Cleanprofs logo

Cleanprofs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cleanprofs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Cleanprofs logo
Website
cleanprofs.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cleanprofs

Het is een ergernis van enorm veel mensen: een vieze, stinkende kliko. Zeker in de zomer kan de stank een groot probleem zijn, en daarbij trekt het ook nog eens allerlei insecten aan. Misschien zijn daarom de diensten van Cleanprofs wel iets voor jou. Cleanprofs reinigt op professionele wijze je kliko. Wij hebben de ervaringen van mensen die hun kliko al hebben laten schoonmaken door Cleanprofs voor je op een rijtje gezet. Lees de reviews en kom er zo achter of Cleanprofs iets voor jou is.

Over Cleanprofs

Cleanprofs is marktleider op het gebied van reiniging van kliko's. Sinds 2014 is het bedrijf gestart vanuit de visie dat het reinigen van afvalcontainers efficiënter, veiliger en beter moest. In 2017 wist Cleanprofs te innoveren door gebruik te maken van eigen waterbronnen om de kliko's te reinigen. Zo wordt er geen leidingwater verspild, wat natuurlijk goed is voor het milieu. Daarnaast maakt het bedrijf geen gebruik van agressieve chemische middelen. Er wordt enkel schoongemaakt van reinigingsproducten die geen schade toebrengen aan het milieu.

Waarom kiezen voor Cleanprofs

Cleanprofs werkt middels een abonnementsdienst. Afhankelijk van welk abonnement je kiest komen de schoonmakers 12 of 24 keer per jaar bij je langs. Je kliko wordt dus of tweewekelijks of vierwekelijks goed gereinigd. Gelukkig hoef je hier niet speciaal voor thuis te blijven. Je zet je kliko buiten zoals je normaal ook doet wanneer het vuil wordt opgehaald. Cleanprofs komt langs op dezelfde dag, natuurlijk nadat je kliko is geleegd. Wellicht vraag je je af hoe Cleanprofs jouw container gaat herkennen en hoe de schoonmakers weten dat juist die container schoongemaakt moet worden. Hier heeft het bedrijf iets op verzonnen, namelijk speciale Cleanprofs stickers. Hierdoor wordt de container herkenbaar voor de schoonmaakpro's en kunnen zij de goede container schoonmaken. Wel zo prettig!

is Cleanprofs betrouwbaar?

We hebben gelukkig te maken met een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Dit blijkt al uit de vele positieve reviews op de website. Zo scoort Cleanprofs 4 van de 5 sterren op Google, uit meer dan 400 reviews. Mensen geven voornamelijk aan dat de schoonmakers altijd op tijd zijn, dat de klantenservice medewerkers vriendelijk zijn en dat het resultaat altijd naar wens is. De website van Cleanprofs ziet er erg professioneel en netjes uit. Je vindt er bijvoorbeeld een uitgebreide vacature pagina, wat ook aangeeft dat Cleanprofs betrouwbaar is. Ditzelfde geldt voor de vermelding van zaken als een disclaimer, copyright en de algemene voorwaarden. Met de betrouwbaarheid van Cleanprofs zit het wel goed.

Klantenservice en klachten

Je mag van dit bedrijf een uitstekende klantenservice verwachten. Bij een vraag die je stelt via het contactformulier of per email wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Natuurlijk kun je ook even bellen. Als je extra container stickers wil bestellen kun je hiervoor ook prima online terecht. Via het speciale formulier kun je je verzoek doorgeven. Cleanprofs biedt hun klanten nog een extra service: je kunt online inzien wanneer je containers worden schoongemaakt. Dit kan middels de 'mijn wasweken' tool op de website. Ook kun je online een verhuizing doorgeven. Alles lijkt gericht op het ontzorgen van de klant en dat is waarom je in zee gaat met een bedrijf als Cleanprofs.

Wil je ook beoordelen?

Geniet je zelf iedere maand van een schone kliko en wil je dit graag aan anderen laten weten? Deel dan je ervaringen met Cleanprofs door ook een beoordeling te schrijven. Hiermee help je iedereen die nog twijfels heeft om een abonnement bij Cleanprofs af te sluiten om een goede keuze te maken.

Reviews over Cleanprofs

Gerelateerde bedrijven

Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Tegelsonline logo
Tegelsonline
2 beoordelingen
9
6
40% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Onze beoordeling over cleanprofs.nl

Ons team van experts heeft Cleanprofs geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Cleanprofs bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Cleanprofs is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Cleanprofs is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van cleanprofs.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cleanprofs.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed en snel opgelost

MIjn bak was helaas niet gereinigd. Ik heb daarop de volgende dag een mail gestuurd en werd direct gebeld. Binnen het uur werd mijn bak alsnog schoon gemaakt.

Geplaatst op: 18-09-2021
Laatst bewerkt op: 18-09-2021
Geschreven door: Sjakju X.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!!

Fijn dat het uit handen wordt genomen!!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 04-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De eerste keer waren de kliko’s zo schoon, zo goed als nieuw. De tweede keer wordt het minder

Nu inmiddels 2 maanden een abonnement. De eerste keer waren de kliko’s heel schoon, zo goed als nieuw. De tweede keer zijn er flinke resten achter gebleven. Zowel via een contactformulier als via email laten weten dat de kliko niet goed schoon is. Nog geen reactie gehad. Dat is eigenlijk het meest kwalijke. Een foutje kan gebeuren maar dan niet communiceren….

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 22-09-2021
Geschreven door: Eric

9 / 10
5/5 5/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd schoon

Goede service en de bak is altijd goed schoon. De enige keren dat dat niet zo is komt omdat we het zelf vergeten aan de straat te zetten. Eenmaal bleek er een scan sticker versleten te zijn maar dat was na een telefoontje meteen opgelost.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Imke K.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super slecht

Een lange periode een contract gehad, meer klachten dan positiviteit gegeven. Keer op keer krijg je iets anders te horen dat de bak niet schoon is. Het advies was zelfs om het afval in bioafbreekbare zakken te doen (want als de bak minimaal vuil wordt, pas dan kan hij goed gereinigd worden). Als de chauffeur niet geweest is, komen ze 2 dagen later het nogmaals proberen, resultaat houd de bak leeg, want misschien komen ze op een andere dag.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 23-10-2021
Geschreven door: Richard V.

5 / 10
5/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen afspraken niet na

Erg teleurgesteld in dit bedrijf
Komen gewoon niet opdagen ook als ik erachter aan bel meestal niet

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht

De eerste 2x is er gereinigd daarna helemaal niet.
Ze veranderden constant de reinigingsdag naar uiteindelijk kwamen ze niet.
Na stornatie een hoop excuses en verbetering beloofd maar niks nagekomen.
En dan na beeindigen van contract nog die stornatie willen incasseren...omg zo slecht dit!

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 18-01-2022
Geschreven door: Marjan P.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belachelijk slecht

Belachelijk slecht bedrijf.
Van de 5maanden is de bak pas 2x schoon gemaakt.
van de 5x zijn ze ook nog geen enkele x op tijd geweest.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 18-11-2021
Geschreven door: Thimo R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service, komen niet opdagen

Sinds 14 september aangemeld bij CleanProfs.
Nu in twee maanden tijd al voor de derde keer niet komen opdagen voor de container cleaning.

Zeer slechte service. Je kunt er steeds achteraan bellen wanneer men komt. Van henzelf hoor je helemaal niets.
Hebben nu opgezegd.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Henk A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Walgelijk!

Verschrikkelijk slecht!

Mijn kliko stond al aan de weg en is niet schoon gemaakt. Bel je ze op komen ze pas over een maand.

Walgelijk!!! Gelijk opgezegd !!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Cleanprofs


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Tegelsonline logo
Tegelsonline
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Cleanprofs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cleanprofs actief?

Cleanprofs is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cleanprofs reviews? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie