KPN logo

KPN reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
KPN reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
KPN logo
Website
kpn.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen KPN

KPN. Het is een bedrijf dat iedereen in Nederland kent en iedereen of op het werk of thuis ook wel mee in contact komt. Wil je eventueel overstappen naar KPN? Een dienst gebruiken van deze mastodont? Dan maak je daar natuurlijk best een weloverwogen keuze van. Wat zijn de voorwaarden? Wat zijn de ervaringen van de klanten van KPN met deze specifieke dienst? Zijn de reviews over de dienstverlening positief of negatief? Wat vertellen de beoordelingen jou? Ben jij op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van KPN? Dan zit je op deze pagina goed. Hier hebben wij voor jou deze allemaal op een rij gezet. Zo kan jij meteen inschatten of een overstap een goed idee is. Informatie is macht.

Over KPN

KPN is een aanbieder van internet & televisie in Nederland en is ook veruit de marktleider op dat domein. Iedereen kent KPN wel, maar niet iedereen kent de geschiedenis van dit bedrijf. KPN is ontstaan onder de naam PTT in 1852 als telegrafiedienst. Doorheen hun geschiedenis is het bedrijf steeds blijven evolueren en zich aanpassen tot op de dag van vandaag als digitale specialist in de telecomwereld. KPN stelt zich daarbij tot doel om Nederlanders met elkaar te verbinden (de doelstelling is van Nederland het best verbonden land ter wereld te maken) op weg naar een duurzame toekomst. Een voorbeeld van die werkwijze en die focus op duurzaamheid is dat KPN zo goed als elk jaar het energieverbruik terugdringt. Zo is het bedrijf al sinds 2015 volledig klimaatneutraal. KPN stelt zich ook tot doel er voor elke Nederlander te zijn. Dat betekent niet enkel een ruim aanbod aan diensten voor de particulier maar ook een ruim aanbod aan diensten voor zakelijke klanten. Of je nu een klein bedrijf hebt, een middelgroot of een groot: er zijn heel heel wat toepassingen en merken waarmee KPN op die markten actief is. Ben je geïnteresseerd in alles wat KPN uitsteekt? Dan kan je op de website tonnen nieuws over het bedrijf terugvinden net als gedetailleerde waarden en normen betreffende de bedrijfsuitoefening.

Waarom kiezen voor KPN?

KPN biedt een brede waaier diensten aan die niet in één paragraaf te vatten zijn. Zo zijn er pakketten voor televisie, internet en telefonie. Daarnaast vind je echter ook heel wat mobiele abonnementen, sim only producten en zelfs smartphones aan. Tevens is KPN een netwerkaanbieder van 4G. De webwinkel zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: bestellen, mobiel, internet, televisie en andere producten. Onder de subcategorieën vind je zaken als telefoons, abonnementen, SuperWifi, Glasvezel, sim only en ga zo maar door. Ook vind je op de website heel wat service terug. Dat is bijvoorbeeld informatie over hoe bepaalde pakketten te installeren, over online tv-kijken, wat je moet doen bij een verhuis en nog veel meer. Onder de paraplu van KPN vind je ook een brede waaier aan merken met elk hun eigen specialiteit. Zo is er XS4ALL voor internet aan topkwaliteit. Er is Simyo wat een telecomaanbieder is. Je kunt kiezen voor KPN Security voor digitale veiligheid, voor Ortel Mobile als prepaid provider, voor Cam IT Solutions voor de ontzorging van ICT-infrastructuur, voor Solcon voor veilig en beheersbaar internet en voor Inspark om organisaties te helpen met de digitale transformatie. Wil je nooit meer een aanbieding missen van KPN of blijf je graag op de hoogte van de nieuwtjes? Dan kan je één van de social media kanalen van het bedrijf volgen. Ze hebben een Facebook, een Linkedin, een Twitter en een Youtubekanaal.

Is KPN betrouwbaar?

KPN is zonder enige twijfel één van de meest betrouwbare bedrijven in Nederland. De reputatie van het bedrijf is immers onaantastbaar. Met een geschiedenis van 150 jaar en een enorm klantenbestand kan je niet om KPN heen in Nederland. Op de website vind je ook tal van contactgegevens terug zoals het adres van de hoofdzetel en zie je dat KPN een eigen klantenservice heeft voor vragen en/of klachten. Betalingen voer je bij KPN uit in de jouw eigen vertrouwde en veilige bankomgeving. Op de website vind je ook een overvloed aan informatie terug over de bedrijfsuitoefening. Je vindt er privacy statements, algemene voorwaarden, mission statements, kwetsbaarheidsrapporten en nog veel meer. Ook goed om te weten is dat de verbinding met de website zelf beveiligd is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of zit je met een probleem? Dan is de eerste stap om even de pagina klantenservice goed door te lezen. Hier vind je heel wat informatie terug betreffende vaak voorkomende vragen en problemen. Staat het antwoord hier niet tussen? Dan kan je de klantenservice van KPN contacteren. De klantenservice van KPN kan je op verschillende manieren contacteren. Dat kan telefonisch, dat kan per briefwisseling en dat kan ook per mail. Op de website vind je afhankelijk van jouw probleem het juiste nummer en het juiste mailadres. Is er iets misgelopen met jouw dienst of aankoop? Dan kan je een klacht indienen bij KPN. Dit doe je bij voorkeur per mail. In de regel krijg je van KPN binnen enkele werkdagen een inhoudelijke reactie op klachten. Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van KPN? Of maakte je ooit gebruik van diensten van KPN en ben je daarna overgestapt? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met KPN en jouw beoordeling van dit bedrijf. Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zijn de producten van een correcte waarde? Is de dienstverlening wat je zou mogen verwachten van een bedrijf van hun formaat? Door jouw review op deze pagina neer te schrijven help je anderen goed inschatten of KPN iets voor hen is net niet.

Reviews over KPN

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
iXL Hosting logo
iXL Hosting
2 beoordelingen
9
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
3 beoordelingen
8,3
4,9
35% zou hier weer kopen
47 beoordelingen
Lees onze review over KPN

Het bedrijf KPN is geverifieerd door ons. De webshop kpn.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KPN is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KPN maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

KPN is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van kpn.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van KPN.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Al heel lang klant en de laatste tijd erg waardeloos. Ik kreeg tablet, zogenaamd gratis en het bleek dat ik toch af moest betalen. Na mijn contract naar een andere provider. En de medewerksters (sters) druk je zomaar weg en laat je te lang wachten.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 13-01-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Werkt altijd goed en goed bereik

Mijn bereik is ook buiten het dorp altijd goed. Waar veel mensen problemen hebben met andere providers kan ik prima bellen. De prijs voor het abonnement is wat aan de hoge kant. Dit komt misschien ook omdat de nieuwe abonnementen ieder jaar weer meer krijgen.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 10-11-2021
Geschreven door: Thijn H.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goed geholpen

Na een slechte ervaring bij Belsimpel heeft Danial Beek alle problemen voor mij opgelost. Zeer professioneel !
Waarvoor dank.
Gr. Jaap de Leeuw

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 22-10-2021
Geschreven door: Jaap L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen

Na problemen gehad te hebben met mijn wifi op mijn mobiele telefoon is dit door de klantenservice van kpn perfect opgelost. Alles is nagekeken en opgelost. Bedankt voor de snelle en goede hulp

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Martien V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed afgehandeld

Sinds wij een storing hadden heb ik dat online gemeld en kreeg ik meteen de volgende dag een monteur langs om ernaar te kijken. Goede service KPN!

Geplaatst op: 16-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Karin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Ben al jaren lid van KPN en zijn sinsd een paar maanden overgestapt naar glasvezel en bevalt prima! Lekker snel een een prima service bij het overstappen naar een nieuw pakket!

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Vera

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en keurige prijs

Goed bereik + keurige prijs van 34 euro voor onbeperkt bellen en goed toestel. Na 2 jaar gekozen voor Sim-only voor 25 euro onbeperkt bellen. Top geregeld!

Geplaatst op: 10-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Voordeel bij compleet pakket

Al jaren ben ik klant bij KPN en pak een groot voordeel door zowel mijn internet, tv en mobiele telefoon abonnement af te sluiten bij KPN. Grote kortingen en gemak dat alles bij een leverancier zit. Na bijna 7 jaar nog geen problemen gehad en ben dan ook erg tevreden.

Geplaatst op: 22-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Dekking goed

Het mobiele netwerk van KPN is verreweg de beste in Nederland. Heb nooit problemen gehad.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jan-Willem O.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal klaar met kpn

Naar 2 weken geen vaste tel i.v.m aanleg glasvezel totaal 4 uur mobiel gebeld 1 keer weggedrukt 1 keer in de wacht gezet tot ik weg moest voor een afspraak en dan toch een monteur veel vernieuwing gedaan (plusje)daarna de zelfde procedure en noch geen monteur ba ba ba wat een bedrijf een ieder aanraden nooit met KPN in zee te gaan

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Klachten = moeras en geen oplossing

Gratis Plus pakket verdwijnt onverwacht. Mailen daar doet KPN niet äan, dus gedwongen te telefoneren. KPN schrijft brief wordt niet behandeld (prullebak). Het blijkt dat Simyo mobiel (KPN) dubbele data geeft. Er wordt niet vertelt dat je dan bij KPN pluspakket verliest. Dat vertellen ze ook niet bij de klachten afdeling. Ze stuurden mij van het kastje naar de muur in de langdurig leugenachtig verhaal. Ik moet 10 extra gaan betalen voor het Pluspakket. Punt uit en zij verbraken wederom de verbinding. Dit verhaal herhaalde zich ok met het chatten. We waren ruim 20mjaar klant bij kpn. De kwaliteit van een bedrijf laat zich zien bij de service c.q.klachtenafhandeling.

Geplaatst op: 10-10-2021
Laatst bewerkt op: 11-10-2021
Geschreven door: Rob B.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze helpdesk.

Na 4 weken werd eindelijk mijn iPhone 13 pro afgeleverd. Helaas was op de pakbon de umlaut op mijn achternaam niet vermeld dus kreeg ik het toestel niet overhandigd. De bezorger heeft het toestel dus mee teruggenomen en vervolgens de order geannuleerd. Ik heb daarna diverse keren contact gehad met de helpdesk van KPN maar niemand kon mij helpen. Wel kreeg ik een paar keer de toezegging dat ik teruggebeld zou worden. Dus niet. Onvoorstelbaar. Uiteindelijk een klachtformulier ingevuld en uiteindelijk kwam hier reactie op. Ook deze medewerker zou het uitzoeken maar heeft echter tot op heden (na 6 dagen) nog niets laten weten.. Uiteindelijk maar besloten om een nieuwe aanvraag op te starten want dit schiet natuurlijk niet op. Zolang alles goed gaat is KPN een prima provider maar o wee als je een probleem hebt. Kijkende naar de reviews ben ik blijkbaar niet de enige die slechte ervaringen heeft met de 'service' van KPN dus ik begrijp niet zo goed dat de heer Kramer hier niets mee doet.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 29-11-2021
Geschreven door: Ton K.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel slechte medewerkers onbeschoft en brutaal (arjans)

Heel onbeschoft medewerker aan de lijn heel onbeschoft

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Als je maar wat bij ze afsluit is alles zo geregeld maar dan houd het ook allemaal op. Klantenserv???? Man wat irritant ze zijn waarschijnlijk zo druk met iedereen die ontevreden is. En dat is begrijpelijk voor iets betalen maar het niet krijgen staat bij hun voorop.
Het komt me met gemak de neusgaten uit je mag gvd wel een dag vrij nemen om ze aan de lijn te krijgen. En dan krijg je er een aan de lijn die of niet weet wat 1+1 is of je kunt ze niet verstaan omdat ze gebrekkig Nederlands praten.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Jan

6 / 10
5/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Producten goed maar service beroerd

Wat een gedoe toch altijd met de KPN. Ik heb een nieuwe mobiele telefoon gekregen maar aansluiten van een mobiel schijnt nogal lastig te zijn voor KPN. Alsof ze het voor het eerst doen...niet dus!

Zit nu al dagen te wachten tot alles is aangesloten en krijg maar geen duidelijke antwoorden als ik contact opneem en mijn vragen voorleg.

Waardeloze tent KPN!

Geplaatst op: 19-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service!

Ik had besteld het zou vandaag binnen komen, niet gebeurd. Service was slecht niet kunnen betalen. Moet nu wachten tot zaterdag. Ik keek er naar uit maar alles ging mis, ik ben teleurgesteld,boos en verdrietig. Echt triest.

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 02-12-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht internet/WiFi van KPN

Sinds maart 2021 ben ik klant bij KPN en maak alleen gebruik van hun internet dienst. Helaas ben alles behalve tevreden over de WiFi/internet. Vanaf het begin functioneert de WiFi niet. Internet valt compleet weg of een slechte WiFi verbinding. Zelden dat het naar behoren functioneert. Gezien ik in een oud huis woon en er problemen waren om de modem goed aan te sluiten, moest een monteur langskomen. Hij was vriendelijk en heeft goed uitleg gegeven. Helaas hebben we nadien, zoals hierboven reeds benoemd, slecht internet. Ik heb MEERMAALS telefonisch contact gehad met KPN. Absoluut vriendelijke medewerkers, maar zij hebben het probleem niet kunnen verhelpen. De wifi manager functioneert niet en wanneer deze wel de analyse uitvoert geeft het zeer slechte WiFi aan, maar kan het niet doorsturen. Uiteindelijk WiFi versterkers gekregen, maar ook deze verhelpen de problemen niet. Er werd van alles gedaan, maar absoluut geen hulp van een monteur gevraagd, want die was al eens langs geweest en die mag blijkbaar maar 1 keer aan huis komen. Ik vind het internet/WiFi van KPN bagger en zal het niemand aanraden. Gezien ik eigenlijk thuis moet werken, maar dit niet kan door het zéér slechte internet, ben ik genoodzaakt om naar mijn werk te gaan (en ja, ik werk in het ziekenhuis) en onnodig risico loop.

Geplaatst op: 28-11-2021
Laatst bewerkt op: 28-11-2021
Geschreven door: Naomi S.

5 / 10
4/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service als je eenmaal kpn heb

Nu weer bijna jaar kpn maar sinds ik kpn heb geen wifi boven, maar omdat ik al klant ben sturen ze geen monteur of je moet ervoor betalen kunnen ze het nou niet even goed oplossen zonder kosten.

Geplaatst op: 26-10-2021
Laatst bewerkt op: 26-10-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht en bedreigt met de dood door personeel dat de glasvezel kwam aansluiten.

Door personeel van kpn telefonisch bedreigd met de dood. Omdat wij het niet eens waren met het aanleggen van de glasvezel ( bedrijf had flink wat schade achter gelaten)

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer KPN

Ik zit al een maand zonder internet thuis door onbekende technische fout van KPN. Ondertussen is mijn oude abonnement opgezegt, nieuwe aangevraagd, doe het zelf pakket ontvangen. Die heeft 3 dagen gewerkt nu weer geen signaal. De monteur komt pas over 2 weken. Ik heb zeker 10h gebeld met KPN in de afgelopen maand. Verschrikkelijk!!!!

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service.

Waardelooste service

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2021
Geschreven door: Tom P.

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Duim omlaag voor kl.service

Er zou een SIMkaart update uitgevoerd worden ivm omzetten van Telfort naar KPN. De update was niet volledig uitgevoerd. Ik kon zodoende niet meer bellen. Heb via de webchat geprobeerd contact te leggen. Er was 1 persoon voor me in de wacht. Na ruim een kwartier wachten was ik nog niet aan de beurt. Toen de telefoon vd buurvrouw geleend om de klantenservice te bellen. Daar werd ik wel direct geholpen maar er zat een medewerker die niet goed kon luisteren. Ik moest steeds alles herhalen. Duimpje omlaag voor de klantenservice. In de loop vd ochtend kreeg ik ineens weer verbinding, gelukkig

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 25-06-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht internet

Geen opmerkingen

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 11-09-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos internet en tv,traaaag en duur.

Al aantal jaar probleem met kastje en tv,veel over gebeld maar plotseling is dit na de zoveelste reset (bijna) opgelost. Internet zeer traag en geen zin meer om weer de hele zooi op een andere bandbreedte tezetten. Walgelijke profider.

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 04-09-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Toen het nog Telfort was nooit geen problemen ondervonden. Sinds KPN dit overgenomen heeft heb ik vooral in de avond last van happerend beeld, word er schijt ziek van! Aan de apparatuur kan het niet liggen, heb namelijk een nieuw tv kastje, nieuwe tv, nieuwe kabels en een nieuw modem. Na al die jaren ga ik maar eens overstappen naar een andere provider, ga niet zoveel geld betalen als ik niet eens normaal tv kan kijken

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 24-07-2021
Geschreven door: Chantal S.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Vorige review kloppen het aantal sterren niet

Begrijp niet waarom het aantal sterren in mijn vorige review op 5 sterren staan. Ik zou hier nooit meer wat kopen. Zeker geen telefonisch aanbod accepteren.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Sultan O.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechter kan niet

De dag van de aansluiting sluit ik de modem aan maar internet werkt niet. Ik neem contact met de klant service maar op afstand is er niks te doen. Ik moet een week wachten tot de bezoek van de monteur. Een dag voor de bezoek heb ik nog geen bevestiging gekregen en ik neem weer contact met de klant service. Ze vertellen dat er is iets fout met de planning van de monteurs bezoek en dat de monteur komt niet de volgende dag. Ik moet weer een week wachten. Ik probeer op te zeggen maar daar voor moet ik weer wachten de opzeg service is om 18 uur gesloten. Ik probeer een klacht in te dienen en het is ook niet mogelijk, ik moet de website daarvoor gebruiken... In de website is het onmogelijk om per direct een klacht in te dienen... Het lijkt dat niks werkt zoals het hoort bij KPN.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 06-07-2021
Geschreven door: Mario G.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lees dit eens voor je KPN overweegt, met namen voor een senior.

Lees dit eens voor je KPN overweegt, met namen voor een senior.
Ik heb de KPN klantenservice ervaren als beleeft, onwetend met 0% verantwoordingsgevoel. Pas nadat ik met 11 klantenservice medewerkers heb gesproken en 3 monteurs zijn langs gekomen heeft mijn 77 jarige oma weer internet en kan zij eindelijk weer tv kijken. Dit heeft 14 dagen geduurd en kostte mij maar liefst 13 uur. Dat KPN geen beloftes nakomt was voor mij geen verrassing. Ook klachten worden niet serieus opgepakt. Maar behalve klanten van slechte service voorzien beroven ze je ook nog eens! KPN heeft beloofd dat de benodigde materialen en de tijd dat geen gebruik gemaakt kon worden van de service gecompenseerd zouden worden in de aankomende rekeningen. Echter blijkt het nu dat ze deze kosten hebben gefactureerd. Ik zou partijen als ‘opgelicht’ aanraden om eens te exposeren wat voor partij KPN nou werkelijk is.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Sharvesh R.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles loopt langs elkaar af

Na 4 jaar bezig te zijn geweest om glasvezel binnen te krijgen van het kastje naar de muur gestuurd toch maar naar de KPN winkel gereden waar ik vriendelijk ben geholpen en deze jonge beloofde mij dat het goed zou komen.
nu wel de kpn box binnen maar nog geen melding van wanneer ze het binnen zouden leggen en mijn abonnement gaat 19 januari in vandaag toch maar weer in de telefoon 4 x door gestuurd 90 min aan de lijn uiteindelijk zonder resultaat niemand aan de lijn na dat ik na de 5 de x door verbonden werd
toen toch maar weer terug gebeld en zo onvriendelijk te woord gestaan .
Na 2 uur verder nog niks wijzer

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 17-01-2022
Geschreven door: Aniek V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Monteur ruim te laat

Overgestapt van Ziggo naar KPN. Eerste ervaring als nieuwe klant gelijk SLECHT! Je wordt dood gegooid met herrinneringen en conseqenties als je niet thuis bent dat er kosten in rekening worden gebracht.
Ondertussen is de hele ochtend naar de faantjes omdat de monteur die tussen 10.00 en 12.00 zou komen nog steeds niet is komen opdagen. Dat er werkzaamheden elder uitlopen heb ik begrip voor maar informeer je klant! Als je dan zelf besluit de klantenservice van KPN te bellen kunnen ze geen contact opnemen met de monteur of je voorzienvan enige info. Of ik een nieuwe afspraak wil maken. Natuurlijk ik ga nog een keer een dag zitten wachten. Helemaal ruk dit!! Lekkere start. Gelukkig een jaar contract Pappa is volgend jaar weer gevlogen.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 03-01-2022
Geschreven door: Erik H.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over KPN


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
iXL Hosting logo
iXL Hosting
2 beoordelingen
9
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
3 beoordelingen
8,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KPN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 47 beoordelingen geplaatst over KPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KPN actief?

KPN is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1 , hosting en domeinnamen , internet , simonly , telefonie , televisie en telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KPN reviews? Dan kun je naar de website van KPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie