Lening.com logo

Lening.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Lening.com reviews, ervaringen en beoordelingen
2743
Lening.com logo
Website
Lening.com
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Lening.com

Geld lenen die je alleen bij een aanbieder die je vertrouwt en je de beste voorwaarden kan bieden. Lening.com kan een dergelijke partner zijn. Om inzichtelijk te maken wat Lening.com voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen nog eens gelezen en bondig voor je samengevat. Op basis van die extra informatie kun je besluiten om ook in zee te gaan met Lening.com.

Over Lening.com

Lening.com is opgericht in 2019 en houdt zicht vooral bezig met het vergelijken van leningen. Daarbij hanteert Lening.com een geheel eigen rekenmethode en afsluittechnieken. Dat doet het onder de vlag van moederbedrijf Finckers. Met behulp van Lening.com kom je er snel achter of die lening die jij nodig hebt ook mogelijk is. Ook leer je snel hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van jouw inkomsten en omstandigheden. Je krijgt van Lening.com altijd het beste leningvoorstel in je mailbox.

Waarom kiezen voor Lening.com?

Als je geld wilt lenen ben je altijd nieuwsgierig naar een aantal zaken. Zo wil je weten welke kredietverstrekker je de beste voorwaarden kan bieden en ook hoeveel je maximaal kunt lenen en wat je dat per maand gaat kosten. Lening.com geeft je die informatie, nadat jij je gegevens ingevuld hebt. Vervolgens krijg je een aanbod van een kredietverstrekker in je mailbox. Bijzonder is dat Lening.com een eigen rekenmethode hanteert en opvallend is ook de snelle manier van werken. Dit alles rechtvaardigt de keuze voor Lening.com.

Is Lening.com betrouwbaar?

Lening.com kun je zeker een betrouwbare partner noemen. Dat wordt duidelijk door de recensies van bestaande klanten van Lening.com. Dit blijkt verder uit het feit dat de specialist lid is van KiFiD, terwijl het AFM de zaken ook scherp in de gaten houdt. Het feit dat Lening.com samenwerkt met partners als bijvoorbeeld Qander, SNS, Rabobank, Interbank en BNP Paribas geeft de consument ook vertrouwen, want ook dit zijn allemaal betrouwbare partijen. Ook moederbedrijf Finckers staat als een zeer betrouwbare partij bekend.

Klantenservice en klachten

Mocht je aanleiding hebben om een klacht in te dienen, dan biedt Lening.com je die mogelijkheid. Het is wel verstandig eerst de veel gestelde vragen goed door te lezen, wellicht dat je dan al wat meer duidelijk wordt. Wil je een klacht indienen, dan kun je dit telefonisch doen, terwijl er ook een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar is. Je kunt eveneens een e-mail sturen. Genoeg mogelijkheden dus om contact te leggen met Lening.com. Overigens komen we in de reviews en ervaringen het woord klacht niet één keer tegen. Dat zegt uiteraard wel iets.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als mensen twijfelen tussen bepaalde producten en diensten, hebben ze heel veel aan de beoordelingen die mensen die er al gebruik van maken gemaakt hebben. In de eerste plaats zijn de beoordelingen onafhankelijk en bieden ze vooral heel erg veel praktische informatie. Ze helpen in elk geval bij het maken van de juiste keuze en verkleinen de kans op een misstap. Daarom willen wij jou vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je weet zelf hoe waardevol ze kunnen zijn.

Reviews over Lening.com
Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Saldodipje logo
Saldodipje
11 beoordelingen
5
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Lening.com

Het bedrijf Lening.com is geverifieerd door ons. De webshop Lening.com is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Lening.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lening.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Lening.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Lening.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lening.com.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top geregeld

Top geregeld! Fijne vergelijking, niks op aan te merken.

Geplaatst op: 17-02-2024
Laatst bewerkt op: 17-02-2024
Geschreven door: T H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg snel

Snel en gebruiksvriendelijk applicatieportaal. Gemakkelijk om vereiste documenten aan te brengen en te uploaden en nog gemakkelijker om definitieve documenten te ondertekenen.
Geld arriveerde op de dag dat het was beloofd.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Oscar D.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lening.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Saldodipje logo
Saldodipje
11 beoordelingen
5
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lening.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Lening.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lening.com actief?

Lening.com is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lening.com reviews? Dan kun je naar de website van Lening.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie