Krediet Groep Nederland logo

Krediet Groep Nederland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Krediet Groep Nederland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Krediet Groep Nederland

Ons team van experts heeft Krediet Groep Nederland geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Krediet Groep Nederland bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Krediet Groep Nederland is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Krediet Groep Nederland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van kredietgroepnederland.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Krediet Groep Nederland.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn proces

Ik heb een lening aangevraagd bij Panacea en het werd goedgekeurd op een moment dat perfect aan mijn behoeften voldoet!. Ik ben dankbaar voor de geweldige teamleden die me hebben geholpen bij het navigeren door het sollicitatieproces.

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Alicia V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Krediet Groep Nederland


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Leningen.nl logo
Leningen.nl
2 beoordelingen
9
Saldodipje logo
Saldodipje
9 beoordelingen
5,4
Krediet Concurrent logo
Krediet Concurrent
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Krediet Groep Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Krediet Groep Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Krediet Groep Nederland actief?

Krediet Groep Nederland is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Krediet Groep Nederland reviews? Dan kun je naar de website van Krediet Groep Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie