Odiezon.nl logo

Odiezon.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Odiezon.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3139
Odiezon.nl logo
Website
odiezon.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Odiezon.nl

Heerlijk dat zonnetje! Hij kan niet vaak genoeg schijnen voor de meeste mensen. Hoe blij worden we met elkaar als de lente weer in aantocht is. Helaas is het wat betreft de zon niet alleen rozengeur en maneschijn. Te veel aan zonlicht is schadelijk. Ook zijn er mensen die helemaal niet tegen UV straling kunnen. Hoe handig is het dan om kleding te dragen die je optimaal beschermd tegen dit licht. Bij Odiezon.nl kun je deze kleding en allerlei artikelen bestellen. Ben je benieuwd naar deze shop? Vraag je jezelf af of het een betrouwbaar bedrijf is? Wil je weten of de kleding van Odiezon.nl echt goed beschermd tegen het zonlicht? Raadpleeg dan zeker reviews van andere klanten. Die zijn al door ons verzameld, dus je kunt ze snel en gemakkelijk doornemen. Bekijk wat anderen in hun recensies vertellen over deze online winkel en beslis vervolgens of jij hier wel of niet wilt kopen.

Over Odiezon.nl

Odiezon.nl is de op een na grootste webshop voor Nederland en Vlaanderen waar je terecht kunt voor alleen kleding en producten die je beschermen tegen de invloed van UV straling. Je kunt bij hen ook producten bestellen die je beschermen tegen de regen. Alle artikelen die gemaakt worden, zijn speciaal ontworpen om de UV straling uit het zonlicht voor 98% weg te filteren. Aan de kleding kun je dit meestal niet zien, het is net of je een gewoon kledingstuk draagt. De artikelen zijn gemaakt van materialen die een UPF beschermingsfactor hebben van 50+. Hoger dan dat is niet mogelijk. Odiezon vindt het belangrijk om bereikbaar te zijn voor klanten. Ze hebben een kleine omvang en staan altijd klaar voor mensen die advies willen.

Waarom kiezen voor Odiezon.nl

Ben jij iemand die echt uit moet kijken voor het zonlicht, dan kun je bij Odiezon.nl allerlei producten en ook kleding bestellen die je optimaal beschermen. Wil je je kinderen het liefst zo beschermd mogelijk buiten laten spelen in de zomer, dan vind je ook voor hen producten en kleding bij dit bedrijf. Je vindt snel en gemakkelijk wat je nodig hebt. Je zoekt op dames, heren, jongens, meisjes, baby’s, hoeden, parasols, handschoenen, regenkleding of accessoires. Heb je iets nodig voor een dame en selecteer je daarop, dan zijn er nog veel andere opties om verder te filteren. Bijvoorbeeld broek, rok enzovoort. Verdere verfijning is mogelijk op het terrein van mouwlengte, kleur en prijs. Odiezon.nl biedt je de meest gangbare manieren om te betalen.

Is Odiezon.nl betrouwbaar?

Odiezon.nl is op dit terrein al meer dan 20 jaar actief. Je kunt dus wel stellen dat ze specialist zijn op het gebied van UV beschermende kleding en producten. Verder is het op diverse manieren mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Tenslotte zie je dat andere klanten zeer tevreden zijn over deze shop. In hun beoordeling geven ze aan dat de kleding en accessoires uitstekend beschermen tegen de schadelijke invloed van het zonlicht. Ook over de klantenservice lees je positieve verhalen in recensies.

Klantenservice en klachten

Odiezon.nl kiest graag voor advies op maat. Je kunt bellen met een van de medewerkers. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Een van de specialisten denkt dan met je mee en bekijkt welke producten het beste aansluiten bij jouw behoeften. Heb je met spoed iemand van de klantenservice nodig, dan is daar ook nog een telefoonnummer voor beschikbaar. Verder is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Er is daar ook een optie om eventueel bestanden mee te sturen. Of je stuurt een e-mail of een berichtje via de sociale media. Odiezon.nl is actief op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij iemand die moet uitkijken in het zonnetje? Of bescherm je je kinderen graag zo goed mogelijk tegen de zon? Je hebt ervaring met Odiezon.nl? Kocht je hier kleding of andere producten? Laat dan in een review weten hoe je deze online shop beoordeelt. Je helpt hiermee consumenten die meer te weten willen komen over Odiezon.nl. Ook als je negatieve ervaringen hebt of als je een klacht indiende, laat het weten in je recensie. Klachten zijn niet altijd te voorkomen, maar het is vooral van belang hoe een bedrijf daarmee omgaat.

Reviews over Odiezon.nl

Gerelateerde bedrijven

Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Odiezon.nl

Odiezon.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Odiezon.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Odiezon.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Odiezon.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van odiezon.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van odiezon.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Odiezon.nl.

Geplaatst op: 03-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Odiezon.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Odiezon.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Odiezon.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Odiezon.nl actief?

Odiezon.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Odiezon.nl reviews? Dan kun je naar de website van Odiezon.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie