Industriele Meubelshop logo

Industriele Meubelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Industriele Meubelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2138
Industriele Meubelshop logo
Website
industrielemeubelshop.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Industriele Meubelshop

Houd je van unieke meubels? Kies je graag voor hout en voor een industriële uitstraling? Heb je de voorkeur voor maatwerk? Dan is Industriele Meubelshop misschien wel een heel geschikt adres voor je. Wij hebben op deze pagina de recensies van andere klanten voor je op een rijtje gezet. We verzamelden de beoordelingen en het leek ons handig als je ze hier allemaal bij elkaar terug kon vinden. Zo lees je eenvoudig wat andere consumenten zeggen over Industriele Meubelshop. Of ze tevreden zijn over de producten en ook of de klantenservice hen aanstond. Heb je de reviews doorgenomen, dan is het niet moeilijk meer om zelf te beslissen of je wel of niet bij dit bedrijf wilt kopen.

We hopen je snel te zien bij Industriële Meubelshop. Wij helpen je graag met het uitkiezen van een industrieel meubelstuk, perfect passen bij jouw wensen!

Over Industriele Meubelshop

Industriele Meubelshop geeft aan de partner voor industriële meubels te zijn. Ze hebben een enorm assortiment van dit soort meubelen. Ze zijn een grote fabrikant en webshop. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze de wensen van hun klanten op dit gebied perfect uit laten komen. De shop is een onderdeel van Loods XL B.V. Maatwerk is erg belangrijk bij dit bedrijf. Ze maken dan ook werkelijk alle meubelen op bestelling. Het is voor hen slechts een kleine moeite om een aanpassing in het model of de maat te realiseren. Dit zonder extra kosten. Ook is de levertijd, ondanks de aanpassingen, snel. Binnen twee weken moeten de meubels, aangepast en wel, bij je in huis kunnen zijn. De winkel geeft aan dat de klant bij hen echt koning is. Industriele Meubelshop is een familiebedrijf dat gevestigd is in Groningen. Opgestart door Konstantijn Tempel. Hij had zelf een steigerhouten stoel gemaakt en merkte dat dit hem goed afging. Vervolgens ging hij met zijn buurmaan aan de slag en op die manier groeide er langzamerhand een bedrijf vanuit deze hobby. Tegenwoordig maakt dit bedrijf met een groot team dagelijks meubels op maat. De productie is volledig in hun eigen handen. Dit geldt voor de productie, maar ook voor het ontwerp. Dit garandeert een snelle levering. Ze zijn natuurlijk niet afhankelijk van andere bedrijven. Hun speerpunten zijn een snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een perfecte afwerking.

Waarom kiezen voor Industriele Meubelshop

Je kunt bij deze winkel allerlei meubels bestellen. Denk aan stoelen, kasten, accessoires of bijvoorbeeld ook badkamermeubels. Je hebt de keus uit onder meer steigerhout, eikenhout, mangohout, acaciahout en betonlook meubels. Wil je een bepaald meubel graag helemaal zelf ontwerpen, dan kan dat ook. Je levert dan een designontwerp aan en je neemt contact op met Industriele Meubelshop. Het ontwerp kan een schets, foto’s of een 3-D tekening zijn. Binnen 2 dagen ontvang je vervolgens geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Wil je wel zelf ontwerpen, maar kom je er toch niet helemaal uit, dan is er zeker deskundig advies verkrijgbaar. Nog ideetjes nodig, dan ben je welkom in de showroom. Daar worden alle ontwerpen gemaakt. Deze online winkel onderscheidt zich van veel andere woonwinkels. De klantenservice en de meubelmakers werken op dezelfde locatie in Groningen. Zelfs voor maatwerk gelden er korte levertijden. Heb je meubels besteld en is er later toch iets niet naar wens, dan kun je terugvallen op minimaal 1 jaar service en garantie.

Is Industriele Meubelshop betrouwbaar?

Dit bedrijf levert door heel Europa, dus dat zegt al veel over de betrouwbaarheid. Er is een showroom in Groningen die je zelf kunt bezoeken. Verder zeggen de recensies van klanten veel over de transparantie en betrouwbaarheid van deze shop. Consumenten zijn uiterst tevreden over de meubels, maar ook over de geleverde service.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan kun je bellen, appen of mailen. Ook is er een contactformulier te vinden op de website. Mailen kan uiteraard altijd en bellen 6 dagen in de week.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Industriele Meubelshop? Liet je je badkamermeubels door dit bedrijf op maat maken? Ben je tevreden over de kwaliteit? Hoe beoordeel je de geleverde service? Moest je onverhoopt een klacht indienen? Is uiteindelijk alles wel tot tevredenheid opgelost? Beschrijf het in je review en help op die manier andere mensen.

Reviews over Industriele Meubelshop

Gerelateerde bedrijven

Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
Trendhopper logo
Trendhopper
5 beoordelingen
7,6
HastaManana logo
HastaManana
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Industriele Meubelshop

Het bedrijf Industriele Meubelshop is geverifieerd door ons. De webshop industrielemeubelshop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Industriele Meubelshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Industriele Meubelshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Industriele Meubelshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van industrielemeubelshop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Industriele Meubelshop.

Geplaatst op: 19-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super kwalitatief

We hebben hier meubels gekocht die op maad werden gemaakt door de winkel. Bij de aflevering moesten de poten er nog onder aangezien dit afgesteld moest worden op de situatie en dit hebben ze erg netjes gedaan.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hidde D.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Industriele Meubelshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
Trendhopper logo
Trendhopper
5 beoordelingen
7,6
HastaManana logo
HastaManana
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Industriele Meubelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Industriele Meubelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Industriele Meubelshop actief?

Industriele Meubelshop is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Industriele Meubelshop reviews? Dan kun je naar de website van Industriele Meubelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie