Justlease logo

Justlease reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Justlease reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2847
Justlease logo
Website
justlease.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Een auto rijden kan een vrij dure onderneming zijn, maar met een leasecontract wordt het een stuk aantrekkelijker om in een auto te rijden. Zowel voor zakelijke bestuurders als particulieren. Met een leasecontract rijd je voor een vast bedrag per maand in een auto naar wens terwijl je geen extra onkosten hebt. Het enige dat je nog zelf hoeft te betalen is de benzine, de diesel of de elektriciteit. De verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zitten bij de leaseprijs inbegrepen! Just Lease is een leasemaatschappij die zich specialiseert in auto’s leasen en je kunt dus bij Justlease heel eenvoudig een auto leasen. 

Wie zijn Justlease?

Just Lease is een dochteronderneming van de Terberg Business Lease Group en werd in 2012 opgericht om de wereld van autolease te veranderen. Met de insteek dat zowel bedrijven als particulieren van de voordelen van het leasen van een auto kunnen profiteren. Just Lease was dan ook de eerste leasemaatschappij die het voor consumenten mogelijk maakte om een auto te leasen. Terwijl zij zich ook richten op de zakelijke markt en interessante operational lease contracten aanbieden.

Het aanbod van Just Lease

Justlease focust zich uitsluitend op de autolease en zij bieden klanten interessante opties aan om tegen een mooi bedrag een mooie auto te kunnen rijden. Met een plan op maat kun je altijd profiteren van een contract dat bij jouw behoeften past. Of je nu een fanatieke weggebruiker bent of mobieler in het weekend wilt zijn. Of als je een goede auto nodig hebt om naar en van je werk te rijden. 

Private lease

Een gloednieuwe auto voor de deur en een goedgevulde bankrekening overhouden? Dat kan met een private lease contract. Just Lease werkt met vrijwel alle grote automerken samen en je kunt met de configurator op de website jouw eigen auto samenstellen. Zo kies je het model, de kleur, de bekleding en de extra opties die je graag wilt hebben en gebruiken. Of je nu een gloednieuwe Mercedes-Benz wilt rijden of een Volkswagen Up als boodschappenautootje nodig hebt. Bij Justlease vind je tientallen merken en modellen waaruit je kunt kiezen.

Occasion lease

Gezien het feit dat nieuwe auto’s slecht leverbaar zijn is occasion lease een serieuze optie voor weggebruikers die snel een auto voor de deur willen hebben staan. Uit een pool van honderden auto’s die nu bij verschillende dealers in het land staan, kun je een auto kiezen die van top tot teen is gecontroleerd en volledig rijklaar wordt gemaakt als jij besluit om een model te leasen. Een groot pluspunt is dat je met een occasion lease vaak een luxueuze auto voor een lager bedrag kunt leasen!

Elektrisch private lease

Elektrisch rijden wordt alsmaar populairder en een organisatie als Justlease speelt hier handig op in door ook elektrische auto’s beschikbaar te stellen. Je kunt dus een elektrische auto private leasen en daar kun je zelfs via de overheid een subsidie voor krijgen. Ondanks dat het wel afhankelijk is of het budget van de overheid nog toereikend genoeg is om een subsidie toe te kennen terwijl het ook afhankelijk is van het model dat je kiest. Elektrische auto’s die in de prijscategorie € 12.000,- tot € 45.000,- vallen worden gesubsidieerd. Duurder elektrische auto’s en hybride wagens worden niet gesubsidieerd.

Operational lease zakelijk

Ben je een zakelijke gebruiker? Ook dan kun je bij Justlease terecht. Met uitzondering als je een financial lease contract wilt afsluiten. Dan verwijst de dochteronderneming je door naar de Terberg Business Lease Group. Voor operational lease kun je direct zaken doen met Justlease. Het uitkiezen van een auto werkt op exact dezelfde wijze als bij private lease, maar het contract is anders opgesteld. Zodat jij als zakelijke gebruiker maximaal kunt profiteren van belastingvoordeel en relatief goedkoop een auto zakelijk kunt gebruiken.

Je betaalt alleen de brandstof!

Het staat buiten kijf dat private lease geschikt is voor mensen die geen dure investering in een nieuwe auto of een relatief nieuwe occasion willen doen en ook geen gedoe willen met onvoorziene onkosten als de auto bijvoorbeeld gerepareerd moet worden. Bij Justlease zit alleen bij de prijs inbegrepen. De all-risk verzekering, WA en Casco, de wegenbelasting, de 24/7 pechhulp en uiteraard het onderhoud. Let er wel op dat je bij het afsluiten van een private leasecontract een keuze moet maken in de hoogte van het eigen risico. Een lager eigen risico betekent ook een stijging van de maandtermijn. Ook de verhaalsbijstand is bij het leasebedrag inbegrepen dat is zeer voordelig wanneer je er na een ongeval met een tegenpartij er niet uitkomt. Het enige dat je naast de maandtermijn betaalt is de brandstof of de elektriciteit om je elektrische auto te kunnen opladen.

Snel registratieproces

Een contract afsluiten bij Justlease is een fluitje van een cent, want binnen een dagdeel weet jij of jouw aanvraag is goedgekeurd en is de bestelling voor een nieuwe auto of een occasion geplaatst. In het geval van een nieuwe auto kun je binnen enkele maanden plaatsnemen achter het stuur terwijl een occasion zelfs al binnen enkele weken bij je voor de deur staat. Voor het registreren heb je wel een geldig legitimatiebewijs, jouw bankgegevens en gegevens over je inkomen nodig.

Haal- en brengservice

Service staat bij Justlease hoog in het vaandel en de haal- en brengservice is een duidelijk voorbeeld van hoe Justlease haar klanten zo goed mogelijk probeert te faciliteren. Heb je een contract afgesloten en is de auto klaar voor levering? Laat deze dan bij je thuis afleveren. Ook bij onderhoud en benodigde reparaties kun je de haal- en brengservice van Justlease inschakelen.

Lease auto delen

Bij veel gebruikers staat de lease auto gemiddeld 6 tot 8 uur per dag stil en dat is zonde. Nu heeft Justlease de handen ineen geslagen met het platform SnappCar en zo kunnen weggebruikers een auto tijdelijk huren. Jij als tijdelijke eigenaar van de leaseauto kan de leaseauto voor het deelprogramma beschikbaar stellen! Heel simpel en eenvoudig via Justlease. Er wordt een kastje en een sleutel in de auto geïnstalleerd en via de app van SnappCar kunnen andere weggebruikers jouw auto meenemen als je deze beschikbaar hebt gesteld. Met als voordelen dat de auto niet stilstaat en dat je ook nog eens een deel van je leasebedrag kunt terugverdienen!

Online configurator

Als je bang bent dat een private leasecontract afsluiten een heel gedoe is, kunnen we die zorgen nu bij je wegnemen. Want bij Justlease regel je alles simpel online. Van het uitzoeken van de auto tot aan het samenstellen van de auto. Met de online configurator stel je de auto samen die jij graag wilt rijden. In het geval van occasion lease kies je een auto met behulp van uitgebreide filters. Na je keuze doorloop je de stappen die op het scherm worden weergegeven en binnen een handomdraai weet jij of jij binnen een afzienbare tijd in een nieuwe auto kan rondrijden.

Is Justlease een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Justlease een betrouwbare aanbieder van leasecontracten is. De reviews over de aanbieder zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over dat klanten netjes geholpen worden en dat het super eenvoudig is om een contract bij Justlease af te sluiten. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via justlease.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Justlease ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk. Just Lease is ook in het bezit van het kwaliteitskeurmerk Keurmerk Private Lease. 

Is Justlease goed te bereiken?

Just Lease heeft meer dan 130 medewerkers die ernaar streven om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Just Lease is dan ook eenvoudig te bereiken via de e-mail, telefoon en live chat. Je kunt Justlease ook bereiken via WhatsApp. Zo kun je vrij snel antwoord krijgen op jouw vragen over de auto’s en de leasecontracten. Naast een goede klantenservice is er op de website ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waar je de antwoord op veelgestelde vragen kunt terugvinden.

Goed om te weten

Er zijn nog een aantal dingen die je moet weten voordat je een private leasecontract afsluit.

BKR-registratie

Het aangaan van een private leasecontract houdt in dat er een registratie bij het BKR in Tiel plaatsvindt. Dat is niet nadelig, want je kunt zowel een positieve als negatieve registratie hebben. Een negatieve registratie krijg je alleen wanneer je de rekeningen niet (op tijd) voldoet. Een BKR-registratie kan wel invloed hebben op bijvoorbeeld aan aanvraag voor een lening of een hypotheek.

Aantal kilometers per jaar

Voordat je een private leasecontract aangaat is het goed om uit te rekenen hoeveel kilometer je op jaarbasis rijdt. Zo kun je namelijk het juiste contract kiezen en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je private leasecontract afloopt. Er wordt bij de afrekening een meerprijs per kilometer berekend. De kilometerprijs is afhankelijk van welk merk en welk model je hebt gekozen. De kosten vind je terug op de laatste pagina van het private leasecontract.

Alles zelf regelen

In de omgeving “Mijn JustLease” of via de app kun je heel veel zelf regelen. Zoals het aanpassen of het beëindigen van je leasecontract, het maken van een afspraak voor het laten uitvoeren van reparaties en/of onderhoud en om eventuele schades te melden. Zo kun je veel zaken zelf veilig en snel regelen.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Justlease een private leasecontract afgesloten? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Justlease compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Justlease. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Justlease was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen op justlease.nl of hoe snel de bestelling geleverd is. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Just Lease!

Reviews over Justlease
Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,6
74% zou hier weer kopen
16 beoordelingen
Ervaringen met Justlease

Ons team van experts heeft Justlease geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Justlease bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Justlease is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Justlease is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van justlease.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Toezeggingen maar hun afspraken niet nakomen

Ik heb een Peugeot E2008 nu bijna een jaar.
Mijn kilometers verdwijnen voor de zon, 6 keer dealer geweest maanden mee bezig.
Nu zou ik de auto mogen omruilen meerder keren toegezegd en afdeling verkoop zou contact opnemen.
Dit word niet gedaan, ga je bellen krijg iemand aan de lijn gaat het navragen en word zomaar weer een uur in de wacht gezet

Geplaatst op: 24-01-2024
Laatst bewerkt op: 24-01-2024
Geschreven door: Stefan Z.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service en niet bereikbaar!

Privatelease is overgenomem door justlease. Wat een baggertent zeg!
Auto Kia 6 jaar geleast nooit geen problemen. Pas geleden schoon, netjes blinkend afgeleverd.
Kleine schade wordt gelijk je eigen risico voor gerekend terwijl dat al lang was verrekend. En dat mag volgens de voorwaarden.
1e maand lease vooruitbetaald zie ik nergens terug.
Uitleg factuur is een dokters handschrift niks bij.
Zomaar €543,- van rekening afgeschreven en uiteraard weer gestorneerd.
Had voor ruim€ 600,- kilometer teruggave maar word afgedankt met €53,- en krijg geen contact /reactie meer.

Geplaatst op: 05-06-2023
Laatst bewerkt op: 06-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte administratie en service

Kentekennummer:NB597H. We hebben de Peugeot 2008 24 januari 2023 ingeleverd maar er is 3 februari 2023 weer €383.52 afgeschreven voor maand februari,maar we hebben de auto niet meer,er is niet goed gecommuniceerd met de administratie en de mensen die de auto terug hebben genomen.Ik wil graag dat geld terug en mijn borg van €250 terug maar die heb ik ook nog niet terug ontvangen.
ik heb meer dan 6 keer afdeling administratie contact gehad maar nog geen antwoord. Kortom, in communiceren is dit bedrijf erg slecht. Elke week word een antwoord uitgesteld.

Geplaatst op: 17-02-2023
Laatst bewerkt op: 17-02-2023
Geschreven door: Mahinda M.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte administratie en service

Zeer slechte communicatie. Mails worden niet altijd beantwoord. Administratie niet op orde 4 jaar lang verkeerde facturen gekregen. Vorig jaar juli uit het niets het lease tarief verhoogd. Bleek bubbel betaalde wegenbelasting te zijn. Pas na 4 maanden en diverse telefoontjes en loze beloften opgelost.

Geplaatst op: 21-01-2023
Laatst bewerkt op: 21-01-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Tevreden

De service online zou wat beter kunnen
Aan de telefoon word ik altijd prima geholpen
Auto is goed bevallen ga morgen voor m'n tweede contract

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Martin V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Van mij zeker 5 sterren

De eerste auto bij justlease en ben echt super blij mee en ook met het klanten service topi helemaal netjes altijd bereikbaar en ook met de eerste factuur alles prima
dus van mij vooollleee 5 sterren

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kristin R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Contact via mail is gewoon slecht

ben al met meerdere mails bezig maar ze hebben blijkt nu niet te hebben wel raar vind ik dit wil annuleren van bestelling staat erbij maar lukt niet ongelooflijk dan maar een aangetekende brief sturen eens kijken of daar een reactie op komt

Geplaatst op: 30-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nel H.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden

Ik lease nu mijn derde auto en heb nog nooit problemen gehad. Als u ergens niet zeker van bent, kunt u ze gewoon bellen en zij zullen u verder helpen. Zeer tevreden over JustLease en hun service.

Geplaatst op: 18-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tristan C.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen

JustLease heeft ons goed geholpen toen we onze lease wilden upgraden naar een grotere auto. Ze bieden een hoog serviceniveau, zoals thuisbezorging / afhaling, waardoor het inwisselen van een auto eenvoudig en gemakkelijk is. De prijs is transparant en eerlijk. Sterk aanbevolen!

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kiki V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top site!

Vriendelijke, snelle reactie bij vragen. De configurator is geweldig en de prijs is veel beter dan waar dan ook. Top site!

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adam R.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

Ik ben super tevreden met de service van dit bedrijf. Het contact was heel erg goed en er wordt altijd netjes opgevolgd. Ik ben ook erg blij met mijn auto!

Geplaatst op: 26-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pim S.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super ervaring

Ik heb de samenwerking met dit bedrijf erg goed ervaren en ik ben er super blij mee. De klantenservice was vooral erg goed. Ik ben altijd snel en goed geholpen als er een probleem was.

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisabeth S.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden over het bestelproces

Ik heb onlangs mijn nieuwe auto besteld via justlease. Moet nog een paar maanden wachten voordat de auto daadwerkelijk wordt afgeleverd maar ben tot nu toe zeer tevreden over het bestelproces. De mensen van justlease zijn zeer deskundig en behulpzaam en de informatie over prijzen en andere voorwaarden is zeer duidelijk. Ga zo door!

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thom S.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Een aanrader

Ik heb voor het eerst een auto geleast bij Justlease en het is me tot nu toe uitstekend bevallen. Al mijn wensen zijn volbracht door de vriendelijke klantenservice. Het is erg fijn zaken doen bij dit bedrijf en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Kortom echt een aanrader!

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Job V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!

Wat een topbedrijf sta met pech in het buitenland en gelijk goed geholpen. Echt een geweldige service. Alles binnen twee uur geregeld. Ik wil ze bij deze heel erg bedanken!

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Justlease
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Justlease een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 16 beoordelingen geplaatst over Justlease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,6 gekregen, waarbij 74% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Justlease actief?

Justlease is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Justlease reviews? Dan kun je naar de website van Justlease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie