Krediet Groep Nederland logo

Krediet Groep Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen

Krediet Groep Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen
2752
Krediet Groep Nederland logo
Website
Krediet Groep Nederland
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Krediet Groep Nederland

Geld lenen doe je niet zomaar bij de eerste de beste aanbieder. Je hebt graag te maken met een betrouwbare organisatie die bovendien zorgt voor de beste voorwaarden in de vorm van de laagste rente. In dat geval zou de Krediet Groep Nederland zomaar eens een perfecte partner voor je kunnen zijn. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben wij de beoordelingen van bestaande klanten eens goed onder de loep genomen. De gemaakte samenvatting van onze bevindingen helpen je ongetwijfeld verder. Het is vervolgens aan jezelf om eventueel ook zaken te gaan doen met de Krediet Groep Nederland.

Over Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland is een onderdeel van Financieel Fit en beschikt over een vergunning van de AFM. Het bedrijf is al vanaf 1999 actief. Krediet Groep Nederland staat voor betrouwbaar geld lenen, voor de beste voorwaarden en voor een organisatie waar jij als klant nog echt koning is. Je kunt op verschillende manieren geld lenen tegen een gegarandeerd laag rentepercentage. Krediet Groep Nederland staat bovendien voor snelheid. Nergens anders leen je zo snel en verantwoord online geld in de vorm van een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een gecombineerde lening.

Waarom kiezen voor Krediet Groep Nederland?

Er zijn genoeg redenen op te voeren waarom je juist voor deze aanbieder van krediet zou moeten kiezen. Zo ben je zeker van altijd de beste voorwaarden in de vorm van het laagste rentepercentage. Ook de dienstverlening is uitstekend, terwijl je al binnen enkele uren weet of de lening die je aangevraagd hebt ook mogelijk is. Met Krediet Groep Nederland heb je bovendien te maken met een betrouwbare partner.

Is Krediet Groep Nederland betrouwbaar?

Uit alles en zeker uit de beoordelingen van bestaande klanten blijkt dat Krediet Groep Nederland een zeer betrouwbare partner is. De kanten zijn buitengewoon tevreden en de afspraken die vastgelegd zijn worden altijd nagekomen. Ook het feit dat Krediet Groep Nederland een vergunning heeft bij het AFM geeft vertrouwen, want een dergelijke vergunning krijg je namelijk niet zomaar. Het zegt dus veel over de betrouwbaarheid van deze kredietverstrekker.

Klantenservice en klachten

Ook over de klantenservice van Krediet Groep Nederland lees je in de reviews en ervaringen geen klachten. Je kunt altijd bellen met deze specialist, die ook via e-mail te bereiken is. Ook vind je alle bedrijfsgegevens van Krediet Groep Nederland op de website. Op die manier is het dus ook mogelijk om een klacht op schriftelijke wijze in te dienen. In alles streeft de specialist 100 procent klanttevredenheid na.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je moeilijke keuzes te maken hebt, is niets zo waardevol als beoordelingen van bestaande klanten. Dat komt omdat het altijd onafhankelijke informatie betreft die uit de eerste hand komt. Deze beoordelingen helpen je om de beste keuze te maken. Daarom vragen we je om in het vervolg ook een recensie te maken. Daar doe je andere mensen gegarandeerd een groot plezier mee en help je ze bovendien enorm mee.

Reviews over Krediet Groep Nederland
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Krediet Groep Nederland

Ons team van experts heeft Krediet Groep Nederland geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Krediet Groep Nederland bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Krediet Groep Nederland is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Krediet Groep Nederland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Krediet Groep Nederland. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Krediet Groep Nederland.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn proces

Ik heb een lening aangevraagd bij Panacea en het werd goedgekeurd op een moment dat perfect aan mijn behoeften voldoet!. Ik ben dankbaar voor de geweldige teamleden die me hebben geholpen bij het navigeren door het sollicitatieproces.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alicia V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Krediet Groep Nederland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Krediet Groep Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Krediet Groep Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Krediet Groep Nederland actief?

Krediet Groep Nederland is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Krediet Groep Nederland reviews? Dan kun je naar de website van Krediet Groep Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie