Kabelmix logo

Kabelmix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kabelmix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2766
Kabelmix logo
Website
Kabelmix
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Kabelmix

Wanneer je op zoek bent naar alleen de echte, originele en tegelijk goedkope opladers en kabels voor je smartphone, dan doe je graag zaken met een betrouwbare partner. De smartphone is niet voor niets een primaire levensbehoefte geworden. In dat verband zou je zaken kunnen doen met Kabelmix. We hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen op een rij gezet. Zo kun jij zelf besluiten om eventueel ook voor Kabelmix te kiezen.

Over Kabelmix

Bij Kabelmix kun je terecht voor de echt originele en goedkope opladers, kabels en accessoires voor iPhone, iPad, MacBook en Samsung. Daarnaast biedt de specialist ook de nodige randapparatuur. De producten die aangeboden worden bij Kabelmix zijn geselecteerd door echte specialisten overigens en de aanbieder wil behalve de beste producten ook steeds het beste advies geven.

Waarom kiezen voor Kabelmix?

Je kiest voor Kabelmix omdat je er de beste producten kunt kopen voor de scherpst denkbare prijs. Bovendien weet je dat je te maken hebt met de beste producten, omdat echte specialisten die geselecteerd en uitgezocht hebben. Je kiest eveneens voor Kabelmix vanwege het grote aanbod aan iPhone laders, iPad opladers, opladers voor MacBook, opladers voor Samsung maar ook screenprotectors en producten als Apple Earpods en Lightning naar USB-A kabels. Kabelmix is ook meteen het adres waar je Magic Mouses en Magic Keyboards aan kunt schaffen. De lage prijzen die gevraagd worden zijn eveneens een reden om voor Kabelmix te kiezen. Dit is mogelijk omdat de specialist de overheadkosten en met name de verpakkingskosten laag kan houden. En daar profiteer jij als klant van.

Is Kabelmix betrouwbaar?

Uit alles blijkt en specifiek ook uit de reviews en ervaringen dat je door zaken te doen met Kabelmix, je te maken hebt met een betrouwbare partner. Dit blijkt bijvoorbeeld ook wel uit de ”˜niet goed, geld terug’ garantie die Kabelmix aanbiedt. Ook beschikt het over het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan betrouwbare webshops die zich aan alle geldende wetten en regels houden.

Klantenservice en klachten

Kabelmix biedt iedereen de kans om vragen te stellen en om een klacht in te dienen. Sterker nog, dat vindt men bij deze specialist juist erg belangrijk. Je kunt daarom gewoon bellen met Kabelmix, zoals er ook een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar is om vragen te stellen en om een klacht in te dienen. Op de webshop vind je eveneens een e-mailadres. Check voor je dit doet wel eerst altijd de veel gestelde vragen. Wellicht dat je probleem of vraag al opgelost is. Kabelmix is ook actief op de sociale media kanalen Facebook en Instagram. Langs die weg kun je dus ook proberen contact te leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen is ondertussen overtuigd van de toegevoegde waarde van beoordelingen. In beoordelingen vind je onafhankelijk en praktische informatie over een product of dienst. Ze helpen je bij het nemen van de juiste beslissing en verkleinen de kans op het maken van een foutieve keuze. Om die reden vragen we je vriendelijk en beleefd om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook de helpende hand bieden als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Kabelmix

Gerelateerde bedrijven

Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
2 beoordelingen
9
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Kabelmix

Kabelmix is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kabelmix bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kabelmix lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kabelmix. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kabelmix is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Kabelmix te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en zorgeloos

Ik had een 25 meter XLR M/F kabel nodig voor een vereniging. Bij Cable Company vond ik snel wat ik nodig had. Ze hebben een uitgebreide catalogus met kabels van verschillende lengtes en types. De bestelling en de levering (zonder verzendkosten!) zijn zeer snel en zorgeloos verlopen.

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samuel T.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kabelmix


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
2 beoordelingen
9
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kabelmix een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kabelmix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kabelmix actief?

Kabelmix is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kabelmix reviews? Dan kun je naar de website van Kabelmix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie