Krediet Concurrent logo

Krediet Concurrent reviews, ervaringen en beoordelingen

Krediet Concurrent reviews, ervaringen en beoordelingen
2794
Krediet Concurrent logo
Website
Krediet Concurrent
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Krediet Concurrent

Als je geld gaat lenen, dan wil je dat het liefst doen tegen zo aantrekkelijk mogelijke voorwaarden uiteraard. Krediet Concurrent zou je in dat kader prima van dienst kunnen zijn. Om beter inzicht te krijgen in wat Kredietconcurrent is en wat het doet, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met deze specialist samengevat. Op basis van die informatie beslis je zelf of je eventueel ook in zee gaat met Krediet Concurrent.

Over Krediet Concurrent

Krediet Concurrent is een onafhankelijke bemiddelaar in consumptieve kredieten en verzekeringen en heeft daarbij geen enkele contractuele verplichting met de aanbieder. De specialist is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Financieringsadviseurs en het maakt geld lenen betaalbaar. Doel van Krediet Concurrent is om de consument een zo goedkoop mogelijke lening aan te bieden tegen de meest gunstige voorwaarden.

Waarom kiezen voor Krediet Concurrent?

Kiezen voor Krediet Concurrent betekent lenen tegen de laagste maandlasten en is lenen tegen zeer scherpe rente. Je kunt via Krediet Concurrent zelf gemakkelijk je krediet berekenen en vervolgens het door jou gekozen krediet meteen online afsluiten. Krediet Concurrent werkt samen met verschillende banken en financiële maatschappijen en om die reden kan het je steeds de goedkoopste lening aanbieden, en dat tegen steeds de meest gunstige voorwaarden. Daarmee is de voornaamste reden genoemd om toch vooral voor deze specialist te kiezen.

Is Krediet Concurrent betrouwbaar?

Ja, zo blijkt uit de reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met Krediet Concurrent. Zij geven aan graag zaken te doen met deze specialist. De betrouwbaarheid blijkt eveneens uit het feit dat Krediet Concurrent is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Financieringsadviseurs. De specialist is ook betrouwbaar vanwege de eigen onafhankelijkheid, want het is op geen enkele wijze verbonden aan welke aannemer dan ook. Bij Krediet Concurrent wordt elke aanvraag getoetst bij het BKR in Tiel. Dit ter bescherming van zowel de consument als de aanbieder.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je als je niet tevreden bent over de dienstverlening van Krediet Concurrent een klacht indienen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je gewoon bellen met Krediet Concurrent om je klacht in te dienen. Omdat je het adres ook gewoon op de website kunt vinden, is het eveneens mogelijk om een schriftelijke klacht in te dienen bij deze specialist. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een e-mail te sturen. Omdat klanttevredenheid belangrijk is voor deze aanbieder van consumptief krediet zal er vervolgens alles aan gedaan worden om de klacht uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met Krediet Concurrent helpen je nadrukkelijk bij het nemen van de juiste beslissing. Het is onafhankelijke en praktische informatie. Door het doornemen van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van deze specialist neem je zelf een betere beslissing en verklein je de kans op een foutieve keuze. Om die reden willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook van dienst zijn als die keuzes moeten maken. En echt, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Krediet Concurrent

Gerelateerde bedrijven

Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
Lender & Spender logo
Lender & Spender
2 beoordelingen
8,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Krediet Concurrent

Krediet Concurrent is geverifieerd door ons expert team. De webshop Krediet Concurrent bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Krediet Concurrent lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Krediet Concurrent. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Krediet Concurrent is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Krediet Concurrent. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Krediet Concurrent.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geld lenen

Hier kun je echt op een fijne manier geld lenen als bedrijf. Het scheelt heel veel en het heeft echt ons bedrijf gered. Ze zijn ook super transparant in alle kosten die erbij komen kijken!

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Indy V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Krediet Concurrent


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
Lender & Spender logo
Lender & Spender
2 beoordelingen
8,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Krediet Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Krediet Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Krediet Concurrent actief?

Krediet Concurrent is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Krediet Concurrent reviews? Dan kun je naar de website van Krediet Concurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie