Cleanprofs logo

Cleanprofs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cleanprofs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2312
Cleanprofs logo
Website
cleanprofs.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cleanprofs

Het is een ergernis van enorm veel mensen: een vieze, stinkende kliko. Zeker in de zomer kan de stank een groot probleem zijn, en daarbij trekt het ook nog eens allerlei insecten aan. Misschien zijn daarom de diensten van Cleanprofs wel iets voor jou. Cleanprofs reinigt op professionele wijze je kliko. Wij hebben de ervaringen van mensen die hun kliko al hebben laten schoonmaken door Cleanprofs voor je op een rijtje gezet. Lees de reviews en kom er zo achter of Cleanprofs iets voor jou is.

Over Cleanprofs

Cleanprofs is marktleider op het gebied van reiniging van kliko's. Sinds 2014 is het bedrijf gestart vanuit de visie dat het reinigen van afvalcontainers efficiënter, veiliger en beter moest. In 2017 wist Cleanprofs te innoveren door gebruik te maken van eigen waterbronnen om de kliko's te reinigen. Zo wordt er geen leidingwater verspild, wat natuurlijk goed is voor het milieu. Daarnaast maakt het bedrijf geen gebruik van agressieve chemische middelen. Er wordt enkel schoongemaakt van reinigingsproducten die geen schade toebrengen aan het milieu.

Waarom kiezen voor Cleanprofs

Cleanprofs werkt middels een abonnementsdienst. Afhankelijk van welk abonnement je kiest komen de schoonmakers 12 of 24 keer per jaar bij je langs. Je kliko wordt dus of tweewekelijks of vierwekelijks goed gereinigd. Gelukkig hoef je hier niet speciaal voor thuis te blijven. Je zet je kliko buiten zoals je normaal ook doet wanneer het vuil wordt opgehaald. Cleanprofs komt langs op dezelfde dag, natuurlijk nadat je kliko is geleegd. Wellicht vraag je je af hoe Cleanprofs jouw container gaat herkennen en hoe de schoonmakers weten dat juist die container schoongemaakt moet worden. Hier heeft het bedrijf iets op verzonnen, namelijk speciale Cleanprofs stickers. Hierdoor wordt de container herkenbaar voor de schoonmaakpro's en kunnen zij de goede container schoonmaken. Wel zo prettig!

is Cleanprofs betrouwbaar?

We hebben gelukkig te maken met een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Dit blijkt al uit de vele positieve reviews op de website. Zo scoort Cleanprofs 4 van de 5 sterren op Google, uit meer dan 400 reviews. Mensen geven voornamelijk aan dat de schoonmakers altijd op tijd zijn, dat de klantenservice medewerkers vriendelijk zijn en dat het resultaat altijd naar wens is. De website van Cleanprofs ziet er erg professioneel en netjes uit. Je vindt er bijvoorbeeld een uitgebreide vacature pagina, wat ook aangeeft dat Cleanprofs betrouwbaar is. Ditzelfde geldt voor de vermelding van zaken als een disclaimer, copyright en de algemene voorwaarden. Met de betrouwbaarheid van Cleanprofs zit het wel goed.

Klantenservice en klachten

Je mag van dit bedrijf een uitstekende klantenservice verwachten. Bij een vraag die je stelt via het contactformulier of per email wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Natuurlijk kun je ook even bellen. Als je extra container stickers wil bestellen kun je hiervoor ook prima online terecht. Via het speciale formulier kun je je verzoek doorgeven. Cleanprofs biedt hun klanten nog een extra service: je kunt online inzien wanneer je containers worden schoongemaakt. Dit kan middels de 'mijn wasweken' tool op de website. Ook kun je online een verhuizing doorgeven. Alles lijkt gericht op het ontzorgen van de klant en dat is waarom je in zee gaat met een bedrijf als Cleanprofs.

Wil je ook beoordelen?

Geniet je zelf iedere maand van een schone kliko en wil je dit graag aan anderen laten weten? Deel dan je ervaringen met Cleanprofs door ook een beoordeling te schrijven. Hiermee help je iedereen die nog twijfels heeft om een abonnement bij Cleanprofs af te sluiten om een goede keuze te maken.

Reviews over Cleanprofs

Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

4,8
31% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Onze beoordeling over Cleanprofs

Ons team van experts heeft Cleanprofs geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Cleanprofs bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Cleanprofs is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Cleanprofs is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van cleanprofs.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cleanprofs.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ze komen de helft vd tijd niet én als je daarover klaagt, dan krijg je je geld niet terug.

Ze komen eens per maand, maar alleen als je je bak zelf daarvoor even wilt schoonmaken, want ze willen geen bakken waar restjes aan kleven reinigen. Al met al slaan ze dus de heft vd tijd het reinigen over en je krijgt geen geld terug en de medewerkers vd klantenservice zeggen dat ze het "heel vervelend" vinden zo'n honderd keer, want meer zit er niet in het repertoire.

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Monique V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht, riekt naar oplichting.

Ik snap niets van de positieve review van Ervaringensite.nl.
Overal waar je kijkt naar reviews zie je het overgrote deel van mensen met slechte ervaringen. Bij ons is het helaas niet veel anders. Van de 12 keer dat ze zouden komen reinigen zijn ze maar twee keer geweest. En als je er over belt moet je maar zien te bewijzen dat ze niet zijn geweest, wordt je eigenlijk voor leugenaar uitgemaakt en mag je het verder uitzoeken. 10 maanden later stond er ineens weer een voertuig voor de deur werd de kliko wél gereinigd en was er via incasso doodleuk geld van mijn rekening gehaald terwijl ik nog 10 keer reinigen tegoed zou moeten hebben. Vaak met smoesjes dat de kliko niet aangeboden stond terwijl dat wel zo was. Ook medebewoners in de straat klagen over het zelfde probleem.

Geplaatst op: 08-11-2022
Laatst bewerkt op: 08-11-2022
Geschreven door: Erwin G.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt niet maar int wel

Er is vandaag voor de tweede keer afgeschreven maar er is nog een een keer schoon gemaakt.
Ik heb dus het gevoel opgelicht te zijn.
Bij aanmelding kreeg ik maar 1/2 van de stickers en 1 van de 3 bandjes.
Geen zaken mee doen.

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Roel T.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Enorm amateuristisch prutsers bedrijf.

Positieve punten? Zijn er niet. Komen afspraken niet na, slecht bereikbare klantenservice, doen niet wat ze beloven te doen. Van alle keren dat ze moesten komen is zeker de helft van de tijd onze bakken niet gereinigd. Niet mee in zee gaan. Je krijgt nog geen fractie terug van waar je recht op hebt.

Geplaatst op: 31-08-2022
Laatst bewerkt op: 31-08-2022
Geschreven door: A.M.H.J. E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht. Riekt naar oplichting

Dit bedrijf doet zich op internet goed voorkomen, de werkelijkheid is echter heel anders:

Incasso’s is het enige wat goed loop bij dit “bedrijf”. Reiniging dagen worden op de dag zelf veranderd, reiniging half of bijna niet. Komen niet opdagen, als je contact zoekt geen onderbouwing waarom, of je een dag later de bak aan de weg kan zetten: we dat mag ik niet.
Een drama. Regelrechte oplichting. 92./ totaal betaald voor maar liefst 3 reinigingen (waarvan 2 nauwelijks waarneembaar)

Niks bestellen hier! Niks kopen, geen abonnement nemen. Je wordt geflest!

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

1e maand 1 euro, jaja en na die euro gelijk de volgende afschrijving. 1e reiniging was maar met de Franse slag, ging hogedrukreiniger ff overheen en klaar in max 1,5 minuut, troep hing nog aan de bak.
Let je op de reinigingsdatum, veranderen ze die ineens, dus mis je die datum en je kunt met een stinkende bak tot de volgende maand wachten. Stuur je een mail, kun je grote mond verwachten: "Had je het schema maar beter bij moeten houden". Bah bah.

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zonde geld

Slechte service. Jaarabonnement afgesloten en daarvan zijn ze maar 8x (van de 12) langs geweest. Ze komen niet als het te warm is, of te koud, of als de gemeente te laat is met legen. Zonde van je geld.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bak niet schoongemaakt maar de auto kwam wel voorbij rijden

Auto van de reiniging komt langs mijn huis rijden maar maakt de bak niet schoon. Ik moet nu een maand wachten met een onwijs vies meurende bak en dan komen er ook nog hele warme dagen aan en dat ding staat in de zon. Gebeld en dan zeggen ‘kunnen niet eerder komen is niet op de route’. Lijkt me dat de route dan aangepast moet worden.

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
WEER NIET SCHOON GEMAAKT !!

Je kan het bij hun melden maar dan wordt het met de bekende smoes afgedaan en krijg je korting op de volgende rekening. Het gaat niet om het geld maar om de reinheid !!!

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: H. G.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit schoon gemaakt

In 6 maanden word er 1 keer schoon gemaakt. Alle container reinigings bedrijven zijn allemaal stront.
Beter zelf doen.

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dave H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen afspraken niet na zijn onbetrouwbaar

Eerste gesprek om een abonnement af te sluiten verliep heel prettig en duidelijk. Vervolgens ging het mis met de daadwerkelijke reiniging. Komen niet langs om te reinigen en blijven dan ijskoud volhouden dat de bak niet aan straat stond of niet opvallend genoeg ze terwijl ze zelf de bak van grote stikkers hebben voorzien. In het verleden hebben we dit vaker meegemaakt en wij hebben toen in overleg het abonnement ontbonden, daarvan een bevestiging ontvangen maar men bleef factureren.. Een email van ons naar het bedrijf leverde een excuusmail op dat het een foutje was maar men bleef toch opnieuw incasseren.

Na een incassoblokkade werd het bedrijf blijkbaar boos, ze gingen ze mailen, we waren ze geld verschuldigd, ze gingen bellen, verzonnen vanalles bij elkaar en ze werden lastig, ze hadden tussentijds ook het abonnementstarief gewijzigd (foutje, verkeerde tarief was doorgegeven, was niet zo maar men heeft gewoon eenzijdig de abonnementsvorm veranderd, de ingangsdatum vervroegd ??) ze zeggen meerdere te hebben gebeld dat terwijl een mobiele telefoon duidelijk gemiste oproepen aangeeft.
Geen partij om op een fatsoenlijke en redelijke manier afspraken mee te maken. Zeker niet als het fout gaat! Rechtsbijstandverzekering heeft de kosten afgekocht omdat het te veel moeite kost om in discussie te gaan met een partij als deze.

Ik zou een ander reinigingsbedrijf uitzoeken.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hanneke W.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Word niet gereinigd, wil wel betalingen

Wat een slechte service, in 5 maanden maar 1 reiniging. De tweede keer kon er niet gereinigd worden want er zat een briefje op met letterlijk "stront". Ja er gaan wat keutels in de gft bak, dus een veeg hier en daar kan. Ik werd letterlijk beschuldigd van liegen om 8 euro!

In de 5 maanden wel 5 betalingen willen ontvangen en enkel na een hoop heisa en na opzeggen nog een keer willen komen reinigen als we dan de laatste factuur wel willen betalen.

Erg jammer! De ene keer dat er wel gereinigd was, was het wel goed. Jammer van de klantenservice en slechte planning, het idee is wel goed.

Geplaatst op: 18-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Leegt niet bij vorst. Was van te voren niet vermeld. O ja staat ergens in de voorwaarden. Hadden ze wel eerder kunnen zeggen bij aanmelding.

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin L.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht

De eerste 2x is er gereinigd daarna helemaal niet.
Ze veranderden constant de reinigingsdag naar uiteindelijk kwamen ze niet.
Na stornatie een hoop excuses en verbetering beloofd maar niks nagekomen.
En dan na beeindigen van contract nog die stornatie willen incasseren...omg zo slecht dit!

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjan P.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service, komen niet opdagen

Sinds 14 september aangemeld bij CleanProfs.
Nu in twee maanden tijd al voor de derde keer niet komen opdagen voor de container cleaning.

Zeer slechte service. Je kunt er steeds achteraan bellen wanneer men komt. Van henzelf hoor je helemaal niets.
Hebben nu opgezegd.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Een lange periode een contract gehad, meer klachten dan positiviteit gegeven. Keer op keer krijg je iets anders te horen dat de bak niet schoon is. Het advies was zelfs om het afval in bioafbreekbare zakken te doen (want als de bak minimaal vuil wordt, pas dan kan hij goed gereinigd worden). Als de chauffeur niet geweest is, komen ze 2 dagen later het nogmaals proberen, resultaat houd de bak leeg, want misschien komen ze op een andere dag.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard V.

5 / 10
5/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De eerste keer waren de kliko’s zo schoon, zo goed als nieuw. De tweede keer wordt het minder

Nu inmiddels 2 maanden een abonnement. De eerste keer waren de kliko’s heel schoon, zo goed als nieuw. De tweede keer zijn er flinke resten achter gebleven. Zowel via een contactformulier als via email laten weten dat de kliko niet goed schoon is. Nog geen reactie gehad. Dat is eigenlijk het meest kwalijke. Een foutje kan gebeuren maar dan niet communiceren”¦.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eric

9 / 10
5/5 5/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Besodemieterd je

Ze spreken af wanneer ze je container komen reinigen. Komen niet, je krijgt een email wanneer ze wel komen. Komen dan ook niet en als je belt is het excuus er zat vuil in uw container. Betalen kun je dan wel want ze zijn zogenaamd langs geweest.

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed en snel opgelost

MIjn bak was helaas niet gereinigd. Ik heb daarop de volgende dag een mail gestuurd en werd direct gebeld. Binnen het uur werd mijn bak alsnog schoon gemaakt.

Geplaatst op: 18-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjakju X.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Walgelijk!

Verschrikkelijk slecht!

Mijn kliko stond al aan de weg en is niet schoon gemaakt. Bel je ze op komen ze pas over een maand.

Walgelijk!!! Gelijk opgezegd !!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top!!

Fijn dat het uit handen wordt genomen!!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Komen afspraken niet na

Erg teleurgesteld in dit bedrijf
Komen gewoon niet opdagen ook als ik erachter aan bel meestal niet

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Altijd schoon

Goede service en de bak is altijd goed schoon. De enige keren dat dat niet zo is komt omdat we het zelf vergeten aan de straat te zetten. Eenmaal bleek er een scan sticker versleten te zijn maar dat was na een telefoontje meteen opgelost.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Imke K.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cleanprofs


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Cleanprofs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cleanprofs actief?

Cleanprofs is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cleanprofs reviews? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie