Munt-Online logo

Munt-Online reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Munt-Online reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2264
Munt-Online logo
Website
munt-online.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Munt-Online

Wil je graag weten hoe andere muntenliefhebbers- en verzamelaars Munt-Online beoordelen? En welke ervaringen zij hebben met de kwaliteit van de producten? Op deze pagina vind je alle beoordelingen en reviews van Munt-Online op een rij. Zo kom je er op een gemakkelijke manier achter of je met een gerust hart een aankoop kunt doen bij deze webwinkel. Munt-Online is een online winkel voor al je munten, bankbiljetten, herdenkingsuitgiften en postzegels. Zij doen dit namens ministeries van Financiën, nationale Munten en Posterijen wereldwijd. Daarmee is Munt-Online een handig startpunt voor alle liefhebbers en verzamelaars van bijzondere munten en andere speciale uitgaven.

Over Munt-Online

Munt-Online vindt het jammer dat er steeds minder mensen zijn die munten verzamelen en wil het bemachtigen van historische exemplaren daarom voor iedereen gemakkelijk toegankelijk maken. Naast het feit dat je tal van interessante producten op de website kunt bestellen, geeft Munt-Online daarom ook regelmatig gratis herdenkingsuitgiften weg. De website is populair onder allerlei verzamelaars, van experts op het gebied van numismatiek tot startende verzamelaars en investeerders. Liefhebbers zijn altijd op zoek naar zeldzame kostbaarheden en Munt-Online maakt hen het speuren makkelijker. Op deze manier wil Munt-Online het plezier van munten verzamelen zowel levend houden als nieuw leven inblazen in Nederland.

Waarom kiezen voor Munt-Online?

Munt-Online biedt je een veelzijdige collectie van zilveren en gouden munten, herdenkingsmunten, oude en antieke munten en internationale munten. Daarnaast kun je via de site ook bijzondere bankbiljetten, 0 Euro-biljetten en gouden postzegels bestellen. Verder vind je bij Munt-Online zowel belangrijke nationale herdenkingsmunten als bijzondere Limited Editions. Op deze manier kunnen verzamelaars een collectie opbouwen van herinneringen aan onze geschiedenis en het Nederlands erfgoed. Dit zijn prachtige munten om van generatie op generatie door te geven. De munten maken verhalen van vroeger en belangrijke gebeurtenissen in onze geschiedenis tastbaar.

Is Munt-Online betrouwbaar?

Munt-Online is betrouwbaar en biedt zijn klanten veel zekerheden. Zo is een bestelling altijd vrijblijvend en krijgen klanten als zij niet tevreden zijn hun geld terug. Daarnaast garandeert Munt-Online de echtheid van de artikelen, je krijgt bij al je aankopen een Certificaat van Echtheid. Dit is een erkende garantie voor authenticiteit en geeft aan dat de specificaties kloppen. Bij zilveren en gouden producten hanteert Munt-Online de wettelijk verplichte Keurtekenplaat Waarborgwet. Bovendien biedt Munt-Online klanten een retourgarantie van veertien dagen. Klanten mogen verder ook achteraf betalen of vanaf het bedrag van 100 Euro in drie termijnen betalen. Naast de betrouwbaarheid van Munt-Online is het voor veel verzamelaars belangrijk om te weten dat er gegarandeerd vervolguitgiften zullen komen als het om een collectie gaat. Munt-Online biedt klanten deze garantie en zekerheid direct bij inschrijving op een collectie. Dit verplicht je desondanks niet om ook de volledige collectie af te nemen, je mag altijd op ieder moment stoppen met je verzameling.

Klantenservice en klachten

Munt-Online heeft geen fysieke winkels of afhaallocaties, de verkoop gebeurt puur digitaal. Klanten bestellen en betalen online en ook de klantenservice is online bereikbaar. Mensen met vragen, klachten en specifieke verzoeken kunnen Munt-Online bereiken via de mail of per post. Munt-Online streeft ernaar om binnen 24 uur maar uiterlijk 48 uur te reageren. Is het door jou bestelde artikel niet compleet of beschadigd aangekomen? Meld dit dan altijd binnen 24 uur. De klantenservice zal dan zo snel mogelijk contact opnemen om het probleem op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Voor mensen die nog niet eerder een bestelling hebben geplaatst bij Munt-Online is het heel waardevol om reviews of recensies van anderen te lezen. Heb jij ervaring met Munt-Online? Dan is het geweldig als je je verhaal op deze website wil delen om anderen op weg te helpen in hun zoektocht. Heb je een bijzondere munt besteld en ben je tevreden of juist ontevreden over de verpakking of de kwaliteit? Had je je bestelling snel in huis of duurde het wachten juist lang? Of had je contact met de klantenservice van Munt-Online en wil je dit beoordelen? Laat jouw ervaring met Munt-Online hier achter en potentiële kopers zullen je zeker dankbaar zijn.

Reviews over Munt-Online

Gerelateerde bedrijven

Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Wonderbox logo
Wonderbox
83 beoordelingen
3,0
Nature's Gift logo
Nature's Gift
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,8
82% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Onze beoordeling over Munt-Online

Munt-Online is geverifieerd door ons expert team. De webshop Munt-Online bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Munt-Online lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Munt-Online. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van munt-online.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van munt-online.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Munt-Online.

Geplaatst op: 29-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ben er blij mee

De Amalia gouden postzegel was bij post.nl niet meer te kopen. Na even googlen kwam ik bij Munt-Online terecht, die behalve munten ook postzegels verkopen, waaronder de onlangs uitgebracht postzegel van Amalia. Snelle levering (2 dagen). Ben er erg blij mee.

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Jons K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

JFK Dollar premium-set , overal uitverkocht maar hier nog 1 beschikbaar. Iets duurder.

Geplaatst op: 31-08-2022
Laatst bewerkt op: 31-08-2022
Geschreven door: Jan B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijke aankoop bij munt-online

Gratis een muntje gekocht, betaalde slecht de verzendkosten. Levering volgens planning en hele goede kwaliteit!

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ian B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Prima kwaliteit en snelle levering. Prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant, maar dan heb je ook wel een echt goed product.

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-06-2022
Geschreven door: Erik W.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

ondanks de scepsis dat gratis niet bestaat, de historische Rampjaarmunt bestelt. Werd binnen 5 dagen geleverd met mooie toelichting erbij. Heel tevreden met mijn aankoop. En geen vervolgzendingen.

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruud V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Gratis herdenkingsmunt van het Rampjaar besteld, betaalde enkel de verzendkosten. De munt kwam op tijd aan en ziet er geweldig uit.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Topaankoop bij Munt-Online

Ik heb een 0-Eurobiljet van Maxima 2020 besteld bij Munt-Online en dit is me zeer goed bevallen. De service was uitstekend, de levering was snel en de kwaliteit is erg goed en dat voor maar 7,95! Kortom een topaankoop. Een echte aanrader om bij Munt-Online te kopen!!

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wessel H.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Ze sturen zomaar een kistje met munten op.
Zonder dat wij iets weten.
Dan moet je daarvoor betalen.
Of terug sturen en dan de verzendkosten betalen.
Ik heb niets besteld en zadelen mensen op met onnodige kosten!

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters zijn het!!!

Be

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J.Bouw B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

leuke initiatief met gratis koninklijk huismunten. snel binnen en inderdaad gratis

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke verzameling

Ik heb al bijna mijn hele leven een verzameling van veel verschillend soort geld en deze website heeft zo veel unieke items dat je je hele verzameling goed kunt uitbreiden!

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefan V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Munt-Online


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Wonderbox logo
Wonderbox
83 beoordelingen
3,0
Nature's Gift logo
Nature's Gift
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Munt-Online een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Munt-Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Munt-Online actief?

Munt-Online is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Munt-Online reviews? Dan kun je naar de website van Munt-Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie