Huurtoeslag.nl logo

Huurtoeslag.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Huurtoeslag.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1059
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Huurtoeslag.nl

Huurtoeslag.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Huurtoeslag.nl bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Huurtoeslag.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Huurtoeslag.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Huurtoeslag.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Huurtoeslag.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne dienst

Goede dienst en heel handig. Ik wist namenlijk niet of ik er recht op had maar nu dat wel het geval is is het het ook zeker waard. Ik krijg nu veel geld per maand terug wat ik eerst helemaal niet wist.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura O.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huurtoeslag.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Floryn logo
Floryn
4 beoordelingen
7,8
Nationaal Bespaarcentrum logo
Nationaal Bespaarcentrum
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huurtoeslag.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Huurtoeslag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huurtoeslag.nl actief?

Huurtoeslag.nl is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huurtoeslag.nl reviews? Dan kun je naar de website van Huurtoeslag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie