De Theebaron logo

De Theebaron reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Theebaron reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3922
De Theebaron logo
Website
detheebaron.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen De Theebaron

Thee is naast koffie misschien wel de meest populaire drank op aarde niet genaamd water. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Je hebt er honderden smaken in waarmee je zeer uiteenlopende kanten uit kunt en het is gewoon ontzettend gemakkelijk. Ben jij op zoek naar een bijzondere thee die je niet in de winkel terug kunt vinden? Of wil je gewoon bij een echte specialist bestellen? Dan is De Theebaron wat je zoekt. Maar hebben ze hier wel alle soorten? Is de kwaliteit wel goed? Om dat te weten te komen kan je de reviews op deze pagina doorlezen. Op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten weet jij meteen wat je moet weten over De Theebaron!

Over De Theebaron

De Theebaron is een website die, hoe kan het ook anders, gespecialiseerd is in de verkoop van thee in al zijn vormen en soorten. De webshop wordt uitgebaat door hetzelfde team van De Kruidenbaron en beroemt zich vooral op een indrukwekkend divers aanbod aan thee (meer dan 275 soorten!) en een uitstekende service. Zo vind je bij De Theebaron thee uit onder andere China, Japan, India, Zuid-Afrika en ga zo maar door. Dat allemaal aan een zeer scherpe prijsstelling en voorzien van een zak aan informatie. Zo vind je op de website tal van tips & tricks betreffende het drinken van en het bewaren van thee maar ook heel wat info over de soorten thee in het assortiment. Bij De Theebaron koop je uitsluitend verse producten en je kunt op eender welk moment advies vragen aan de klantenservice. Voor nieuws van de De Theebaron of aanbiedingen kan je je ook abonneren op de nieuwsbrief!

Waarom kiezen voor De Theebaron?

De Theebaron heeft een enorm aanbod aan diverse soorten thee met meer dan 275 verschillende soorten. Daarenboven geniet je bij deze webshop van een razendsnelle levering. Heb je jouw bestelling voor 15 uur geplaatst? Dan kan je jouw aankoop de volgende werkdag al in huis verwachten. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: losse thee, verpakte thee, theebloemen, nieuwe producten, actie, toebehoren, weetjes en merken. Natuurlijk kan je ook op trefwoord zoeken via de zoekbalk of van de handige filters op de website gebruik maken om jouw favoriete thee snel op het spoor te komen. Bij De Theebaron geldt altijd gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 35 euro. Besluit je na een aankoop toch dat het niets voor jou is? Dan krijg je tot 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden jouw pakketje retour te sturen.

Is De Theebaron betrouwbaar?

De Theebaron is niet alleen al enkele jaren actief binnen de sector maar is bovendien ook aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur. Dat betekent dat de webshop voldoet aan de kwaliteitscriteria voor een betrouwbare webshop van dit keurmerk. Dat hoeft ook niet te verbazen. Zo is de verbinding met de webwinkel een veilige SSL-verbinding en kan je dus veilig betalen voor jouw thee. Je kunt betalen met iDeal, via een kredietkaart, met PayPal, met Sofort of via een bankoverschrijving. Ook bancontact en cash geld worden aanvaard. Daarenboven beschikt De Theebaron over een eigen klantenservice die je bij problemen kunt contacteren. Ten slotte vind je een schat aan bedrijfs- en contactinformatie op de website van De Theebaron terug.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de verschillende soorten thee op de website? Of heb je advies nodig? Dan kan je altijd terecht bij de klantendienst van De Theebaron. Dat kan je doen door een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen met De Theebaron. In normale omstandigheden kan je rekenen op een antwoord binnen enkele uren op werkdagen. Is er met een bestelling iets fout gelopen? Dan kan je via dezelfde kanalen een klacht indienen. Kom je niet samen tot een oplossing? Dan is het mogelijk om via de Stichting WebwinkelKeur bemiddeling aan te vragen of een uitspraak van de Geschillencommissie. Deze is vervolgens bindend.

Wil jij ook beoordelen?

De Theebaron biedt een indrukwekkend assortiment aan soorten thee aan. Maar is het wel lekkere thee? En is de prijs goed? Als jij een klant bent van De Theebaron en het antwoord op deze vragen kent zijn wij op zoek naar jouw review van De Theebaron. Hoe zou jij hun website bijvoorbeeld beoordelen? Ben je tevreden over hun klantenservice? Hoe zit het met de levertijd? Zou je er opnieuw iets kopen of toch een alternatief zoeken?

Reviews over De Theebaron
Gerelateerde bedrijven
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
12 beoordelingen
6,8
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
De Koffiebaron logo
De Koffiebaron
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over De Theebaron

Ons team van experts heeft De Theebaron geverifieerd op een aantal punten. De webshop van De Theebaron bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. De Theebaron is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

De Theebaron is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van detheebaron.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Theebaron.

Geplaatst op: 09-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Theebaron
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
12 beoordelingen
6,8
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
De Koffiebaron logo
De Koffiebaron
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Theebaron een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Theebaron. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Theebaron actief?

De Theebaron is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Theebaron reviews? Dan kun je naar de website van De Theebaron gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie