Megekko logo

Megekko reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Megekko reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4205
Megekko logo
Website
Megekko
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Megekko

De wereld van de computers is er eentje met heel wat lagen. Je hebt mensen die nooit op het internet surfen. Je hebt er die elke dag een laptop gebruiken en je hebt dan mensen die er ook echt iets van kennen. Het type dat zelf een pc bouwt of op zijn minst elk onderdeel bij naam kan benoemen. Ben jij iemand van deze laatste soort? Ben je op zoek naar een item en weet je exact naar wat? Dan is Megekko de juiste webshop voor jou. Maar wat vinden andere mensen eigenlijk van Megekko? Wat vertellen hun klanten? Hier vind je reviews, ervaringen en beoordelingen van Megekko. Zo weet jij ook exact wat je mag verwachten!

Over Megekko

Megekko is een webshop die niet de typische webshop is. Verwacht hier geen pagina’s met uitleg en mooie marketingpraatjes. Bij Megekko is de slogan “jij hebt er duidelijk verstand van”. Megekko is dan ook een webwinkel voor iedereen die een exact idee heeft wat hij of zij zoekt. Je vindt er alles wat je nodig hebt om jouw PC of laptop tot een hoger niveau te brengen. Verwacht echter geen video’s met uitleg over de aansluiting en de installatie. Dat kan je toch lekker zelf? Megekko mikt dan ook op die klant met kennis van zaken die op zoek is naar topproducten aan een scherpe prijs. Voor advies of telefonische ondersteuning moet je bij Megekko niet zijn. Heb je een technische vraag of wil je iets in de community gooien? Dan is dat geen probleem.

Waarom kiezen voor Megekko?

Megekko is een website die erop vertrouwt dat je zelf als klant al heel wat weet. Dat betekent echter niet dat je bij de webshop geen service terug kunt vinden. Zo hebben ze een eigen reparatie- en servicepunt. Zo is er een retourrecht van maar liefst dertig dagen en hebben ze ook een eigen mailinglist met leuke acties en promoties. De webwinkel zelf is onderverdeeld in categorieën als computer, componenten, randapparatuur, kabels, netwerk, monitoren en ga zo maar door. Ook goed om te weten is dat op de sociale media pagina’s van Megekko een bruisende community aan experts zit. Heb je een vraag of zit je echt vast met een bepaald probleem? Dan kan je hier altijd even jouw vraag in de community gooien voor hulp. Plaats je een bestelling? Dan hoef je niet al te lang te wachten. Voor 2.30 uur geplaatst is reeds de volgende dag geleverd.

Is Megekko betrouwbaar?

Megekko is een website die het net even anders aanpakt dan de meeste webshops. Dat betekent echter niet dat ze niet te vertrouwen vallen. Zo vind je op de website een schat aan informatie over Megekko terug. Je vindt er het adres, het btw nummer, het nummer van de Kamer van Koophandel, de sociale media en zelfs klantenbeoordelingen over Megekko. Bovendien is ook de verbinding met de webshop van Megekko een veilige SSL-verbinding. Dat betekent dat je veilig kunt betalen en veilig kunt surfen. Wat de betalingsopties betreft kan je onder andere veilig betalen via iDeal, Bancontact, Visa, PayPal, Klarna, Mastercard en meer! Zit je toch met vragen of met problemen? Dan kan je de eigen klantendienst contacteren voor hulp. Kortom: Megekko is een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Megekko heeft geen telefonische klantendienst zoals veel andere webshops wel hebben. Dat betekent echter niet dat je niet terecht kunt bij de klantenservice met vragen. Megekko werkt per mail omdat dit een stuk duidelijker is in de communicatie. Bij klachten of problemen kan je dus een mail sturen naar de klantendienst met daarin alle relevante informatie verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan bestelnummer, specifieke omschrijving van het probleem en zo van die zaken. De klantendienst van Megekko geeft in de regel binnen een werkdag aan antwoord. Alternatief kan je met vragen ook terecht op de social media profielen van Megekko.

Wil jij ook beoordelen?

Een webshop als Megekko leeft van de reviews en beoordelingen van mensen die experts ter zake zijn. Heb jij kennis van producten en van service? Kocht jij al ooit eens iets bij Megekko? Dan zijn wij op zoek naar het relaas van jouw ervaring met deze webshop. Wat vond je bijvoorbeeld van het aanbod op Megekko? Is de website handig in gebruik en vind je vlot wat je zoekt? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op Megekko of toch maar niet? Is de kwaliteit van de componenten in orde? En de prijs?

Gerelateerde bedrijven

Gsmloket logo
Gsmloket
3 beoordelingen
10
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Megekko

Het bedrijf Megekko is geverifieerd door ons. De webshop Megekko is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Megekko is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Megekko maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Megekko is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Megekko te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Megekko.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Komen levertijd niet na.

Had ik de monitor maar direct elders besteld. Nu al drie keer een mail gehad de dag voor de leverdatum dat het later wordt omdat ze niet kunnen leveren. Nu weer 3 weken extra levertijd. Ga toch maar 10 euro meer betalen en bij een fatsoenlijke webshop bestellen.

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Bram B.

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Bram B.
Bram B.
03-02-2023
natuurlijk niet nogmaals kopen.
profielfoto Bram B.
Nep site die je scamt

Videokaart gekocht voor 550 euro. Na een paar maandjes krijgt de kaart problemen met het licht op de kaart. 3 keer teruggestuurd en de 3rde keer was mijn kaart al volledig gestopt met werken, hierna zeggen ze dat ik zogenaamd thermal pads heb vervangen, die voor de koeling zijn en dat daarom mijn garantie niet meer geldig is ookal liep deze nog tot 2024. Voorderest wordt er gezegd dat ze mij niet meer willen helpen en gaan daarna ook nog achter je aan. Hierna begonnen ze leugens te zeggen dat ik naar hun had gemailed dat ik deze vervangen had terwijl dit niet mijn probleem was en ik dit nooit heb gezegd daarnaast had ik geen enkel probleem met de koeling. Ze zijn erg disrespectvol tegen de klanten en doen dit zeker weten met meer mensen dan alleen mij. HIernaast snappen ze hun eigen producten niet en wordt je opgelicht met nep garantie, geen service en mensen die je niet gaan helpen.

Geplaatst op: 14-07-2022
Laatst bewerkt op: 14-07-2022
Geschreven door: Scamgekko B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oneerlijke handelaar

Bestelling geplaatst van grafische kaart die blijkbaar zou ontvangen zijn door post.nl
Post.nl plaatst elke dag dat ze 1 dag opschuiven van levering tot wij op dag 4 dit melden aan Megekko.
Dan opeens heeft post.nl niks meer te leveren, pakketje is verdwenen, geen datum meer!!!
Er start een onderzoek van 30 dagen!!!!!! Het pakket kost wel bijna € 900.
Megekko laat gewoon weten , niks aan te doen, onderzoek loopt 90 dagen. Of ALS WE HET PRODUKT WILLEN kunnen we wel 2de bestelling plaatsen en opnieuw betalen!! Er is geen duidelijkheid en transparantie naar de klant , dat daardoor zo duidelijk is dat dit niet ok is! Dit is geen manier van eerlijk handel drijven, grote waarschijnlijk hadden ze dit produkt niet op voorraad en is er samenwerking met post.nl

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Nini S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Megekko


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gsmloket logo
Gsmloket
3 beoordelingen
10
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Megekko een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Megekko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Megekko actief?

Megekko is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Megekko reviews? Dan kun je naar de website van Megekko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie