Intego logo

Intego reviews, ervaringen en beoordelingen

Intego reviews, ervaringen en beoordelingen
2732

Reviews en Ervaringen Intego

Wil jij jouw Mac beveiligen tegen virussen en andere bedreigingen? Mac-gebruikers hebben unieke beveiligingsbehoeften. Intego werkt al meer dan 18 jaar aan oplossingen om hen te beschermen tegen de gevaren van internet. Intego is daarmee het enige bedrijf dat zich exclusief richt op beveiliging voor Macs en andere Apple-producten. Ook je iPhone en iPad bescherm je met de software van Intego. Lees de Intego reviews van echte gebruikers op deze pagina om een goed beeld te vormen van dit bedrijf en hun software. Door de beoordelingen te lezen kun je een weloverwogen keuze maken om te kiezen voor de oplossingen van Intego.

Over Intego

Intego is opgericht in 1997 en biedt beveiligingssoftware voor zowel particulieren als bedrijven. De beveiligingsprogramma's van Intego zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen deze kan gebruiken. De programma's hebben tientallen prijzen en onderscheidingen ontvangen gedurende de jaren. Allemaal benadrukken ze de kwaliteit en het gebruiksgemak van Intego-software. Doordat Intego zich enkel op Mac en iOS gebruikers richt, sluit de software uitstekend aan bij de wensen van deze doelgroep. Zo biedt Intego Mac-gebruikers volledige bescherming tegen alle gevaren van internet. Het internet blijft zich voortdurend ontwikkelen, net als de programma's van Intego. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat bestaande software continu wordt verbetert en er nieuwe oplossingen komen wanneer dat nodig is om zo te voldoen aan de groeiende beveiligingsbehoeften van Mac-gebruikers.

Waarom kiezen voor Intego

Veel Mac-gebruikers denken dat hun apparaat geen virus kan krijgen en dat antivirussoftware dus niet nodig is. De realiteit is dat alle apparaten kwetsbaar zijn. Doortrapte cybercriminelen gebruiken een verscheidenheid aan malware die Mac-apparaten bedreigt. Je kunt jouw Mac en kostbare gegevens beschermen met de bekroonde Mac-antivirussoftware van Intego. Het verschil tussen Intego en concurrenten is dat Intego zich al sinds 1997 richt op Mac-gebruikers. Ze bouwen de antivirussoftware van de grond af voor macOS en Mac OS X. Ook zijn er een aantal beveiligingsoplossingen voor Windows-gebruikers. De interface van de software is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen deze antivirussoftware kan gebruiken.

Is Intego betrouwbaar?

Intego heeft de afgelopen jaren tientallen prijzen in de wacht gesleept. Zo heeft het bedrijf onderscheidingen ontvangen van MacWorld, Mac Informer en AV Test. Voordat je besluit om de software aan te schaffen kun je eerst een gratis testperiode starten. Hierdoor weet je of het de moeite waard is om te gaan betalen voor de door jou gekozen antivirussoftware. Uiteraard is er een klantenservice om je verder te helpen bij vragen. Daarnaast is online zeer veel informatie te vinden over de diverse pakketten, van informatie over het downloaden van de software tot het hernieuwen van jouw abonnement. Vergeet ook niet om een aantal Intego recensies te lezen voordat je besluit om deze software aan te schaffen. Meer dan 34 miljoen mensen wereldwijd maken gebruik van de software van Intego.

Klantenservice en klachten

De klantenservice voor klanten in Europa is gevestigd in Parijs, Frankrijk. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen of door te bellen. De meeste vragen worden echter beantwoord op de support pagina. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen, evenals handleidingen en praktische tips. Op de website kun je jouw vraag intypen. Je krijgt dan automatisch een suggestie voor pagina's die je wellicht verder kunnen helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de antivirussoftware van Intego? Deel dan direct jouw Intego beoordeling op deze pagina. Zo help jij andere consumenten bij het maken van de juiste beslissing. Je kunt bijvoorbeeld vertellen over het gebruiksgemak van de software, welke apparaten jij beschermt en of je Intego aan anderen aan zou raden en waarom. Wacht niet langer en deel direct jouw mening met onze bezoekers!

Gerelateerde bedrijven
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Intego

Ons team van experts heeft Intego geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Intego bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Intego is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Intego is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Intego te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Intego.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne software

Ik vind het vooral leuk dat het niet nodig is om een online account te openen om de software te gebruiken. Er is alleen een sleutel nodig. Intego gebruikt ook niet constant internet nadat het is geïnstalleerd en werkt stil op de achtergrond.

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johannes M.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Intego
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Intego een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Intego. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Intego actief?

Intego is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Intego reviews? Dan kun je naar de website van Intego gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie