Keukenplaats logo

Keukenplaats reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Keukenplaats reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
139
Keukenplaats logo
Website
keukensduitsland.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Keukenplaats ervaringen

Opzoek naar de Keukenplaats ervaringen? Als je een nieuwe keuken wilt dan wil je wel zeker weten dat alles tot in de nopjes is geregeld is en de kwaliteit niks te wensen over laat. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je keukenkastjes naar beneden komen zetten, je vaatwasser stuk gaat of je aanrecht scheeft staat. Voordat je een keuken gaat kopen is dan het daarom verstandig om eerst ervaringen te lezen, zo geld dit ook voor Keukenplaats. Lees hier alle Keukenplaats ervaringen en lees wat andere consumenten van Keukenplaats vinden. Heb jij nou al Keukenplaats ervaringen? Plaats jouw Keukenplaats ervaringen dan en zorg ervoor dat andere consumenten niet voor verrassingen komen te staan.

Over Keukenplaats

Keukenplaats is een keukenleverancier met meer dan 10 vestigingen in Nederland. Keukenplaats plaats degelijke Duitse keukens. Zoals vele van ons weten zijn de Duitse keuken vaak een stuk goedkoper dan wij in Nederland kennen en zo geld dit ook voor Keukenplaats. Doordat Keukenplaats rechtstreeks contact heeft met Duitse keukenfabrikanten profiteren de klanten van de scherpste prijzen. Hierdoor kunnen keuken van goede kwaliteit geplaatst worden voor een bodem prijs! Naast de scherpe inkoop zorgt Keukenplaats er ook voor dat er geen onnodig geld in reclame zit en hanteren ze niet de 21% btw regeling, maar nog steeds onze oude vertrouwde 19%! Keukenplaats is daarnaast ook gewoon te bezoeken in Nederlandse vestigingen als Almere, Bergen op Zoom, Den Haag, Hattem, Hengelo, Hoogeveen, Huissen, Leeuwarden, Oud Beijerland, Oudehaske, Rotterdam, Sint Oedenrode, Sittard, Sliedrecht, Soesterberg & Veendam. Genoeg keuze dus om eens een dagje een kijkje te als je twijfels hebt.

Goedkope keukens bij Keukenplaats

Over het algemeen zijn de keukens bij Keukenplaats een stuk goedkoper dan keukens van andere leveranciers. Dit komt over het algemeen doordat de keukens uit Duitsland worden gehaald en hier een hoop geld mee besparen. Daarbij bieden ze je graag een op maat gemaakte offerte zodat je kan vergelijken met andere Nederlandse keuken concurrenten.

Reviews over Keukenplaats
Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Cleanprofs logo
Cleanprofs
26 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Scheelt een hoop geld

Wij zijn bij verschillende keukenboeren geweest, maar bij Keukenplaats kregen we pas echt een goed aanbod. Niet al dat gezeur met onderhandelen enzo gewoon een eerlijke prijs!

Geplaatst op: 11-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Keuken super goedkoop, montage iets minder

Wij hebben onze keuken hier besteld na de lange afweging of we wouden verhuizen of verbouwen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om lekker te blijven zitten en onze keuken van alle luxe te voorzien. Bij Keukenplaats hebben we een luxe keuken voor een mooie prijs gevonden. Echt ik heb ze niet goedkoper gevonden voor die kwaliteit. Helaas was de montage iets minder, maar alsnog uitstekend. Gaat echt om miniscule puntjes (ben nogal een perfectionist)

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Koen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoper en betrouwbaar

Wij zag een aanbieding van een keuken op keukenplaats.nl en waren meteen enthousiast. Wij zijn daarna naar de vestiging in Den haag geweest om alles te bespreken. Helaas bleek hier geen verlichting bij inbegrepen te zijn en deze kosten kwamen er dus nog wel bij. De keuken viel dus iets hoger uit als gehoopt, maar alsnog erg goedkoop. Voortaan zou het wel netjes zijn als dat duidelijk bij het plaatje vermeld staat dat er geen verlichting bij zit.

Geplaatst op: 27-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: P S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Keukenplaats maakt ons blij

Wij waren eerste bij een ander winkel waar we flinke kortingen kregen. Je raad het al een en al ellende. Na afscheid te hebben genomen van deze winkel zijn we bji Keukenplaats gekomen en wat een top bedrijf is dit! Heerlijke manier om eens van een nieuwe keuken te genieten!

Geplaatst op: 16-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Janneke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukenplaats
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Cleanprofs logo
Cleanprofs
26 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenplaats een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Keukenplaats. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukenplaats actief?

Keukenplaats is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keukenplaats reviews? Dan kun je naar de website van Keukenplaats gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie