30ml Coffee Roasters logo

30ml Coffee Roasters reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
30ml Coffee Roasters reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3644
30ml Coffee Roasters logo
Website
30mlcoffeeroasters.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 30ml Coffee Roasters

Ben je op dit moment op zoek naar een leuke plek in Nederland waar je een kopje koffie kunt drinken met vrienden? Een plek waar je na een dag shoppen even tot rust kunt komen? Of zoek je juist naar een leuke flex-plek waar je in een casual omgeving te werk kunt gaan? In alle gevallen mag een bezoek aan 30ml Coffee Roasters zeker niet ontbreken! Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie over 30ml Coffee Roasters voor je verzameld en je leest diverse reviews over het bedrijf van andere klanten.

Over 30ml Coffee Roasters

30ml Coffee Roasters is zonder twijfel het koffie café waar je direct het gevoel van een tweede huiskamer krijgt. In het koffie café heb je de keuze uit tal van hoogwaardige specialty koffies, maar ook voor een kopje thee en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek ben je hier aan het juiste adres. Het koffie café is zelfs al in de ochtend open, zodat je hier ook snel je ontbijt (to go) kunt halen .

Waarom kiezen voor 30ml Coffee Roasters

30ml Coffee Roasters is gevestigd op verschillende plekken in het land, waardoor de kans erg groot is dat er ook bij jou in de buurt wel een vestiging is te vinden. Het team van 30ml Coffee Roasters kiest ervoor om de koffiebonen zelf te branden, waardoor er het hele jaar door volledige controle is over de smaak van de koffie en over de productie van de koffie. Je bent hierdoor altijd zeker van een heerlijk drankje, waar je ongetwijfeld graag voor een tweede keer voor terug gaat komen.

Is 30ml Coffee Roasters betrouwbaar?

In een van de vestigingen van 30ml Coffee Roasters weet je altijd zeker dat je een hele ochtend of middag onbezorgd kunt genieten. Het enthousiaste personeel vertelt je graag alles over de kaart en laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met de gevarieerde kaart. Zo weet je altijd zeker dat er ook voor jouw smaak passende gerechten en passende drankjes te vinden zijn. Een tafel reserveer je eenvoudig en snel online, zodat je altijd zeker bent dat er een plekje vrij is in een van de vestigingen in het land.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de menukaart van 30ml Coffee Roasters of wil je graag met een van de medewerkers van 30ml Coffee Roasters spreken voor het maken van een reservering? Neem in beide gevallen gerust een keer contact op. Loop binnen in een van de vestigingen of spreek met een van de medewerkers door naar de vestiging te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bezoek gebracht aan een van de filialen van 30ml Coffee Roasters? Deel je mening over 30ml Coffee Roasters door je review op deze pagina achter te laten. Wellicht kun je een van de gerechten of een van de dranken van de kaart sterk aanbevelen aan anderen.

Reviews over 30ml Coffee Roasters

Gerelateerde bedrijven

Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
7 beoordelingen
7,3
De Theebaron logo
De Theebaron
1 beoordeling
10
De Koffiebaron logo
De Koffiebaron
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over 30ml Coffee Roasters

30ml Coffee Roasters is geverifieerd door ons expert team. De webshop 30ml Coffee Roasters bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is 30ml Coffee Roasters lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via 30ml Coffee Roasters. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van 30mlcoffeeroasters.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van 30mlcoffeeroasters.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 30ml Coffee Roasters.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 30ml Coffee Roasters


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
7 beoordelingen
7,3
De Theebaron logo
De Theebaron
1 beoordeling
10
De Koffiebaron logo
De Koffiebaron
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 30ml Coffee Roasters een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 30ml Coffee Roasters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 30ml Coffee Roasters actief?

30ml Coffee Roasters is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 30ml Coffee Roasters reviews? Dan kun je naar de website van 30ml Coffee Roasters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie