Overtocht.nl logo

Overtocht.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Overtocht.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4327
Overtocht.nl logo
Website
overtocht.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Overtocht.nl

Je zit op het wereldwijde net te surfen omdat je een overtocht wilt boeken? Wellicht vertrek je binnenkort naar Estland of Griekenland. Er zijn allerlei manieren om je oversteek te regelen en te boeken. Wellicht kwam je terecht op de website van Overtocht.nl. Het lijkt je misschien ideaal om bij deze specialist in ferry overtochten te boeken. Voordat je echter de reservering inboekt, zoek je naar ervaringen van andere klanten. Die hebben wij al voor je verzameld. Ontdek wat anderen in hun recensies vertellen over Overtocht.nl. Heb je de reviews doorgenomen, dan is het vast niet moeilijk meer om te beslissen of je wel of niet bij deze maatschappij wilt boeken.

Over Overtocht.nl

Overtocht.nl is de specialist in ferry overtochten in Europa. Je kunt bijvoorbeeld een overtocht boeken tussen Finland en Estland. Of tussen Italië en Griekenland. Via deze maatschappij boek je snel en eenvoudig iedere oversteek in Europa. Overtocht.nl werkt samen met 50 ferrymaatschappijen op meer dan 750 trajecten in Europa. Je begrijpt dat dit snel een gunstig tarief oplevert voor je overtocht. Het maakt niet uit of je de oversteek te voet, met de auto, de caravan, de bus, een camper, een fiets of een motor maakt.

Waarom kiezen voor Overtocht.nl

Wil je voor een gunstige prijs een bepaalde oversteek maken in Europa, dan is het geen slecht idee om eens rond te kijken bij Overtocht.nl. Zij zijn de ferryspecialist in Nederland en België. Weet je zelf nog niet precies welke overtocht nu het handigst is, dan kun je altijd even gebruikmaken van het advies van deze organisatie. Hun team is ervaren in de reisbranche en bestaat uit meerdere reisadviseurs. Zowel groepen als particulieren kunnen hun overtochten boeken bij dit bedrijf. Het zoeken van de juiste overtocht kun je overlaten aan een expert, maar als je het zelf even probeert op de website, zul je zien dat het niet ingewikkeld is. Je geeft op de homepagina aan waar vandaan je vertrekt en ook waar je heen wilt. Je ziet dan meteen welke overtochten er mogelijk zijn. Je ziet exact de tijden en de boeking is meteen helemaal af te handelen. Een leuk voordeel is dat je meteen toeristische informatie krijgt over de plaats waar je naartoe wilt. Een andere reden om voor Overtocht.nl te kiezen is dat je zeker weet dat je nooit meer betaalt dan bij de rederij zelf.

Is Overtocht.nl betrouwbaar?

Overtocht.nl heeft inmiddels meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van overtochten. Je hoeft je daarom geen enkele zorg te maken om hun betrouwbaarheid. Ze werken met heel veel rederijen, dus het is volkomen vertrouwd om bij hen een reservering te plaatsen. Verder is deze maatschappij aangesloten bij de NKC. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en als laatste zie je dan nog dat andere consumenten dit bedrijf hoge scores geeft. Er zijn vrijwel alleen positieve recensies te vinden.

Klantenservice en klachten

Overtocht.nl neemt klachten heel serieus. Heb je een klacht, dan kijk je even bij de veel gestelde vragen. Daar lees je een apart gedeelte over eventuele klachten en waar je die kunt melden. Na jouw melding wordt alles in het werk gezet om het probleem met de betreffende maatschappij op te lossen. Hoe neem jij altijd graag contact op met de klantenservice van een bedrijf? Bij deze organisatie is zo ongeveer alles mogelijk. Zoek je op de site en kom je ergens niet helemaal uit, dan is het makkelijk om even een chat te doen. Je krijgt dan direct een antwoord. Houd jij daar helemaal niet van, dan heb je ook nog de mogelijkheid om te bellen en meteen even een medewerker te spreken. Of je stuurt een berichtje via Facebook. Wil je een bijzondere reis maken en heb je echt specifieke vragen over de overtocht, dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Je bent dan welkom op het kantoor in Ermelo. Tenslotte heb je dan altijd nog de mail en het contactformulier. Al met al genoeg mogelijkheden om je vragen even ergens neer te leggen en zo snel mogelijk een antwoord te ontvangen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Overtocht.nl? Boekte je hier al eens een mooie oversteek? Boekte je zelf via de site of heb je daarvoor contact gezocht met een medewerker? Het is voor andere consumenten heel erg fijn als je jouw ervaringen opschrijft in een recensie. Je helpt een ander daar enorm mee.

Reviews over Overtocht.nl
Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Overtocht.nl

Ons team van experts heeft Overtocht.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Overtocht.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Overtocht.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Overtocht.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van overtocht.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Overtocht.nl.

Geplaatst op: 17-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super snelle en goede service

Nadat ik problemen ondervond met online boeken bij Corsica ferry’s werd ik hier snel en vakkundig geholpen om alsnog de overvaart van mijn keuze te boeken .
Zeer vriendelijke dame direct aan de telefoon en binnen 10 minuten alles voor elkaar .
Bij een volgende keer zou ik direct voor deze service kiezen

Geplaatst op: 05-05-2023
Laatst bewerkt op: 05-05-2023
Geschreven door: Anneke S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Overtocht.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Overtocht.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Overtocht.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Overtocht.nl actief?

Overtocht.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cruises en vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Overtocht.nl reviews? Dan kun je naar de website van Overtocht.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie