Nachtkastje.nl logo

Nachtkastje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Nachtkastje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1829
Nachtkastje.nl logo
Website
Nachtkastje.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Nachtkastje.nl

Op Nachtkastje.nl vind je alleen de leukste sextoys. Om precies te weten wat deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en samengevat. Op grond van die samenvatting kun je ook beslissen om eventueel voor de producten van Nachtkastje.nl te kiezen.

Over Nachtkastje.nl

Nachtkastje.nl biedt alleen de beste toys voor hem, haar en koppels, lingerie, BDSM, drogisterij, spellen en Gifts en funproducten. Je ervaart bij Nachtkastje.nl nooit enige keuzestress. Dit om de simpele reden dat de specialist alleen de beste producten voor je geselecteerd heeft. Ook over de levering hoef jij je geen zorgen te maken, want de producten die je bestelt worden altijd op discrete wijze verpakt. Daarnaast geeft Nachtkastje.nl de garantie dat de producten snel geleverd worden.

Waarom kiezen voor Nachtkastje.nl?

Je kiest voor Nachtkastje.nl omdat je er alleen de beste producten vindt. Die worden ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Als je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, dan weet je zeker dat je de bestelling al de volgende werkdag thuis hebt. Nog een reden om voor Nachtkastje.nl te kiezen is omdat je bij elke bestelling spaarpunten krijgt. En die spaarpunten kunnen je uiteindelijk leuke kortingen opleveren. Het aanbod dat Nachtkastje.nl je biedt mag er zijn en varieert van de clitorale vibrators, vaginale balletjes tot koppelvibrators, slipvibrators en glij- en massagemiddelen. En daarmee is nog slechts het bekende topje van de ijsberg benoemd. Je krijgt de producten van Nachtkastje.nl gratis thuisbezorgd als sprake is van een bestelling vanaf 35 euro.

Is Nachtkastje.nl betrouwbaar?

Dat is deze specialist zeker, zo blijkt uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Het aanbod is betrouwbaar, het aanbod groot en de producten van uitstekende kwaliteit. Het hoge rapportcijfer van de klanten zegt wat dat betreft ook al heel erg veel. Het feit dat jij je bestelde producten gewoon met iDeal en dus in je eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen geeft zeker ook vertrouwen in deze aanbieder van sextoys.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor redenen dan ook een klacht in willen dienen over de producten of diensten van Nachtkastje.nl, dan kan dat op verschillende manieren. Zo is er een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar om contact te leggen met de klantenservice en kun je ook bellen en een e-mail sturen voor een vraag of een klacht. Op de website is eveneens een contactformulier beschikbaar om zo je klacht kenbaar te maken. Je kunt ook nog contact zoeken met Nachtkastje.nl via Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Als je moet kiezen tussen bepaalde producten of diensten dan kunnen de beoordelingen van bestaande klanten je helpen bij het maken van de juiste keuze. De onafhankelijke informatie die je in de beoordelingen leest helpen je een misstap voorkomen en bieden aan de andere kant bevestiging als je voor een product of dienst kiest. En dat is vaak wat je zoekt. Om deze reden vragen we je vriendelijk om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Nu je weet hoe het jou kan helpen bij het maken van de juiste keuze, vragen we je om andere mensen de helpende hand te bieden door ook een recensie te maken.

Reviews over Nachtkastje.nl
Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Kapot artikel geleverd en op eigen kosten retour moeten sturen

Artikel werd kapot geleverd . Volgens instructie retour gezonden. De kosten hiervan zouden vergoed worden maar per mail wordt me duidelijk gemaakt dat als ik geen antwoord nr gekregen heb, t op eigen kosten zou moeten betalen.

Duurde een week voordat ik wat hoorde en kennelijk omdat ik er naar vroeg. K krijg kennelijk een nieuw artikel maar ook dat werd niet duidelijk . Ik heb een link gekregen om t pakketje te volgen maar of dat een nieuwe is ? Gaat om een artikel
Van 100 euro . Das niet niks. Slechte service en communicatie dus .

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Marloes

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed en discreet verzonden

Echt een hele fijne webshop. Het wordt super discreet verzonden en telkens de volgende dag bezorgd. De kwaliteit van de producten is erg goed en de klantenservice is erg fijn.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nachtkastje.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nachtkastje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nachtkastje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nachtkastje.nl actief?

Nachtkastje.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nachtkastje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Nachtkastje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie