Kinguin logo

Kinguin reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kinguin reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3028
Kinguin logo
Website
kinguin.net
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kinguin

Op zoek naar de beste games? Wellicht dat je dan gebruik kunt maken van het platform van Kinguin. Om een goed beeld te krijgen van wat Kinguin precies is en wat het zoal te bieden heeft, hebben we de beoordelingen van bestaande klanten gelezen en de belangrijkste conclusies voor je op een rijtje gezet. Op basis hiervan kun je zelf beslissen om ook gebruik te maken van Kinguin.

Over Kinguin

De missie van Kinguin is helder; het wil iedereen toegang bieden tot de meest geweldige game ervaringen. Met Kinguin heb je een van de grootste e-commerce marktplaatsen genoemd, een plaats waar je alleen geverifieerde videogames en softwarelicenties vindt. Op Kinguin kan iedereen zijn of haar games verkopen. Voor elk spel dat je verkoopt krijg je een tegoed dat je vervolgens weer kunt gebruiken om nieuwe games aan te schaffen. Behalve dat biedt Kinguin ook EPC en de Esports Lounge, een van de beste gaming faciliteiten die gratis toegang biedt tot de beste ervaringen voor alle gamers.

Waarom kiezen voor Kinguin?

Omdat je via Kinguin in het bezit kunt komen van de beste games voor een prima te betalen prijs. De videogames zijn geverifieerd en van bewezen goede kwaliteit. Ondanks het feit dat het aanbod heel erg groot is, vind je door de overzichtelijke rubricering toch heel erg snel jouw favoriete game. Je kiest ook voor Kinguin door de all inclusive trainingsfaciliteit voor professionele Esports organisaties in Oost Europa. Ook de Esports Lounge is een reden om voor Kinguin te kiezen. Dit geldt alleen als een van de beste gaming faciliteiten, die gratis toegang biedt tot de beste ervaringen voor alle gamers.

Is Kinguin betrouwbaar?

Als we afgaan op de beoordelingen van gebruikers van Kinguin heb je absoluut te maken met een betrouwbare partner. Het maakt de missie die het uitdraagt – ”˜het voor iedereen mogelijk maken om toegang te hebben tot de beste game ervaringen’ – volledig waar en is het walhalla voor de rasechte gamers. Dat steeds meer mensen een account maken op Kinguin geeft ook andere mensen vertrouwen dat je met deze specialist goede zaken doet. Het is toch al verbazingwekkend hoe snel het met Kinguin gegaan is. De onderneming werd pas in 2013 opgericht namelijk.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is bij Kinguin prima geregeld. Je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om een vraag te stellen en om eventueel een klacht in te dienen. Het is in dat kader wel aan te raden om eerst de veel gestelde vragen eens goed door te nemen. Vaak weet je dan al voldoende namelijk. Wil je toch contact leggen met Kinguin, dan kan dit via de chatbox en door het sturen van een e-mail. Door een abonnement te nemen op de nieuwsbrief, ontgaat je nooit meer iets van alles wat Kinguin betreft.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is zo waardevol als een beoordeling van iemand die al ervaring heeft met een bepaald product of dienst. Deze beoordelingen geven je onafhankelijke informatie en je filtert er vooral praktische zaken uit. Het helpt in elk geval om tot de beste keuze te komen. Daarom vragen we je hier zeer vriendelijk om ook een beoordeling achter te laten. Jij wilt andere mensen toch ook helpen bij het maken van de juiste keuze?

Reviews over Kinguin

Gerelateerde bedrijven

Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Kinguin

Het bedrijf Kinguin is geverifieerd door ons. De webshop kinguin.net is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kinguin is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kinguin maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kinguin is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van kinguin.net. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kinguin.

Geplaatst op: 23-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles ging goed!

Ik had problemen met een PlayStation Store-cadeaubon, die ik op hun marktplaats heb gekocht. Dankzij hun geweldige hulp en ook aan de verkoper, kreeg ik een nieuwe cadeaubon en daarna ging alles goed!

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suzanne A.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kinguin


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kinguin een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kinguin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kinguin actief?

Kinguin is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kinguin reviews? Dan kun je naar de website van Kinguin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie