Louwman Bedrijfswagens logo

Louwman Bedrijfswagens reviews, ervaringen en beoordelingen

Louwman Bedrijfswagens reviews, ervaringen en beoordelingen
1499
Louwman Bedrijfswagens logo
Website
Louwman Bedrijfswagens
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Louwman Bedrijfswagens

Een bedrijfswagen is voor veel ondernemingen een absolute must om in het wagenpark te hebben. Natuurlijk is weten dat je op zoek bent naar een bedrijfswagen slechts één helft van de medaille. De andere kant is kiezen tussen de opties op de markt, de financiële mogelijkheden overwegen en de juiste leverancier vinden. Louwman Bedrijfswagens levert alleszins heel wat opties en heel wat bedrijfswagens aan. Logischerwijze check je wel even de reviews voor je met Louwman Bedrijfswagens in zee gaat. Op deze pagina vind je dan ook beoordelingen over en ervaringen met Louwman Bedrijfswagens terug!

Over Louwman Bedrijfswagens

Louwman Bedrijfswagens is een onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop, leasing en levering van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Je kunt er ook terecht voor het onderhoud van jouw bedrijfswagen. Naast een webwinkel kan je ook fysiek terecht in de winkel te Raamsdonksveer. Louwman Bedrijfswagens is een onderdeel van de Louwman Group dat je kunt kennen als een Nederlands familiebedrijf. De Louwman Group werd opgericht in 1923 en is één van de grootste autodistributeurs van Europa. Je kunt dan ook absoluut stellen dat er bij Louwman Bedrijfswagens een schat aan ervaring en professionele knowhow aanwezig is. Bovendien beschikt het bedrijf over een enorm netwerk en heel wat contacten binnen de sector. Andere sterke punten van Louwman Bedrijfswagens is dat je jouw bedrijfswagen volledig op maat kunt laten inrichten, dat je altijd advies op maat krijgt en er diverse financieringsopties zijn. Zo kan je kiezen voor onder andere financial lease.

Waarom kiezen voor Louwman Bedrijfswagens?

Louwman Bedrijfswagens beschikt dus over heel wat ervaring, over een ruim aanbod en over heel flexibele opties. Bovendien kan je bij Louwman Bedrijfswagens terecht voor bedrijfswagens van heel uiteenlopende merken. Zo kan je onder andere kiezen voor merken als Mercedes, Toyota, Ford, Dodge, Renault, Iveco, Fiat en ga zo maar door. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: aanbod, werkplaatsafspraak, inrichting, servicepakketten, schade en contact. Om snel jouw bedrijfswagen te vinden kan je ook gebruik maken van het handige filtersysteem op de website. Hier kan je filteren op merk, model en carrosserie. Heb je een keuze kunnen maken uit het aanbod? Dan kan je bij Louwman Bedrijfswagens ook verschillende servicepakketten op de kop tikken. Zo zijn er de comfort en excellent pakketten die via Autotrust worden aangeboden. Hiermee geniet je van een bescherming tegen onverwachte reparatiekosten en een dekking doorheen heel Europa! Benieuwd welke opties je nog hebt bij aankoop? Aarzel dan niet om de klantendienst te contacteren.

Is Louwman Bedrijfswagens betrouwbaar?

Louwman Bedrijfswagens is een onderneming wiens moederbedrijf al sinds 1923 actief is in de sector. Er is dus absoluut een ruime geschiedenis aan betrouwbare prestaties om na te gaan. Bovendien kan je bij Louwman Bedrijfswagens ook in een fysiek filiaal terecht en beschikt de onderneming over een eigen klantenservice. Het bedrijf is een officiële dealer van heel wat topmerken en verkoopt alle bedrijfswagens inclusief de nodige garantie. Ook wat de online veiligheid betreft kan je op je beide oren slapen. De verbinding met de webshop is SSL-secuur. Dit kan je controleren aan de hand van het slotje in de adresbalk. Dit betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Ten slotte vind je op de webiste ook heel wat relevante bedrijfs- en contactgegevens terug.

Klantenservice en klachten

Het is maar normaal dat je bij een belangrijke beslissing als de juiste bedrijfswagen vragen hebt. Voor vragen en voor advies kan je dan ook altijd bij de klantenservice van Louwman Bedrijfswagens terecht. Dat kan door telefonisch contact op te nemen, door even via WhatsApp een berichtje te sturen, door langs te komen in de winkel of door een mail te sturen. In principe krijg je binnen enkele uren een antwoord terug. Is er iets fout gelopen en wil je een klacht indienen? Dan doe je dit best per mail. Bij klachten ontvang je meteen een bevestiging van jouw klacht en binnen twee weken een inhoudelijke reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar extra informatie over bedrijven zoals Louwman Bedrijfswagens. Heb jij ervaring met deze onderneming? Ben je of was je er bijvoorbeeld klant? Dan kan jouw verhaal onze bezoekers vooruit helpen. Schrijf een review op deze pagina over Louwman Bedrijfswagens. Wat vond je bijvoorbeeld van de service? Is er flexibiliteit in de opties? Hoe valt de prijs mee? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor Louwman Bedrijfswagens of toch een alternatief zoeken?

Reviews over Louwman Bedrijfswagens
Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Louwman Bedrijfswagens

Louwman Bedrijfswagens is geverifieerd door ons expert team. De webshop Louwman Bedrijfswagens bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Louwman Bedrijfswagens lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Louwman Bedrijfswagens. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Louwman Bedrijfswagens is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Louwman Bedrijfswagens te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Louwman Bedrijfswagens.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Komen afspraken niet na, niet klantgericht, duur

Komen afspraken niet na, niet klantgericht, duur

Geplaatst op: 17-06-2022
Laatst bewerkt op: 17-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

We waren op zoek naar een nieuwe bedrijfs bus en die hebben we hier zeker kunnen vinden. We hebben super goed advies gekregen en ze hebben alles uitgelegd! Goede service

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Silke G.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Louwman Bedrijfswagens
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Louwman Bedrijfswagens een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Louwman Bedrijfswagens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Louwman Bedrijfswagens actief?

Louwman Bedrijfswagens is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Louwman Bedrijfswagens reviews? Dan kun je naar de website van Louwman Bedrijfswagens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie