JAAP.NL logo

JAAP.NL reviews, ervaringen en beoordelingen

JAAP.NL reviews, ervaringen en beoordelingen
1748
JAAP.NL logo
Website
JAAP.NL
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen JAAP.NL

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met het kopen of huren van een huis. Hierbij is het belangrijk om een goed overzicht te krijgen over het actuele woningaanbod. JAAP.NL is een Nederlandse website die zich richt op het woningaanbod, het zelf verkopen van je woning of je huis verhuren. Wil je graag meer te weten komen over JAAP.NL en ben je op zoek naar beoordelingen van anderen? Hier staan de reviews overzichtelijk op een rij waardoor je snel een goed beeld krijgt of JAAP.NL een interessante optie is.

Over JAAP.NL

De website van JAAP.NL, een idee van oprichter Jaap Stelwagen, is gestart als concurrent van FUNFA, de website van NVM-makelaars, die op dat moment een monopolie bezat op de online aanbod van huizen. In 2009 fuseert JAAP.NL met Brixter, een bedrijf gespecialiseerd in modelmatige taxatie van het gehele woningaanbod. Brixter is onderdeel van de Telegraaf Media Groep die inmiddels voor 100% eigenaar zijn van JAAP.NL. Het bedrijf heeft als slagzin: Jaap kent de woningmarkt als geen ander.

Waarom kiezen voor JAAP.NL

JAAP.NL verzameld het hele woningaanbod binnen Nederland voor zowel koop- als huurwoningen. Jaap is en zoekplatform en zal zelf geen woningen aanbieden. Het voordeel voor een woningzoekende is de eenvoud om beschikbare woningen te vinden. JAAP.NL geeft informatie over particuliere en professionele aanbieder. Daarnaast geeft JAAP.NL de mogelijk om zelf een huurwoning te laten zien door middel ban een advertentie. De website laat zien hoe lang een woning echt te koop is aangeboden en hoe de prijsontwikkeling is geweest. Ook krijgt de bezoeker informatie over de buurt waar de woning staat. Wil je zelf je woning gaan verkopen zonder tussenkomst van een makelaar, dan krijg je voor een vast bedrag een verkooppakket en foto's van je woning waarna de woning op de drie grootste huizenwebsites te zien zal zijn. Via JAAP.NL kan je een vrijblijvend hypotheekgesprek afspreken bij een adviseur uit jouw omgeving.

Is JAAP.NL betrouwbaar?

Als onderdeel van de Telegraaf Groep heeft JAAP.NL een grote organisatie achter zich staan. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en beschikt over een klantenservice. JAAP.NL is niet aangesloten bij een brancheorganisatie en heeft geen zichtbare keurmerk op hun website. Het bedrijf claimt 30.000 bezoekers per maand op hun website. JAAP.NL maakt geen gebruik van betaalde rangschikking in hun aanbod.

Klantenservice en klachten

JAAP.NL is maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Via de website krijgt de bezoekers antwoord op veelgestelde vragen en kan hij gebruik aken van een contactformulier. JAAP.NL is ook actief op de sociale media zoals Instagram, Twitter en Facebook. Klachten kunnen via het contactformulier aan het bedrijf worden doorgegeven. Binnen vijf werkdagen zal het bedrijf reageren en een afspraak maken hoe de klacht af te handelen.

Wil jij ook beoordelen?

Een woning zoeken doe je maar een paar keer in je leven en als het dan zo ver is wil je ook de woning vinden die het beste bij je past. Heb jij een woning gevonden of verhuurd via JAAP.NL dan kan je hier je ervaringen met het bedrijf achter laten. Andere bezoekers lezen de reviews waardoor ze een goed beeld krijgen of ze voor JAAP.NL zullen kiezen als ze op zoek gaan naar een eigen woning.

Reviews over JAAP.NL
Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Godrive logo
Godrive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over JAAP.NL

Het bedrijf JAAP.NL is geverifieerd door ons. De webshop JAAP.NL is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. JAAP.NL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JAAP.NL maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

JAAP.NL is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van JAAP.NL te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van JAAP.NL.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk verkopen

Ik heb drie huizen gekocht en verkocht en deze verkoop was de gemakkelijkste en minst stressvolle van mijn twee eerdere huizenverkopen. Ik zou hun diensten aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stressvrije verkoop- of koopervaring van een huis.

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over JAAP.NL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Godrive logo
Godrive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JAAP.NL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JAAP.NL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JAAP.NL actief?

JAAP.NL is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JAAP.NL reviews? Dan kun je naar de website van JAAP.NL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie