Informer logo

Informer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Informer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2893
Informer logo
Website
Informer

Reviews en ervaringen Informer

Wil jij als ZZP’er of MKB’er graag zelf en vooral op slimme wijze online boekhouden? Dan zou je voor de diensten van Informer kunnen kiezen. Om jou ene beter beeld te geven van de diensten die Informer te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen nog eens doorgenomen en hier voor je samengevat. Op basis daarvan kun je eventueel ook besluiten voor Informer te kiezen.

Over Informer

Met Informer kun jij als starter, ZZP’er of MKB’er eenvoudig, snel en veilig zelf je boekhouding in orde maken, zoals je ook prima jouw eigen facturatie kunt verzorgen. Nooit eerder was het zo eenvoudig je boekhouding kloppend te houden en vooral steeds up-to-date te houden. Informer werkt met boekrobots. Informer zorgt ervoor dat jij als kleine ondernemer steeds in control blijft, door heel simpel boekhouden gemakkelijk te maken.

Waarom kiezen voor Informer?

Je kiest voor Informer omdat het je in staat stelt zelf je boekhouding en facturatie in orde te maken. Via een beveiligd netwerk fotografeer jij je uitgaven en stuur je ze via WhatsApp. De software van Informer is te koppelen aan elke bank en stelt je bovendien in staat om direct BTW aangifte te versturen. Bovendien kun je via Informer rekenen op hulp vanuit de belastingdienst. Je stuurt facturen naar je klanten en zet inkomende facturen en bonnen meteen online met e-mail of via de speciaal ontwikkelde InformerOnline-app. De verwerking van je bankadministratie gaat via boekrobots en al met een klik zorg je dat de belastingdienst tijdig in het bezit komt van de Btw-aangifte.

Is Informer betrouwbaar?

Ja. Met Informer doe je zaken met een zeer betrouwbare partner. Dat vertellen ook de reviews en ervaringen van mensen die al met Informer werken. Niet voor niets beschikt Informer over Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden. Informer is er bovendien trots op dat het zich ontwikkelpartner van de Belastingdienst mag noemen. Informer is daarnaast MKB-proof bevonden. De betrouwbaarheid van Informer blijkt ook wel uit het feit dat al tal van grote bedrijven zaken doen met Informer. Dan moet je denken aan onder meer ING, KVK, PostNL, Bol.com, Amazon en Mollie. En dergelijke grote spelers doen niet zomaar zaken met zomaar een partij.

Klantenservice en klachten

Informer heeft de zaken prima voor elkaar. Toch kun je ontevreden zijn en een klacht hebben. Informer geeft je de ruimte om de klacht in te dienen. Dit kan via de chat op de website van Informer en via de social media kanalen Facebook, Twitter en ook Instagram. Vergeet niet eerst de veel gestelde vragen door te nemen en de kennisbank die je aangeboden wordt te raadplegen. Vaak wordt heel veel je dan al duidelijker. Educatie is voor deze specialist toch al belangrijk. Zo organiseert Informer ook met enige regelmaat webinars.

Wil jij ook beoordelen?

Sta je voor een moeilijke keuze, dan is het altijd goed om de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van het product of de dienst eens grondig door te nemen. Ze geven je altijd onafhankelijke informatie en vooral ook praktische informatie. In die wetenschap vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook een dienst bewijzen. En echt, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Informer

Gerelateerde bedrijven

e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
3 beoordelingen
8,3
Exact Online logo
Exact Online
2 beoordelingen
9,5
Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Informer

Het bedrijf Informer is geverifieerd door ons. De webshop Informer is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Informer is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Informer maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Informer is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Informer. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Informer.

Geplaatst op: 21-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne boekhouding

Het is een erg fijn boekhoudpakket voor opkomende ZZP'ers en het klein mkb. Het accountancyportaal werkt erg fijn. Je kunt goed bij houden welke klanten er nog een betaling moeten doen.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myrthe V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Informer


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
3 beoordelingen
8,3
Exact Online logo
Exact Online
2 beoordelingen
9,5
Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Informer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Informer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Informer actief?

Informer is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Informer reviews? Dan kun je naar de website van Informer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie