Keepershandschoenen-shop.nl logo

Keepershandschoenen-shop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Keepershandschoenen-shop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1761
Keepershandschoenen-shop.nl logo
Website
keepershandschoenen-shop.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Keepershandschoenen-shop.nl

Voetbal is een passie en zeker als je keeper bent is dat een waarheid als een koe. Het spreekt dan ook voor zich dat je de leukste, beste en mooiste keepershandschoenen wilt. Online vind je heel wat opties terug zoals bijvoorbeeld Keepershandschoenen-shop.nl. Maar is deze gespecialiseerde webshop wel de juiste fit voor jou? Hoe luiden de ervaringen en beoordelingen van klanten van Keepershandschoenen-shop.nl? Ben jij op zoek naar reviews over Keepershandschoenen-shop.nl? Dan zit je hier goed. Wij hebben voor jou alle recensies en beoordelingen van Keepershandschoenen-shop.nl op een rijtje gezet. Zo kan je meteen goed inschatten of deze webshop de juiste fit is voor jou.

Over Keepershandschoenen-shop.nl

Zoek je een indrukwekkend of gewoon een mooi paar keepershandschoenen? Dan is Keepershandschoenen-shop.nl misschien wel de website die dat voor jou kan regelen. Keepershandschoenen-shop.nl is een gespecialiseerde webshop die uitgaat van sportwinkel t Hoen Sport. Deze sportwinkel heeft naast Keepershandschoenen-shop.nl ook nog webshops als Ippontime.nl, Sportschoenen4U.nl, Sportballen.nl en meer in portefeuille. Op de website vind je niet alleen een groot assortiment aan keepershandschoenen, maar ook een groot assortiment aan topmerken. Om maar een kleine greep uit het aanbod merken te nemen: Stanno, Adidas, Reusch, Hummel, Erima en ga zo maar door. Bij Keepershandschoenen-shop.nl betaal je bovendien minder dan je in een sportwinkel zou betalen en bovendien geniet je van een goede service. Net omdat Keepershandschoenen-shop.nl verbonden is aan een fysieke winkel kan je er zeker van zijn dat het team achter de webshop al jouw vragen met de nodige expertise, die je enkel krijgt door in het veld actief te zijn, kan beantwoorden. Op de webshop vind je bovendien ook heel wat tips & tricks en informatie terug in de vorm van leuke blogartikelen.

Waarom kiezen voor Keepershandschoenen-shop.nl?

Of je nu op zoek bent naar keepershandschoenen in de juiste maat, naar keeperskleding of naar accessoires: bij Keepershandschoenen-shop.nl vind je het allemaal terug. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: keepershandschoenen, keeperskleding, protectie kleding, sporttassen, accessoires, outlet en voetbalschoenen. Heb je een keuze kunnen maken in het ruime aanbod? Dan betaal je 3,95 euro verzendkosten voor bestellingen tot 75 euro in Nederland. Ook vanuit België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk en zelfs vanuit de Verenigde Staten kan je overigens bestellen bij Keepershandschoenen-shop.nl. Betalen kan met een brede waaier aan mogelijkheden zoals Visa, iDeal, Mastercard, Bancontact, Maestro, PayPal, betaling na ontvangst, cadeaubonnen en ook via een bankoverschrijving. Heb je een besteld product plots toch niet meer nodig? Dan heb je tot veertien dagen na bestelling de tijd om jouw aankoop retour aan te melden zonder opgave van reden.

Is Keepershandschoenen-shop.nl betrouwbaar?

Kan je er op vertrouwen dat een aankoop bij Keepershandschoenen-shop.nl ook echt aankomt? Eerst en vooral is Keepershandschoenen-shop.nl een Nederlands bedrijf verbonden aan een fysieke winkel in Enschede. Dat betekent al dat je er op zijn minst zeker van kunt zijn dat de Nederlandse wetgeving gevolgd wordt en dat je een adres hebt om eventuele klachten tot te richten. Daarenboven kan je bij Keepershandschoenen-shop.nl in een veilige omgeving betalen en zie je aan het slotje in de adresbalk dat de verbinding met de webshop veilig is. Ook beschikt Keepershandschoenen-shop.nl over een eigen klantenservice om vragen of problemen op te lossen en vind je heel wat reviews van klanten terug op de website zelf. Keepershandschoenen-shop.nl is dan ook absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk mogelijk dat je betreft een paar keepershandschoenen of een ander product van de webshop met een paar vragen zit. Brengt de website geen antwoord? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf aanschrijven. Dat kan op werkdagen via de telefoon, dat kan per mail, dat kan per brief of dat kan via de chatfunctie op de website. Ook kan je op het fysiek adres een afspraak maken voor een vraag betreffende het assortiment. Heb je een klacht? Dan kan je de klantenservice op dezelfde manieren bereiken. Je krijgt in de regel binnen enkele werkdagen een antwoord en ten laatste veertien dagen later. Alternatief kan je een klacht ook indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je erg te spreken over jouw paar keepershandschoenen? Of ben je net niet tevreden? Dan horen wij graag over jouw ervaringen met Keepershandschoenen-shop.nl in de vorm van een review. Schrijf op deze pagina jouw beoordeling van de kwaliteit van de producten en de service en help een ander inschatten of Keepershandschoenen-shop.nl de juiste fit voor hem/haar is.

Reviews over Keepershandschoenen-shop.nl

Gerelateerde bedrijven

Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Unisport logo
Unisport
26 beoordelingen
5,2

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Keepershandschoenen-shop.nl

Keepershandschoenen-shop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Keepershandschoenen-shop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Keepershandschoenen-shop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Keepershandschoenen-shop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Keepershandschoenen-shop.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van keepershandschoenen-shop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne webshop

Ik heb hier al vaker wat spullen besteld voor het voetballen. Ik ben super blij met mijn nieuwe handschoenen en ze zitten ook echt super lekker en ze zijn veel beter als de vorige!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki H.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keepershandschoenen-shop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Unisport logo
Unisport
26 beoordelingen
5,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keepershandschoenen-shop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Keepershandschoenen-shop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keepershandschoenen-shop.nl actief?

Keepershandschoenen-shop.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keepershandschoenen-shop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Keepershandschoenen-shop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie