Muurmode logo

Muurmode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Muurmode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Muurmode logo
Website
muurmode.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Muurmode maakt onderdeel uit van Moods Design, gespecialiseerd in interieur design en decoratie. Via de online winkel bieden zij de consument originele interieurstickers en een grote keus aan fotobehang. Muurmode biedt een collectie muuraccessoires van verschillende materialen en gebaseerd op diverse themas. De producten van Muurmode zijn ideaal voor het creëren van gepersonaliseerde interieuren. Een interieursticker of fotowand geeft een bijzonder en persoonlijk accent aan woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld ook kantoor. Bij Muurmode vind je ideeën om je muur te decoreren en vele opties om jouw wanden te restylen. De muurdecoratie producten zijn ook origineel en leuk om als kado te geven.

Muurmode is ontstaan vanuit de gedachte dat interieur en mode aan dezelfde trends en vernieuwingen onderhevig zijn. Creatieve en extravagante designs uit de mode en reclame wereld worden in toenemende mate in de huiskamer verwerkt. Muren zijn bij uitstek geschikt om je woning een eigen stijl en modieuze look te geven. De interieurstickers van Muurmode zijn ontworpen door professionele designers. Dankzij de exclusieve ontwerpen is het eenvoudig je eigen muur om te vormen in een trendy of extravagante achtergrond. Reviews over Muurmode

Gerelateerde bedrijven

Foto op glas logo
Foto op glas
2 beoordelingen
9
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
2 beoordelingen
9
Wallll logo
Wallll
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Muurmode

Het bedrijf Muurmode is geverifieerd door ons. De webshop muurmode.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Muurmode is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Muurmode maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Muurmode is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van muurmode.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Muurmode.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top producten

Echt een top producten tegen een zeer acceptabele prijs. Alles wordt in overleg op maat gemaakt als je dit graag wilt. Echt een top service die wordt gegeven door deze website!

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Isa E.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Muurmode


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foto op glas logo
Foto op glas
2 beoordelingen
9
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
2 beoordelingen
9
Wallll logo
Wallll
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muurmode een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Muurmode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Muurmode actief?

Muurmode is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Muurmode reviews? Dan kun je naar de website van Muurmode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie