PartnerPete logo

PartnerPete reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PartnerPete reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2280
PartnerPete logo
Website
PartnerPete
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen PartnerPete

Stel je komt als expat in een vreemd land. Dan doe je graag een beroep op een organisatie die je helpt met de thuisvoorzieningen. PartnerPete is zo’n bedrijf dat dit in ons land doet. Om een beter beeld te krijgen van de diensten van deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Aan de hand van die samenvatting beslis je zelf of je ook gebruik gaat maken van de diensten van PartnerPete.

Over PartnerPete

PartnerPete is een verbindingsservice, al actief vanaf 2013. De organisatie helpt expats die in ons land wonen en komen wonen. PartnerPete helpt deze groep mensen om de beste deals voor de thuisvoorzieningen te krijgen. De service is gratis en van verborgen klosten is ook geen sprake. PartnerPete werkt met flexibele contracten en zonder boetes. Met behulp van PartnerPete kunnen expats binnen drie dagen hun nutsvoorzieningen geregeld hebben. PartnerPete doet zaken met een selectie van voorkeursleveranciers. Op die manier kunnen nutsvoorzieningen geregeld worden die volledig aansluiten bij de wensen van de expats.

Waarom kiezen voor PartnerPete

Ben je expat en schakel je PartnerPete in, dan worden zaken als internet, energie, een smartphone abonnement, verzekeringen, de watervoorziening en een bankrekening voor je geregeld. Als vreemde in het buitenland zijn dat zaken waar je zelf maar moeilijk uitkomt. PartnerPete zorgt voor ontzorging en zorgt dat expats precies die voorzieningen krijgen die ze willen en die aansluiten bij hun specifieke wensen. Daarbij regelt PartnerPete de beste deals, die met de laagste tarieven dus. Expats krijgen bij PartnerPete te maken met een Engelse klantenservice. Aan de diensten die geleverd worden zijn geen kosten verbonden.

Is PartnerPete betrouwbaar?

Volgens de reviews en ervaringen van expats die al een beroep deden op PartnerPete heb je te maken met een zéér betrouwbare organisatie, die zich geheel belangeloos inzet om steeds de beste deals uit het vuur te slepen. Het feit dat ondertussen als meer dan 400 bureaus in ons land gebruik maken van deze service, spreekt wat dat betreft boekdelen. Ook het rapportcijfer dat de expats aan PartnerPete geven is hoog: een 9,0. Dat je met ene betrouwbare partij te maken hebt, blijkt ook wel uit het feit dat je het adres van PartnerPete en zelfs het Kamer van Koophandel nummer terugvindt op de website. Over transparantie gesproken.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk beschikt de verbindingsservice ook al over een uitstekende klantenservice. Heb je een klacht, dan kun je die schriftelijk indienen. Het adres vind je op de website. Je kunt echter ook gewoon bellen of gebruik maken van een e-mailformulier die je op de website vindt. Bovendien heeft het een terugbeldienst; jij geeft aan wanneer je bereikbaar bent en vervolgens word je teruggebeld. PartnerPete is ook actief op Twitter, LinkedIn en Facebook. Ook op die manieren kun je contact leggen met deze organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat je nu zelf ervaart hoeveel waarde beoordelingen van andere mensen kunnen hebben, willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen als ze keuzes moeten maken.

Reviews over PartnerPete

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo
T-Mobile
86 beoordelingen
4,2
BudgetMobiel logo
BudgetMobiel
4 beoordelingen
9,5
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met PartnerPete

Het bedrijf PartnerPete is geverifieerd door ons. De webshop PartnerPete is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. PartnerPete is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PartnerPete maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van PartnerPete is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van PartnerPete te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische ervaring

Fantastisch, geen wachttijden en als ik hulp nodig had, stonden ze altijd klaar om te helpen wanneer dat nodig was. Het maakt het regelen van nutsvoorzieningen super eenvoudig. Goed gemaakt!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PartnerPete


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo
T-Mobile
86 beoordelingen
4,2
BudgetMobiel logo
BudgetMobiel
4 beoordelingen
9,5
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PartnerPete een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PartnerPete. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PartnerPete actief?

PartnerPete is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PartnerPete reviews? Dan kun je naar de website van PartnerPete gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie