Parool Webwinkel logo

Parool Webwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Parool Webwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2335
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Parool Webwinkel

Het bedrijf Parool Webwinkel is geverifieerd door ons. De webshop webwinkel.parool.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Parool Webwinkel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Parool Webwinkel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van webwinkel.parool.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van webwinkel.parool.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Parool Webwinkel.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kortingen

We hebben hier tickets besteld voor een dagje uit met de hele familie. De website heeft erg goede kortingen en we hebben hier ook veel geld op bespaart. De tickets kwamen op tijd in de mail en we hebben een erg leuke dag gehad!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesper L.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Parool Webwinkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KoopditVandaag logo
KoopditVandaag
2 beoordelingen
9,5
Story Voordeelshop logo
Story Voordeelshop
1 beoordeling
10
Buyagift logo
Buyagift
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parool Webwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Parool Webwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parool Webwinkel actief?

Parool Webwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parool Webwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Parool Webwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie