imoo logo

imoo reviews, ervaringen en beoordelingen

imoo reviews, ervaringen en beoordelingen
1740
imoo logo
Website
imoo
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen imoo

Wil je graag een smartwatch voor je kinderen bestellen bij Imoo, maar wil je eerst graag wat meer achtergrond informatie over deze onderneming en weten of Imoo daadwerkelijk betrouwbaar is? Bekijk dan eerst goed deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over Imoo en over de producten die het bedrijf aanbiedt. Ook lees je diverse klanten ervaringen en kom je teweten of het bedrijf te vertrouwen is. Na het lezen van de tekst kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Imoo te kopen.

Over imoo

In 2015 werd de onderneming Imoo Watch Phone gelanceerd. De onderneming richt zich sindsdien tot de verkoop van smartwatches voor kinderen. Imoo staat bekend als pionier op het gebied van kinderhorlogetelefoons en blijft dan ook continu onderzoek doen naar de unieke behoeften van kinderen. Zo kwam de onderneming als eerst met de toevoeging van de waterbestendige functie aan smartwatches voor kinderen. Ook kwam het bedrijf met de 'Class Mode' functie, om kinderen beter te helpen focussen tijdens het studeren. Het bedrijf heeft leveranciers van over de hele wereld, en stelt strenge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Daarnaast stelt het bedrijf strenge eisen op het gebied van gegevensversleuteling, beveiliging en privacy, en voldoen de producten dan ook aan Europa's strikte AVG-privacy- en gegevensnalevingswetten.

Waarom kiezen voor imoo

Imoo heeft een breed assortiment aan kinderhorloges. De onderneming streeft naar steeds betere exemplaren met tal van handige functies en eigenschappen. Indien je dus een horloge koopt bij Imoo, weet je dat het product van de laatste technologieën voorzien is. Imoo stemt haar producten af op kinderen en heeft dan ook voor ieder kind het geschikte horloge.

Is imoo betrouwbaar?

Imoo is geen Nederlandse onderneming, maar Canadees. Echter kun je de onderneming zeker vertrouwen. Imoo heeft haar bedrijfsgegevens genoteerd op haar website, heeft een toegankelijke klantenservice en tal van tevreden klantenbeoordelingen. Daarnaast biedt de onderneming tal van gunstige algemene voorwaarden, en kun je dus met een gerust hart een bestelling plaatsen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Imoo is eenvoudig te benaderen via mail. Ook kun je de klantenservice benaderen door het invullen van het online contactformulier. Doorgaans word je spoedig geholpen door Imoo. Ook biedt de onderneming de mogelijkheid tot het retourneren van producten, indien deze niet aan je verwachtingen voldoen. Zo kun je bij Imoo retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de producten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij Imoo, en wil je andere potentiële kopers laten weten hoe jouw aankoop proces verlopen is? Schrijf dan een review en laat mensen weten hoe de kwaliteit van de producten is, of je snel geholpen werd en of je het product en het bedrijf zou aanraden. Met jouw eerlijke review help je andere met het maken van een goede weloverwogen beslissing om wel of niet bij Imoo te bestellen.

Reviews over imoo
Gerelateerde bedrijven
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Decoded logo
Decoded
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Producten van hoge kwaliteit die mijn 2-jarige al eeuwen bezig houden. Zeer snelle levering die binnen een dag al bij mij thuis was. Alles zat ook erg stevig verpakt!

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Youssra V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over imoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Decoded logo
Decoded
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is imoo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over imoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is imoo actief?

imoo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de imoo reviews? Dan kun je naar de website van imoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie