Mozzeno logo

Mozzeno reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mozzeno reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3740
Mozzeno logo
Website
mozzeno.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mozzeno

Wil je weten wat Mozzeno voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder. Hier lees je niet alleen meer over Mozzeno, maar lees je ook reviews met de ervaringen van klanten. Lees hier hoe investeerders en kredietontvangers Mozzeno beoordelen.

Over Mozzeno

Mozzeno is een online platform waar mensen krediet kunnen krijgen en investeringen kunnen doen. Hiermee wilt Mozzeno terug naar de basis van het traditionele banksysteem. Hierbij maken ze gebruik van het traditionele mutualiteit banksysteem waarbij het spaargeld van de ene, wordt ingezet voor de kredietaanvraag van de ander. Dit gaat bijMozzeno erg eenvoudig, waarbij particulieren een kredietaanvraag kunnen doen en investeerders deze kredieten kunnen verstrekken. Dit krediet wordt natuurlijk gegeven op basis van een rente, waardoor investeerders hier eenvoudig particuliere ondernemingen kunnen stimuleren.

Mozzeno werkt met een deskundig team van adviseurs al jaren aan dit project en met resultaat. Waar de investeerders altijd goed op de hoogte worden gebracht van de risicofactoren, zien veel investeerders goed resultaten van hun particuliere investeringen. Daar tegenover is het voor veel mensen zo een stuk eenvoudiger om een lening te krijgen en gunstig af te betalen.

Waarom kiezen voor Mozzeno

Heb je een startkapitaal nodig voor jouw nieuwe onderneming of kun je de aanschaf van een nieuwe auto niet direct financieren? Wanneer je bij de bank geen lening of niet een gunstige rentepercentage kunt krijgen, is het slim om voor Mozzeno te kiezen. Hier kun je moeiteloos en zonder al te veel beren op de weg een lening aanvragen tegen jouw gewenste rentevoorwaarden. Op deze manier kan een lening aanvragen niet alleen eenvoudiger zijn, maar ook nog eens een stuk voordeliger.

Kun je weinig rente krijgen op een spaarrekening en vind je beleggen te risicovol? Ook dan kun je met enig kapitaal meer uit jouw vermogen halen. Door te investeren bij Mozzeno in projecten waar jij in gelooft, kun je veel winst maken. Dit is natuurlijk niet alleen fijn om zo anderen te kunnen helpen, het is een unieke manier om jouw vermogen te laten groeien.

Het is zowel voor de kredietaanvrager, als de investeerder fijn dat Mozzeno er is als tussenpersoon. Je kunt via Mozzeno een duidelijk contract opstellen en hoeft niet persé persoonlijk contact te maken. Het is op deze manier niet alleen extra veilig, maar het maakt dit proces ook een stuk eenvoudiger voor beide partijen.

Is Mozzeno betrouwbaar?

Geld investeren is nooit risicoloos, daar Mozzeno ook glashelder over. Het is aan de investeerder om te betalen aan wie en waarom hij/zij een lening wilt verstrekken. Mozzeno biedt alle handvatten om dit zo eenvoudig en veilig mogelijk te kunnen doen. Toch is er altijd een risico op minder winst, minder opbrengsten en wellicht een derving van de inkomsten. Gelukkig zijn er bij Mozzeno altijd adviseurs die je persoonlijk kunnen bijstaan bij het maken van een keuze.

Het platform van Mozzeno is altijd veilig te gebruiken. Je kunt hier kosteloos een account aanmaken en jouw gegevens opslaan. Je kunt eenvoudig via Mozzeno betalen en uitbetalingen aanvragen. Hiervoor heb je een geldig en veilig betaalsysteem voor nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betaling via Ideal, opwaardering via creditcard of door gebruik te maken van Paypal. Je kunt jouw betaalvoorkeur opslaan bij jouw gegevens.

Klantenservice en klachten

Vind je het lastig om een keuze te maken om te investeren of wil je meer informatie aanvragen voordat je een krediet aanvraagt? Laat je persoonlijk adviseren door met Mozzeno te bellen of te mailen. Hun klantenservice is goed beschikbaar en je wordt altijd doorverbonden met een specialist van Mozzeno die je verder kan helpen.

Wil je een klacht uitten over Mozzeno op basis van jouw ervaringen? Het is goed om te weten dat de klantenservice van Mozzeno ook altijd beschikbaar is om klachten te behandelen. Wanneer je niet tevreden bent over jouw investering of lening, neem dan contact op met Mozzeno om jouw ervaringen te bespreken. Mozzeno gaat altijd professioneel om met klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens geld geleend bij Mozzeno of heb je hier weleens een investering gedaan? Dan horen we hier graag meer over jouw ervaringen met Mozzeno. Deel in een review jouw bevindingen en ervaringen over Mozzeno. Zou je Mozzeno aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een lening of die willen investeren? Schrijf hier jouw beoordeling over Mozzeno en deel waarom jij wellicht nogmaals gebruik zou maken van Mozzeno.

Reviews over Mozzeno
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Mozzeno

Het bedrijf Mozzeno is geverifieerd door ons. De webshop mozzeno.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mozzeno is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mozzeno maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van mozzeno.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van mozzeno.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mozzeno.

Geplaatst op: 13-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gediversifieerd beleggen

Mozzeno is een onlineplatform dat kredietverschaffers en kredietnemers met elkaar in contact brengt. Zelf gebruik ik het platform om een deel van mijn spaargeld iets rendement te laten halen. Je kan kiezen of je wil investeren met of zonder kredietbescherming. De kredietbescherming verloopt via een Spaanse herverzekeraar. Tot hiertoe leed ik geen verlies door wanbetalingen (alles werd keurig terugbetaald in het kader van de kredietbescherming). Uiteraard drukt de kredietbescherming je rendement naar beneden. Mijn gemiddeld netto rendement schommelt tussen 2,5 en 3 % (bruto 30% hoger, Belgische roerende voorheffing wordt automatisch afgehouden) . Gemiddeld is er betalingsachterstand bij ca.4% van de kredieten waar ik in investeer. Opm. Mozzeno groeit vrij goed als bedrijf, maar is nog niet winstgevend. Dat lijkt me momenteel het grootste risico aan investeren in Mozzeno (het bedrijf is erkend als kredietverstrekker door de fsma)

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mozzeno
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mozzeno een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mozzeno. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mozzeno actief?

Mozzeno is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mozzeno reviews? Dan kun je naar de website van Mozzeno gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie