Kookpunt.nl logo

Kookpunt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Kookpunt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1770
Kookpunt.nl logo
Website
Kookpunt.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Kookpunt.nl

Wil jij graag weten hoe Kookpunt.nl beoordeeld wordt? Wij hebben alle reviews van Kookpunt.nl voor je op een rijtje gezet. Logisch dat je benieuwd bent naar wat de ervaringen zijn van anderen wanneer je het bedrijf nog niet kent. In deze reviews kun je lezen wat ze van het bedrijf vinden, hoe de prijs-kwaliteitsverhouding is, hoe het contact was met het bedrijf en ga zo maar door. Lees de reviews eens rustig en beslis daarna of je ook iets wilt bestellen bij Kookpunt.nl.

Over Kookpunt.nl

Kookpunt.nl is een kookwinkel. Het is zelfs één van de grootste kookwinkels van de Benelux. De winkel is al in 1959 opgericht in Rotterdam Noord door Ton van der Kolk en Sjaan Neels. Het begon als een kleine winkel van slechts 12 m2, maar door de jaren heen is het steeds groter geworden. Niet alleen de winkel werd groter, in 1986 begon het ook met geven van kookcursussen. In 2000 werd er een website geïntroduceerd en vanaf 2010 kon men ook online bestellen in de webshop. Het bedrijf vindt uitstekende service en expertise ontzettend belangrijk. De slogan van Kookpunt.nl luidt: Eat real food, use good tools. Goed keukengereedschap is belangrijk voor iedereen die in de keuken staat, bijvoorbeeld om groenten te snijden, fruit te persen en te koken. Het biedt een stuk gemak, snelheid, maar natuurlijk ook een perfect resultaat.

Waarom kiezen voor Kookpunt.nl

Ze verkopen een zeer uitgebreid assortiment aan kookartikelen, waaronder pannen, messen, keukenapparatuur, servies, bakgereedschap en nog heel veel meer. Je vindt in het assortiment diverse merken, zoals Smeg, KitchenAid, Crock-Pot en Magimix. Of je het nou leuk vindt om thuis te koken of dat je als professioneel kok aan het werk bent, je kunt hier alles kopen wat je nodig hebt. Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen, onder andere met iDeal, Paypal, Mister Cash en Mastercard. Bestellingen boven de 30 euro worden helemaal gratis bij je geleverd. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Je hebt je bestelling de volgende dag al in huis wanneer je voor 23.00 uur besteld.

Is Kookpunt.nl betrouwbaar?

Kookpunt.nl heeft meer dan 60 jaar ervaring en is een grote en bekende kookwinkel. Mocht je het niet fijn vinden om online te bestellen, dan kun je ook naar de fysieke winkel van Kookpunt.nl gaan. Deze is gevestigd in Rotterdam. Het hoofdkantoor is eveneens in Rotterdam te vinden. Kookpunt.nl is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Dit betekent dat je als klant zijnde betrouwbaar en veilig online kunt winkelen. Er is een nieuwsbrief waar je voor aan kunt melden en je kunt ze volgen op Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Kookpunt.nl is er voor al jouw vragen. Het is mogelijk om je vraag te stellen met behulp van het online contactformulier. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ze opnemen en je kunt zelfs via WhatsApp een berichtje naar ze sturen. Hoelang het duurt voordat je reactie van ze krijgt, wordt niet benoemd op de website. Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen mocht je een vraag hebben over bijvoorbeeld het assortiment of wat de bezorgkosten zijn. Klachten of feedback kun je gebruikmaken van het online contactformulier. Ze proberen dan binnen één werkdag dit in behandeling te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring wanneer jij al eens iets gekocht hebt bij Kookpunt.nl. Jij kan ten slotte als geen ander het bedrijf beoordelen. Het enige wat je hoeft te doen, is een review te schrijven en daarin je mening te delen. Raad je het andere mensen aan om ook iets bij Kookpunt.nl te kopen of raad je het ze juist af? Benoem alles wat jij relevant vindt en waarvan jij denkt dat anderen zouden moeten weten. Mensen die Kookpunt.nl nog niet kennen krijgen dankzij de reviews toch een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Kookpunt.nl
Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Bierista logo
Bierista
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Kookpunt.nl

Het bedrijf Kookpunt.nl is geverifieerd door ons. De webshop Kookpunt.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kookpunt.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kookpunt.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Kookpunt.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Kookpunt.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Servicesets

Ik heb hier een super mooie service set gekocht. Ik was eerst een beetje bang om deze te bestellen aangezien deze nog al snel kapot kan gaan tijdens het leveren maar dat was zeker niet het geval!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hidde V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kookpunt.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Bierista logo
Bierista
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kookpunt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kookpunt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kookpunt.nl actief?

Kookpunt.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken , koffie & thee en koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kookpunt.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kookpunt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie