iXL Hosting logo

iXL Hosting reviews, ervaringen en beoordelingen

iXL Hosting reviews, ervaringen en beoordelingen
1747
iXL Hosting logo
Website
iXL Hosting
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen iXL Hosting

De cloud is de opslagplaats van de toekomst en bovendien ook lekker handig. Je bent immers niet meer gebonden aan een bepaalde fysieke drager om aan jouw documenten, foto’s of data te kunnen. Zoek je een bedrijf die cloud diensten host? Dan is iXL Hosting misschien wel de juiste fit. Het spreekt echter voor zich dat je eerst en vooral graag wat extra informatie hebt over iXL Hosting. Is het bedrijf wel betrouwbaar? Zijn de reviews positief of negatief? Wat zijn de ervaringen van klanten met de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice? Krijgen ze goede beoordelingen? Op deze pagina vind je al die informatie terug. Zo weet jij waar je aan begint!

Over iXL Hosting

iXL Hosting is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hosting en clouddiensten. Ze richten zich daarbij vooral op de klein zakelijke markt en is een onderdeel van het zogenaamde team.blue. Die team.blue is een samenwerkingsverband van professionals die relevante kennis, expertise en andere middelen delen om zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen werken. iXL Hosting kan een ruime waaier aan indrukwekkende referenties voorleggen voor wie ze werken zoals onder andere het rode kruis, shoptrader, Tilburg University, Degiro, Sumedia en ga zo maar door. De pijlers van iXL Hosting hun bedrijfsuitvoering zijn een goede service en snelle service en persoonlijk contact. Als er een probleem is kan je immers rechtstreeks met de juiste specialist contact opnemen om het euvel op te lossen. Benieuwd naar nieuws van het bedrijf of aanbiedingen? Dan kan je de social media kanalen van iXL Hosting volgen!

Waarom kiezen voor iXL Hosting?

iXL Hosting is dus gespecialiseerd in het aanbieden van hosting en diensten in de cloud. Het bedrijf is een naam als een klok binnen de Nederlandse ondernemerswereld en heeft een uitstekende reputatie. Op de webwinkel vind je volgende categorieën aan diensten terug: domeinen, premium hosting, applicatie hosting en managed hosting. Vanzelfsprekend is elke categorie nog eens opgedeeld in heel wat verschillende subcategorieën. Zo kan je bij iXL Hosting ook terecht voor hosting van applicaties als Drupal, Magento, WordPress, Prestashop en nog veel meer. iXL Hosting is bovendien ook houder van heel wat certificaten en normen zoals bijvoorbeeld de ISO 27001. Heb je meer informatie nodig of zoek je naar advies? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van iXL Hosting.

Is iXL Hosting betrouwbaar?

Zeker in de zakenwereld is het opslaan en bijhouden van data een delicaat gegeven. Vaak zijn daar bedrijfsgeheimen bij betrokken of op zijn minst documenten die best niet vrijgegeven worden. Het spreekt dan ook voor zich dat je iXL Hosting moet vertrouwen om ze in dienst te nemen. Is iXL Hosting betrouwbaar? Het is in ieder geval een bedrijf met een goede reputatie doorheen de Nederlandse zakenwereld. Bovendien beschikt iXL Hosting over heel wat certificaten die hun hostingopties en clouddiensten verzekeren. iXL Hosting beschikt over een eigen klantenservice en je vind ook op de website tal van contactgegevens terug. Bovendien heeft iXL Hosting een eigen bezoekadres en kan je ook zonder enig probleem het KvK-nummer en btw nummer op de website terugvinden. Je hoeft er dan ook niet aan te twijfelen: iXL Hosting is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van iXL Hosting reageert in de regel zeer snel op vragen en bij problemen. Dat is dan ook een deel van de service die het bedrijf aanbiedt aan klanten. Zit je met een vraag, een probleem of een klacht? Dan kan je op verschillende manieren contact opnemen met iXL Hosting. Dat kan per brief, dat kan tijdens de kantooruren telefonisch, dat kan per mail of dat kan via het contactformulier op de website. Alternatief kan je ook een afspraak maken voor een bezoek bij het bezoekadres en via één van de social media profielen een bericht sturen. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord ten laatste veertien dagen later.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij met jouw onderneming gebruik van de diensten van iXL Hosting? Dan zijn jouw ervaringen en beoordelingen van iXL Hosting van grote waarde voor toekomstige bezoekers. Op basis van jouw review maken zij immers de inschatting van al dan niet in zee te gaan met het bedrijf. Schrijf op deze pagina jouw review over iXL Hosting. Krijg je snel reactie bij problemen? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Zijn de werknemers van iXL Hosting ook echt specialisten in hun domein? Zou je opnieuw kiezen voor iXL Hosting of net niet?

Reviews over iXL Hosting
Gerelateerde bedrijven
Porton.nl logo
Porton.nl
2 beoordelingen
9,5
Hostnet logo
Hostnet
2 beoordelingen
9
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over iXL Hosting

Ons team van experts heeft iXL Hosting geverifieerd op een aantal punten. De webshop van iXL Hosting bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. iXL Hosting is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

iXL Hosting is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van iXL Hosting. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van iXL Hosting.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede hostingservice

lxlhosting is mijn persoonlijke hostingservice toen ik bij hen was, gebruikte ik 3 van hun services. Ze hebben geweldige goedkope servers met de beste prestaties die ik van een host heb gezien. Ik ben bij dit bedrijf geweest in zijn goede en slechte tijden en mijn mening is nooit veranderd, ze zijn de beste hostingservice

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olivier B.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over iXL Hosting
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Porton.nl logo
Porton.nl
2 beoordelingen
9,5
Hostnet logo
Hostnet
2 beoordelingen
9
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iXL Hosting een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over iXL Hosting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is iXL Hosting actief?

iXL Hosting is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de iXL Hosting reviews? Dan kun je naar de website van iXL Hosting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie