Instalcenter logo

Instalcenter reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Instalcenter reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1744
Instalcenter logo
Website
instalcenter.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Instalcenter

Steeds meer mensen zoeken een specialist in duurzaamheid en die ervoor kan zorgen dat jij straks duurzamer woont. Instalcenter kan zomaar eens een geschikte partij zijn om dit te bewerkstelligen. Om je een beter beeld te geven van wat Instalcenter voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten nog eens doorgenomen en kort en bondig voor je samengevat. Op basis daarvan kun je eventueel ook voor Instalcenter kiezen.

Over Instalcenter

Je mag Instalcenter beslist een specialist noemen op het gebied van duurzaam wonen. Als geen ander is het in staat je woning te verduurzamen. Je bent er echter ook voor traditionele installaties aan het juiste adres. Instalcenter weet precies hoe ook jouw huis energiezuiniger gemaakt kan worden waardoor je een lagere maandelijkse energienota krijgt. Instalcenter weet alles van duurzaamheid, elektra, verwarmen en sanitair en mag zeker ook specialist in airconditioning genoemd worden.

Waarom kiezen voor Instalcenter?

Instalcenter kan je op verschillende gebieden van dienst zijn. Of het nou gaat om de aanleg van een warmtepomp of om zonnepanelen en zonneboilers; de ervaren specialisten helpen je graag verder. Ook wat betreft ventilatie en isolatie staat Instalcenter zijn mannetje. Ook als het gaat om de meer traditionele installaties als CV-ketels, radiatoren, thermostaten, groepenkasten en airco’s doe je nooit tevergeefs een beroep op Instalcenter. Instalcenter kan je verschillende financieringsmogelijkheden bieden om je woning te verduurzamen en als je snel wilt weten of een warmtepomp ook voor jouw woning interessant is kun je de Duurzaamheidscheck laten uitvoeren. Nog een reden om voor Instalcenter te kiezen is vanwege de kennis die het deelt. Op de website vind je een uitgebreid Kennisplein namelijk.

Is Instalcenter betrouwbaar?

Op basis van de reviews en ervaringen kan gesteld worden dat Instalcenter in alles een betrouwbare onderneming is. Het rapportcijfer van bestaande klanten, een 4 uit 5, zegt wat dat betreft al veel. Veel zeggen ook de merken waar Instalcenter mee werkt. Het gaat dan namelijk alleen om de bekende en betrouwbare merken als bijvoorbeeld Geberit, Grohe en Nefit. Ook dat geeft de consument toch vertrouwen. Vertrouwen geeft ook het feit dat Instalcenter in het bezit is van de Techniek Nederland certificering. Betrouwbaar is voorts de hulp die geboden wordt. Behalve de al genoemde Duurzaamheidscheck biedt Instalcenter bijvoorbeeld ook een CV-ketel keuzehulp.

Klantenservice en klachten?

Klanttevredenheid is een groot goed voor Instalcenter. Heb je een klacht, dan krijg je alle ruimte om die kenbaar te maken. Dit kun je doen door gewoon bij een fysieke winkel van Instalcenter binnen te stappen of die te bellen. Je kunt echter ook gebruik maken van het speciale contactformulier op de website. Wil je steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws van deze specialist? Neen dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Niemand zal ontkennen dat beoordelingen van bestaande klanten buitengewoon waardevol zijn. Het is onafhankelijke en zeer praktischer informatie en daar kun je echt wat mee. Het helpt je in elk geval bij het nemen van de beste beslissing. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Daar help je andere mensen écht mee!

Reviews over Instalcenter
Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
Upstairs Traprenovatie logo
Upstairs Traprenovatie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijn systeem

6.000 kw piek dunne film fotovoltaïsch systeem, geïnstalleerd en gemonteerd. Net buiten de landweg. Echt heel blij mee en dat ik voor Zonnepanelen heb gekozen.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ricardo B.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Instalcenter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
Upstairs Traprenovatie logo
Upstairs Traprenovatie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Instalcenter een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Instalcenter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Instalcenter actief?

Instalcenter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Instalcenter reviews? Dan kun je naar de website van Instalcenter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie