KortingopjeKoffie.nl logo

KortingopjeKoffie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KortingopjeKoffie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2859
KortingopjeKoffie.nl logo
Website
cupsenbeans.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kortingopjekoffie.nl

Een lekker bakje koffie hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Kortingopjekoffie kun je A-merken voor kleine prijsjes kopen. Lees daarom gauw verder voor meer informatie over deze koffie webshop en lees waarom klanten van Kortingopjekoffie hier graag shoppen. Zij kunnen hier hun ervaringen over Kortingopjekoffie achterlaten en een review schrijven over de webshop.

Over Kortingopjekoffie.nl

Kortingopjekoffie is gestart met een duidelijk doel, namelijk: goede koffie toegankelijker maken. Door het ruime aanbod en de voordelige prijzen is Kortingopjekoffie een groot succes geworden.

Bij Kortingopjekoffie kun je de beste en meest populaire merken verwachten. Zo kun je hier Nescafe capsules bestellen, maar ook losse koffiebonen van bekende merken zoals: Fika, Yellow Beard en Jones brothers.

Waarom kiezen voor Kortingopjekoffie.nl

Iedere fanatieke koffiedrinker is bij Kortingopjekoffie aan het juiste adres. Wanneer je houdt van een lekker bakkie, maar hier niet te veel geld aan wilt uitgeven, is Kortingopjekoffie de perfecte optie. Je kunt namelijk hier groot inkopen en genieten van standaard lage prijzen.

Daarnaast heeft Kortingopjekoffie ook altijd spetterende acties in de webshop. Zo kun je koffie cadeau krijgen bij grote aankopen. Ontvang bijvoorbeeld twee zakken koffie gratis, bij aankoop van drie. Ook kun je leuke koffiepakketten kopen voor jezelf, maar zijn deze natuurlijk ook altijd perfect om cadeau te doen.

Wanneer jouw koffie op is, hoef je niet vermoeid naar je werk te gaan. Bestel gelijk even nieuwe koffiecapsules of losse bonen online bij Kortingopjekoffie. Ze hanteren namelijk snelle levertijden en jouw koffiebonen kunnen de volgende werkdag al bij jou op de stoep staan. Je ziet online altijd of de producten van jouw bestelling op voorraad zijn en ontvangt een indicatie van de verwachte levertijd. Jouw bestelling wordt met PostNL verzonden en je bent zo verzekerd van een veilige verzending.

Is Kortingopjekoffie betrouwbaar?

Door de spotgoedkope prijzen kun je aan de legitimiteit van de webshop twijfelen, maar dat is nergens voor nodig. Kortingopjekoffie is een betrouwbare webshop dat al jarenlang koffie online verkoopt. Ook zijn ze betrouwbaar vanwege de goed bereikbare klantenservice, snelle verzending via PostNL en handige betaalopties.

De betaalmogelijkheden bij Kortingopjekoffie zijn allemaal veilig. Je kunt als klant dan met een verzekerd gevoel afrekenen. Kies zelf hoe je dat het liefst doet, direct via de bank, in termijnen of achteraf. Betaal bijvoorbeeld veilig via de bank en kies voor een betaling per bank met Ideal. Ook kun je hier gewoon veilig betalen met creditcard. Betaal je voor de zekerheid toch liever pas nadat je jouw koffie hebt ontvangen, of betaal je online standaard achteraf? Kies dan voor een veilige betaling met Klarna en betaal pas nadat je jouw bestelling in huis hebt.

Klantenservice en klachten

De Kortingopjekoffie klantenservice kun je bellen en mailen. Je kunt vragen om meer informatie over de koffie, bellen wanneer je er niet uitkomt of wanneer je hulp nodig hebt met bestellen. Kortingopjekoffie heeft een professioneel klantenservice team dat je graag verder helpt en altijd met je mee denkt.

Is jouw bestelling niet netjes geleverd of is er iets mis met de bestelling? Laat het Kortingopjekoffie weten. Kortingopjekoffie vindt het belangrijk om ook goed te helpen bij klachten. Door jouw klacht te melden bij Kortingopjekoffie, kan er iets aan worden gedaan en kan er een oplossing worden gevonden. Wil je jouw klacht snel verholpen zien worden? Bel dan de klantenservice om gelijk je woord te kunnen doen.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij ook nooit meer koffie in de winkel, nu je Kortingopjekoffie hebt gevonden? Het is belangrijk om jouw ervaringen over Kortingopjekoffie te delen. Door een review te schrijven over Kortingopjekoffie, kunnen nieuwe klanten meer te weten komen over het reilen en zeilen van Kortingopjekoffie. Laat daarom een beoordeling over Kortingopjekoffie achter met daarin jouw ervaringen. Je kunt ook aanbevelingen doen en meer vertellen over jouw specifieke bestelling. Vergeet ook niet om de reden op te geven waarom je hier wel of niet graag besteld. Zou je Kortingopjekoffie aan andere aanraden? Laat het weten in jouw review.

Reviews over KortingopjeKoffie.nl
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
KoffieTheePlaza logo
KoffieTheePlaza
2 beoordelingen
9
Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met KortingopjeKoffie.nl

KortingopjeKoffie.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop KortingopjeKoffie.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KortingopjeKoffie.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KortingopjeKoffie.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van cupsenbeans.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van cupsenbeans.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke aanbiedingen

Ik bestel al wat langer op deze site koffie omdat ik een stuk voordeliger uitkom als ik hier bestel. De aanbiedingen zijn erg goed en zeker de moeite waard. Ze hebben veel verschillende soorten die ze in de supermarkten niet een allemaal hebben.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenna T.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KortingopjeKoffie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
KoffieTheePlaza logo
KoffieTheePlaza
2 beoordelingen
9
Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KortingopjeKoffie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KortingopjeKoffie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KortingopjeKoffie.nl actief?

KortingopjeKoffie.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KortingopjeKoffie.nl reviews? Dan kun je naar de website van KortingopjeKoffie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie