MKB Brandstof logo

MKB Brandstof reviews, ervaringen en beoordelingen

MKB Brandstof reviews, ervaringen en beoordelingen
1107
MKB Brandstof logo
Website
MKB Brandstof
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen MKB Brandstof

MKB Brandstof is een bedrijf dat zich richt op autopassen en mobiliteitsondersteuning voor ondernemers, hun medewerkers en zzp'ers. Wil jij reviews van andere gebruikers over de tankpas van MKB Brandstof lezen, dan zijn hier verschillende beoordelingen overzichtelijk op een rij gezet. Lees of MKB Brandstof een betrouwbaar bedrijf is en beslis of jij ook van hun service gebruik wil maken.

Over MKB Brandstof

MKB Brandstof is een bedrijf dat sinds 2006 bestaat en heeft in 2021 aan ruim 50.000 klanten hun diensten aangeboden op het gebied van eenvoudig betalen van de maandelijkse kosten voor brandstof, parkeren en autowassen. MKB-Brandstof heeft als missie om ondernemers duurzaam te laten bewegen. In 2025 zijn al hun klanten klimaatpositief onderweg door nieuwe ontwikkelingen zoals elektronisch rijden te ondersteunen.

Waarom kiezen voor MKB Brandstof

Ondernemers en zzp-ers kiezen MKB Brandstof als een betrouwbare partner voor hun mobiliteitskosten. De dienst bestond in eerste instantie uit een tankpas waarmee de klant bij alle tankstations brandstof kan tanken. De klant krijgt maandelijks een verzamelfactuur om snel en eenvoudig te betalen. In de loop van de jaren is de service uitgebreid met de mogelijk om de pas te gebruiken voor de wasstraat en om zowel binnen als in een garage te parkeren. De maandelijkse kosten van alle deelnemers binnen een bedrijf worden als een enkel verzamelfactuur aan de ondernemer verzonden, waardoor de administratieve afhandeling zeer snel zal plaatsvinden. Bovendien heeft de ondernemer een goed overzicht over de gemaakte kosten op het gebied van mobiliteit. Via het Peppol netwerk wordt de factuur automatisch in een online boekhoudingprogramma verwerkt.

Is MKB Brandstof betrouwbaar?

MKB Brandstof heeft zich gepositioneerd als een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteitsadministratie. Door gerichte marketing zijn ze een bekende naam bij ondernemers en zzp'ers. Vooral de soms irritante reclames met het personage "Tom de Ridder", kwamen zeer veel langs tijdens de reclameblokken op de radio, waardoor MKB-Brandstof zelfs naamsbekendheid heeft onder mensen die niet onder hun doelgroep vallen. Het bedrijf heeft een eigen klantenservice en staat geregistreerd in Rotterdam. Op hun website is niets te vinden over deelname aan een branchevereniging of consumentenkeurmerk.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is altijd via e-mail en tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Dit is ook het eerste adres bij klachten, waarna het bedrijf in eerste instantie samen met de klant naar een oplossing zal zoeken. Pas als er geen overeenkomst mogelijk is zal de rechter worden ingeschakeld. Als extra service kunnen klanten gebruik maken van de MKB-Brandstof app. Hierop staan de actuele pompprijzen, nabijgelegen parkeerplaatsen, laadpunten voor elektrische auto's en deelnemende wasstraten. Hiermee kan de klant altijd en overal een service naar dienst vinden. Een eigen adviesdesk geeft informatie over alle soorten vragen over fiscaliteit en mobiliteit van ondernemingen en zzp'ers

Wil jij ook beoordelen?

Reviews over MKB-Brandstof helpen eventueel geïnteresseerden om snel een goed beeld te krijgen over het bedrijf en zijn diensten. Heb jij ervaring met MKB-Brandstof en wil je een beoordeling achterlaten, dan kan je dit hier doen. Beoordeel het bedrijf en geeft aan of ze betrouwbaar zijn als toekomstige partner voor geïnteresseerde ondernemers en zzp'ers.

Reviews over MKB Brandstof
Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Euromaster logo
Euromaster
2 beoordelingen
9
Evandy logo
Evandy
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met MKB Brandstof

Ons team van experts heeft MKB Brandstof geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MKB Brandstof bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MKB Brandstof is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MKB Brandstof is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van MKB Brandstof te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte communicatie en totaal Geen klant empathie

Pas wordt opeens betaald abonnement. Aangekondigd in september vorig jaar in een samengestelde mail verborgen tussen andere berichten; dus niet gezien…
Nu opgezegd, maar zit meteen aan twee termijnen vast.
Gaat niet om die 4 euro, maar om principe!
PAS is nooit gebruikt en was voor zekerheid met laden.

Geplaatst op: 17-05-2024
Laatst bewerkt op: 17-05-2024
Geschreven door: Louis V.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne tankpas

Ik heb sinds een tijdje een nieuwe tankpas gekregen en deze werkt erg goed. Een aantal van onze medewerkers maken hier gebruik van en we hebben er nog nooit problemen mee gehad.

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Boris P.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MKB Brandstof
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Euromaster logo
Euromaster
2 beoordelingen
9
Evandy logo
Evandy
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MKB Brandstof een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MKB Brandstof. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MKB Brandstof actief?

MKB Brandstof is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderhoud en service.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MKB Brandstof reviews? Dan kun je naar de website van MKB Brandstof gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie