Mothercare logo

Mothercare reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mothercare reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3113
Mothercare logo
Website
mothercare.ae
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mothercare

Wil je graag een aankoop doen bij de webwinkel Mothercare, maar wil je eerst graag meer informatie en reviews lezen over deze onderneming, en weten of je veilig kunt kopen bij Mothercare? Dan is dit de geschikte pagina voor jou. Hier op deze pagina lees je namelijk meer achtergrondinformatie over Mothercare, waarom je wel of niet voor deze onderneming zou moeten kiezen, of de onderneming te vertrouwen is en hoe je eventueel de klantenservice kunt benaderen. Ook lees je op deze pagina meer over de ervaringen van reeds bestaande klanten van Mothercare, en kun je na het doornemen van deze ervaringen zelf eenvoudig een duidelijke keuze maken om wel of geen aankoop te doen bij Mothercare.

Over Mothercare

Mothercare is een multinational met klanten over de hele wereld. Het bedrijf opende haar eerste winkel in 1961 In Surrely, Engeland. Voorheen focuste het bedrijf zich voornamelijk op het verkopen van kinderwagens, babykamermeubels en zwangerschapskleding. Momenteel heeft Mothercare haar assortiment flink verbreed en verkoopt het bedrijf een breed scala aan zwangerschaps- en kinderkleding, meubels en woninginrichting, beddengoed, voeding, baden en reisbenodigdheden. Het bedrijf heeft franchises in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Latijns-Amerika.

Waarom kiezen voor Mothercare

Mothercare is een bedrijf dat zich specialiseert en richt tot het ontwerpen van hoge kwaliteit producten. Het bedrijf richt zich tot moeders en babyproducten en heeft dan ook alle benodigdheden die voor deze doelgroep van belang zijn. Indien je dus een baby hebt of verwacht, is een bezoek aan de webwinkel Mothercare een absolute aanrader. Het bedrijf levert haar producten over de hele wereld en biedt gunstige algemene voorwaarden.

Is Mothercare betrouwbaar?

Mothercare is een zeer grote en succesvolle organisatie met vestigingen en klanten over de hele wereld. Je kunt de onderneming dan ook zeker vertrouwen. Ook de webwinkel van het bedrijf voldoet aan alle belangrijke veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo gaat het bedrijf veilig met jouw gegevens om, kun je veilig online betalen via verschillende betaalmethoden, en kun je indien gewenst, je producten terugsturen.

Klantenservice en klachten

Mocht je een medewerker van Mothercare willen spreken kun je eenvoudig de klantenservice benaderen via telefonisch contact of per mail. Het bedrijf is daarnaast ook actief op diverse sociale mediakanalen, en kun je ook via deze wegen de onderneming bereiken voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten. Doorgaans word je snel en vriendelijk geholpen door een medewerker van Mothercare. Daarnaast kun je ook altijd een blik werpen op de informatie op de website van Mothercare. Op de website vind je namelijk belangrijke informatie en krijg je antwoord op al jouw vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Mothercare? Schrij dan een recensie en vertel andere potentiële klanten over jouw ervaringen met Mothercare. Schrijf in jouw recensie bijvoorbeeld hoe jij denkt over de kwaliteit van de door jou bestelde producten, of de producten snel geleverd werden en of je wellicht vaker bij deze onderneming een bestelling zou plaatsen. Met jouw eerlijke review help je potentiële klanten met het krijgen van een objectief beeld over deze organisatie, waardoor zij in het vervolg zelf een weloverwogen beslissing kunnen maken om wel of geen klant te worden bij Mothercare.

Reviews over Mothercare

Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Mothercare

Het bedrijf Mothercare is geverifieerd door ons. De webshop mothercare.ae is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mothercare is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mothercare maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mothercare is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van mothercare.ae te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mothercare.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke kleren

Ik had hier wat spulletjes besteld voor mijn 2 kinderen en de kleren zagen er erg leuk uit en de rest waren ze ook erg blij mee. De verzending was ook erg snel en alles zat goed verpakt.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisanne W.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mothercare


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
Gestrikt logo
Gestrikt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mothercare een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mothercare. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mothercare actief?

Mothercare is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mothercare reviews? Dan kun je naar de website van Mothercare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie