Justlease logo

Justlease reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Justlease reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Justlease logo
Website
justlease.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Justlease

Op zoek naar een leaseauto en een specialist in private lease? Dan zou je zomaar eens uit kunnen komen bij Justlease. Wij willen je graag een goed beeld geven van alles wat deze specialist je aan kan bieden en hebben de reviews en ervaringen voor je samengevat. Met die extra informatie kun je vervolgens beslissen om ook gebruik te maken van Justlease.

Over Justlease

Justlease is een dochteronderneming van Terberg Leasing en is al vanaf 2012 actief. De specialist zette Private Lease op de kaart en werkt nog elke dag aan het uitbreiden van de mogelijkheden en aan vernieuwingen. Justlease geldt als een specialist in leasen en biedt alleen de meest slimme mobiliteitsoplossingen. Bij de aanbieder van onder meer private lease wordt nadrukkelijk naar de klant geluisterd teneinde de dienstverlening steeds te verbeteren. Behalve private lease biedt de specialist ook occasion lease en kun je er ook elektrische en hybride auto’s leasen.

Waarom kiezen voor Justlease?

Justlease biedt steeds de beste mobiliteitsoplossingen en kan je het totaalpakket bieden. De auto en het contract? Dat is bij Justlease maatwerk. Je kiest zelf welke opties je wel en niet wenst te gebruiken en kiest bij Justlease vooral voor flexibiliteit. Via de handige app stel je gemakkelijk je kilometers in en Justlease staat ook voor een uitstekende service aan de klant. Zo geldt er een haal- en brengservice op de dag dat de leaseauto voor onderhoud naar de garage moet. Je hebt bij de leasemaatschappij te maken met een vaste prijs, hebt de keuze uit alle denkbare merken en uitvoeringen auto’s en krijg je ook nog eens veertien dagen bedenktijd. Justlease biedt je ook de mogelijkheid om een elektrische auto te leasen of om een gebruikte auto te leasen.

Is Justlease betrouwbaar?

De klanten van Justlease zijn het over één ding eens. Ze doen zaken met een betrouwbare leasemaatschappij en in de reviews en ervaringen stuiten we bijvoorbeeld niet één keer op het woord klacht. Het hoge rapportcijfer spreekt verder boekdelen zoals ook het Thuiswinkel Waarborg voor betrouwbaarheid staat. Dit keurmerk krijgen namelijk alleen bedrijven die conform de geldende wetten en regels werken. De mogelijkheid om met iDeal te betalen geeft de klant ook al vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je een keer een klacht hebben over de diensten van Justlease. Je krijgt volop de gelegenheid om die in te dienen. Dit kun je per brief doen, dit omdat je het adres gewoon op de website vindt. Bellen is eveneens een optie, zoals er verder ook een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar is om contact te leggen. Doe dat niet voor je eerst de veel gestelde vragen hebt gelezen. Vaak wordt dan al meer duidelijk. Overigens kun je als klant van Justlease heel veel met de speciale app doen.

Wil jij ook beoordelen?

De samenvatting die we je hier aanbieden is tot stand gekomen met speciale dank aan de beoordelingen van bestaande klanten. Daarmee wordt de waarde van die beoordelingen maar weer eens aangetoond. Daarom vragen we je om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Je helpt er in elk geval andere consumenten mee die ook moeilijke keuzes moeten maken.

Reviews over Justlease

Gerelateerde bedrijven

Dealerleasing logo
Dealerleasing
5 beoordelingen
8,6
IkRij logo
IkRij
2 beoordelingen
9,5
Leasebak logo
Leasebak
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Justlease

Ons team van experts heeft Justlease geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Justlease bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Justlease is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Justlease is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van justlease.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top!

Wat een topbedrijf sta met pech in het buitenland en gelijk goed geholpen. Echt een geweldige service. Alles binnen twee uur geregeld. Ik wil ze bij deze heel erg bedanken!

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een aanrader

Ik heb voor het eerst een auto geleast bij Justlease en het is me tot nu toe uitstekend bevallen. Al mijn wensen zijn volbracht door de vriendelijke klantenservice. Het is erg fijn zaken doen bij dit bedrijf en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Kortom echt een aanrader!

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Job V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Justlease


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dealerleasing logo
Dealerleasing
5 beoordelingen
8,6
IkRij logo
IkRij
2 beoordelingen
9,5
Leasebak logo
Leasebak
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Justlease een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Justlease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Justlease actief?

Justlease is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Justlease reviews? Dan kun je naar de website van Justlease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie