Teaking logo

Teaking reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Teaking reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4131
Teaking logo
Website
teaking.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Teaking

Wil je graag verse thee bestellen bij de online webshop Teaking, maar lijkt het je verstandig om eerst wat meer over deze organisatie te weten komen? Lees dan de reviews en ervaringen op deze pagina. Op deze pagina lees je wat Teaking zoal te bieden heeft, waarom je wellicht wel of niet voor de producten van Teaking zou moeten kiezen en of Teaking daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hoe je de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van het bedrijf kunt benaderen en wat reeds bestaande klanten zoal over de organisatie te vertellen hebben. Na het doornemen van deze pagina heb je een objectief beeld over Teaking en kun je zelf bepalen of je wel of niet bij de onderneming wilt kopen.

Over Teaking

Teaking is een bedrijf dat zich met name specialiseert in bijzondere theeën Het bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven door zich te richten op hoge kwaliteit pure en zuivere thee die met de hand geplukt en gedroogd is. De onderneming biedt haar producten aan via een webwinkel, maar beschikt ook over en fysiek adres.

Waarom kiezen voor Teaking

Teaking streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit thee. Indien je een thee besteld bij Teaking weet je dan ook dat de thee voldoet aan strenge kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan verse theeën en heeft voor ieder wat wils. Naast goede thee biedt het bedrijf ook een uitstekende service. Zo kun je bij Teaking rekenen op ”˜niet goed geld terug’ garantie, gratis verzending boven een bepaald bedrag en voldoet de webwinkel van het bedrijf aan alle veiligheidsvoorschriften.

Is Teaking betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet online is het belangrijk om te kijken of het bedrijf voldoet aan een aantal veiligheidscriteria. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, of het bedrijf beschikt over keurmerken en of het bedrijf haar bedrijfsgegevens open communiceert. Ook is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een goede reputatie heeft en of klanten tevreden reviews hebben geschreven over de service van het bedrijf. Bij Teaking is dit allen het geval. Je kunt daarom met een gerust hart een aankoop doen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, klacht of opmerking? Dan kun je hiervoor terecht bij de klantenservice van Teaking. Je kunt deze benaderen via telefonisch contact of per mail. Ook is het bedrijf actief op sociale mediakanalen en kun je ook via deze weg het bedrijf benaderen. Over het algemeen word je altijd spoedig en goed geholpen door medewerkers van Teaking en worden klachten snel verholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Teaking en wil je graag over jouw ervaringen met het bedrijf vertellen? Laat dan een review achter en help andere mensen met het krijgen van een objectieve indruk van de onderneming. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld welke producten je besteld hebt, of deze producten van goede kwaliteit zijn en of je goed geholpen bent door de klantenservice indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je in de toekomst vaker een aankoop zou doen en of je Teaking wellicht aan andere mensen zou aanbevelen.

Reviews over Teaking
Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
KortingopjeKoffie.nl logo
KortingopjeKoffie.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Teaking

Teaking is geverifieerd door ons expert team. De webshop Teaking bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Teaking lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Teaking. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Teaking is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van teaking.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 31-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Teaking
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
KortingopjeKoffie.nl logo
KortingopjeKoffie.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Teaking een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Teaking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Teaking actief?

Teaking is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Teaking reviews? Dan kun je naar de website van Teaking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie