Nouveau Webwinkel logo

Nouveau Webwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nouveau Webwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2346
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Nouveau Webwinkel

Nouveau Webwinkel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nouveau Webwinkel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nouveau Webwinkel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nouveau Webwinkel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Nouveau Webwinkel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van voordeel.nouveau.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne winkel

Fijne winkel met een prachtige collectie. De adviezen die worden gegeven zijn erg eerlijk en er is veel keus. Als je niet naar de winkel kan komen zijn ze nog bereid om deze bij je huis langs te brengen. Super service!

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joshua S.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nouveau Webwinkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Coolshop logo
Coolshop
4 beoordelingen
6,8
Grandado.com logo
Grandado.com
807 beoordelingen
8,7
Flair Voordeelshop logo
Flair Voordeelshop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nouveau Webwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nouveau Webwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nouveau Webwinkel actief?

Nouveau Webwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nouveau Webwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Nouveau Webwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie