Leaseovernemen logo

Leaseovernemen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Leaseovernemen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5079
Leaseovernemen logo
Website
leaseovernemen.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Leaseovernemen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met Leaseovernemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben alle reviews van Leaseovernemen voor jou op een rij gezet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een leasecontract wilt overnemen of juist wilt beëindigen, Leaseovernemen biedt hierin een oplossing. Bij het maken van een keuze voor een leasebedrijf is het belangrijk om te weten wat de ervaringen van anderen zijn. Door de ervaringen van andere klanten te lezen, kun je een weloverwogen beslissing maken over of Leaseovernemen de juiste keuze is voor jou.

Over Leaseovernemen

Leaseovernemen is een bedrijf dat zich richt op de leaseovername van voertuigen. Het bedrijf is ontstaan uit de behoefte aan een platform waarop leaserijders hun leasecontract kunnen overdragen aan iemand anders. Leaseovernemen is sinds 2013 actief en inmiddels uitgegroeid tot de grootste online marktplaats voor leaseovername in Nederland.

Waarom kiezen voor Leaseovernemen

Leaseovernemen biedt een platform waarop leaserijders hun leasecontracten kunnen overdragen aan andere geïnteresseerde partijen. Hierdoor kunnen zowel de huidige leaserijder als de nieuwe leaserijder profiteren van de overname. Leaseovernemen biedt ook een uitgebreide zoekfunctie waarmee leaserijders gemakkelijk een geschikt leasecontract kunnen vinden. Het bedrijf richt zich op de overname van leasecontracten in diverse categorieën, zoals personenauto's, bestelwagens en trucks.

Is Leaseovernemen betrouwbaar?

Ja, Leaseovernemen is een betrouwbaar bedrijf. Leaseovernemen is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en houdt zich aan de voorwaarden van de Autoriteit Consument & Markt. Het bedrijf heeft ook een klantenservice die bereikbaar is per e-mail. Leaseovernemen is gevestigd in Rotterdam.

Klantenservice en klachten

Leaseovernemen heeft een uitstekende klantenservice die bereikbaar is per e-mail. Mocht je klachten hebben, dan kun je deze e-mailen naar Leaseovernemen. Het bedrijf heeft ook een uitgebreide FAQ-pagina op hun website waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Leaseovernemen en wil je deze delen met anderen? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Jouw ervaring kan andere mensen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over het doen van zaken met Leaseovernemen.

 

Reviews over Leaseovernemen

Gerelateerde bedrijven

IkRij logo
IkRij
4 beoordelingen
8,8
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Leaseovernemen

Leaseovernemen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Leaseovernemen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Leaseovernemen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Leaseovernemen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van leaseovernemen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van leaseovernemen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-05-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Leaseovernemen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

IkRij logo
IkRij
4 beoordelingen
8,8
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leaseovernemen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Leaseovernemen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leaseovernemen actief?

Leaseovernemen is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leaseovernemen reviews? Dan kun je naar de website van Leaseovernemen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie