mkb-brandstof logo

mkb-brandstof reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
mkb-brandstof reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
mkb-brandstof logo
Website
mkb-brandstof.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website
MKB Brandstof biedt zelfstandige ondernemers een tankpas met extra’s: Een autopas.

MKB Brandstof vereenvoudigt de administratie van ondernemers door alle kosten voor tanken, carwash en parkeren op één maandelijkse fiscusproof factuur te zetten. Klanten hebben daarbij het gemak van achteraf betalen. Het bewaren en los invoeren van bonnetjes in de boekhouding behoort tot het verleden.

Klanten van MKB Brandstof hebben het gemak van drie praktische apps. Tanken met MKB Brandstof toont zeer actuele brandstofprijzen zodat klanten weten waar ze de beste deal vinden. Parkeren met MKB Brandstof laat ondernemers real-time en tegen werkelijke verbruikskosten parkeren op straat. Met de autopas kan de ondernemer daarbij parkeren in Q-park en P1 garages. De app Carwash met MKB Brandstof toont alle informatie over wasstraten door heel Nederland, inclusief type wasstraat en locatie.

Alle apps van MKB Brandstof laten zien of een wasstraat of tankstation in bezit is van een collega-ondernemer. Zo stimuleert MKB Brandstof ondernemerschap in Nederland.

MKB Brandstof helpt ondernemers om hun ondernemerschap verder uit te bouwen met het inspiratieplatform Groeifactor. Ook krijgen alle klanten van MKB Brandstof (fiscaal) advies rondom mobiliteit als standaard onderdeel van de dienstverlening. Reviews over mkb-brandstof

Gerelateerde bedrijven

Kwik Fit logo
Kwik Fit
5 beoordelingen
5,6
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Euromaster logo
Euromaster
2 beoordelingen
9
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met mkb-brandstof

Ons team van experts heeft mkb-brandstof geverifieerd op een aantal punten. De webshop van mkb-brandstof bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. mkb-brandstof is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

mkb-brandstof is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van mkb-brandstof.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne tankpas

Ik heb sinds een tijdje een nieuwe tankpas gekregen en deze werkt erg goed. Een aantal van onze medewerkers maken hier gebruik van en we hebben er nog nooit problemen mee gehad.

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Boris P.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over mkb-brandstof


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kwik Fit logo
Kwik Fit
5 beoordelingen
5,6
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Euromaster logo
Euromaster
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is mkb-brandstof een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over mkb-brandstof. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is mkb-brandstof actief?

mkb-brandstof is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderhoud en service.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de mkb-brandstof reviews? Dan kun je naar de website van mkb-brandstof gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie