gaat, maar daarbij wel betrouwbaarheid, integriteit en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Zin in een spannende, erotische date zonder verdere verplichtingen? Dan kan Passievoortwee voor jou de oplossing zijn.

Waarom kiezen voor Passievoortwee

Kiezen voor Passievoortwee is kiezen voor erotische dating op een veilige manier. Passievoortwee doet er alles aan om de betrouwbaarheid te vergroten. Zo worden profielteksten en profielfoto’s voor plaatsing gecontroleerd en hopen ze hiermee lokprofielen te voorkomen. Foto’s zijn pas door anderen te zien als deze een betaald lidmaatschap hebben. Ook kan er niet op gereageerd worden voordat men betaald lid is. Je kunt wel gratis toegang krijgen, maar de functies zijn dan zeer beperkt. Bij betaalde lidmaatschappen kan je bijvoorbeeld chatten, zoeken en foto’s bekijken en berichten achterlaten. De betalingsvoorwaarden zijn helder. Naast ‘gewone’ erotische dates tussen individuen, kan er ook als stel ingeschreven worden.

Is Passievoortwee betrouwbaar?

Passievoortwee heeft betrouwbaarheid juist hoog staan. Zo wordt je emailadres nooit aan anderen getoond en je foto wordt pas getoond als men betaald lid is. De profielen worden allemaal gecontroleerd en bij vragen word je altijd geholpen. Inschrijven doe je eerst als gratis lid, waarna je pas daarna over kan stappen naar één van de betaalde lidmaatschappen. Zo kan je dus eerst even rondkijken. Ben je helemaal geen lid, dan zie je dus helemaal niks, wat uiteraard meer betrouwbaarheid geeft. Het betalen gaat gewoon veilig op de bekende manieren als iDeal, PayPal of via een bankoverschrijving. Ook contant betalen is mogelijk! Binnen 14 dagen kan je gebruik maken van je herroepingsrecht. Dus ook daarin zit je goed. Overigens zullen ze op jouw bankafschrift niet laten zetten dat de betaling aan Passievoortwee is. Dat kan in sommige gevallen eveneens wel fijn zijn… Op de site staan trouwens tips waarmee je zelf je ervaring fijner en veiliger kunt laten verlopen!

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met de helpdesk kan via de Help sectie. Hier vind je allerlei vragen en de antwoorden hierop. Staat hier je vraag niet tussen, dan kan je mailen. Binnen 24 uur wordt jouw vraag beantwoord. Heb je een vraag die meer tijd nodig heeft om opgelost te worden, dan laten ze dat in ieder geval even weten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Passievoortwee? Je kunt andere geïnteresseerden helpen door jouw beoordeling hier achter te laten. Leg in je review bijvoorbeeld uit hoe de werkwijze is van de site en of dit helder is. Werkt het ook goed zo en had je het gevoel dat het allemaal echt zo betrouwbaar is als ze zeggen? Je kunt ook denken aan andere dingen zoals de chatfunctie: werkte dat fijn? Zijn er voldoende profielen om een keuze te kunnen maken of was het jammer van je geld? Raad jij aan om hier een lidmaatschap aan te gaan of juist niet? En zo niet: waarom dan niet? Door een gedetailleerde beoordeling te geven gaat de site voor anderen ook meer leven. Zo kunnen anderen beter inzien of Passievoortwee wel of niet voor hen de juiste site is. Alvast bedankt voor je moeite!

Reviews over Passievoortwee
Gerelateerde bedrijven
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Passievoortwee

Ons team van experts heeft Passievoortwee geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Passievoortwee bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Passievoortwee is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Passievoortwee is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Passievoortwee te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Passievoortwee.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

En zijn zeer weinig profielen. Bv in Brabant op twee handen te tellen. Op mail naar de info word niet binnen 24 uur gereageerd. Zelfs na 48 uur niet. En een ander info nummer wat er vermeld staat klopt helemaal niet. Op herroepings recht word niet op gereageerd. Je betalingen is gewoon weg. Jammer

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld zeker waard

Ik heb kort geleden een abbonoment aangeschaft bij Passie voor Twee en het is het nu al zeker waard. Ik heb door deze site al meerde contacten opgelopen binnen een korte tijd. Op internet kunnen mensen net wat vrijer zijn als in het echt en dit scheelt enorm. Super!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Passievoortwee
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Passievoortwee een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Passievoortwee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Passievoortwee actief?

Passievoortwee is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) swingers dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Passievoortwee reviews? Dan kun je naar de website van Passievoortwee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie