ImmoWise logo

ImmoWise reviews, ervaringen en beoordelingen

ImmoWise reviews, ervaringen en beoordelingen
1739
ImmoWise logo
Website
ImmoWise
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen ImmoWise

Wil je graag een betrouwbare makelaar vinden en je hiervoor aansluiten bij het online platform ImmoWise? Maar wil je eerst meer te weten komen over deze onderneming? Dan is het raadzaam om eerst deze pagina goed te bekijken. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie over ImmoWise en lees je reviews van reeds bestaande klanten van het platform. Om een helder en objectief beeld te kunnen krijgen van ImmoWise hebben wij verschillende ervaringen met ImmoWise van gebruikers voor jou op een rij gezet. Lees wat zoal de ervaringen zijn met ImmoWise en neem zelf een weloverwogen keuze om wel of niet klant te worden bij ImmoWise.

Over ImmoWise

ImmoWise is opgericht in 2016 als het eerste Nederlandse online platform waar woningkopers en verkopers worden gekoppeld aan de beste makelaar. Om deze koppeling te maken maakt het platform gebruik van big data en slimme softwaretechnieken. Hiermee maakt de onderneming een selectie van de top makelaars in een specifieke regio. Het bedrijf heeft een ondersteunende functie en begeleid hierbij kopers en verkopers met het sneller vinden van een geschikte makelaar. De procedure verloopt eenvoudig via de website in slechts een aantal klikken door enkel op drie korte vragen antwoord te geven.

Waarom kiezen voor ImmoWise?

Het vinden van de juiste makelaar is vaak lastig. Zo zijn er vele aanbieders en weet je niet altijd goed welke aanbieder voor jou het beste is. Vandaar dat ImmoWise hierop inspeelt en een service aanbiedt om deze zorg uit handen te nemen. Ongeacht waar je woont in Nederland kun je gebruik maken van de service van Immowise. Op de website van ImmoWise vind je namelijk makelaars voor jouw regio. Indien je een geschikte makelaar hebt gevonden kun je eenvoudig via de website een gratis offerte aanvragen en profiteren van een gratis waardebepaling.

Is ImmoWise betrouwbaar?

ImmoWise is nog een beginnende onderneming. Het is dus logisch om de betrouwbaarheid van de onderneming in twijfel te trekken. Er zijn enkele factoren om de betrouwbaarheid in beeld te krijgen. Zo heeft het bedrijf een adres geregistreerd en staat de onderneming ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Hieruit kan opgemaakt worden dat de onderneming daadwerkelijk bestaat en dus te vertrouwen is.

Klantenservice en klachten

Indien je ImmoWise wilt benaderen kan dit telefonisch. Ook beschikt de onderneming over sociale media kanalen zoals Facebook. Hier kun je zowel terecht voor vragen en opmerkingen als voor klachten. Doorgaans word je snel door ImmoWise geholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een account aangemaakt bij ImmoWise en wil je graag andere potentiële klanten helpen met het maken van een goede beslissing om wel of niet klant te worden bij ImmoWise? Laat dan een beoordeling achter en vat samen hoe het contact met ImmoWise voor jou verlopen is. Beschrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent over de geleverde service, of je een geschikte makelaar hebt gevonden met behulp van ImmoWise en of je spoedig werd geholpen door de een medewerker van Immowise, indien je de klantenservice hebt benaderd. Beschrijf daarnaast ook of je het bedrijf wellicht zou aanraden aan andere mensen.

Reviews over ImmoWise

Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
8
Tuinposter.nl logo
Tuinposter.nl
1 beoordeling
10
Vankootentuinenbuitenleven logo
Vankootentuinenbuitenleven
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ImmoWise

ImmoWise is geverifieerd door ons expert team. De webshop ImmoWise bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ImmoWise lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ImmoWise. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ImmoWise is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van ImmoWise te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ImmoWise.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden

Clever Real Estate nam onmiddellijk contact met mij op met een lokale agent, die binnen 15 minuten reageerde na het online aanvragen van een verwijzing. De makelaar was een echte professional, ik was zeer tevreden.

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Judith D.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ImmoWise


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
8
Tuinposter.nl logo
Tuinposter.nl
1 beoordeling
10
Vankootentuinenbuitenleven logo
Vankootentuinenbuitenleven
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ImmoWise een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ImmoWise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ImmoWise actief?

ImmoWise is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten , bloemisten en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ImmoWise reviews? Dan kun je naar de website van ImmoWise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie