Hostinger logo

Hostinger reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hostinger reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4179
Hostinger logo
Website
hostinger.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hostinger

Vandaag de dag vind je online heel wat diensten, webshops, informatieve pagina’s en nog veel meer terug. Alles wat je online terug kunt vinden moet echter ook ergens gehost worden. Dat kan op eigen servers maar je kunt daar ook een extern bedrijf voor inschakelen. Ben jij op zoek naar een webwinkel en een onderneming die hostingdiensten aan de man brengt? Dan is Hostinger misschien wel wat je zoekt. Bij Hostinger heb je verschillende formules aan hostingdiensten en vind je vast en zeker de juiste fit voor jou terug. Maar wat vertellen andere mensen eigenlijk over Hostinger? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen zij Hostinger? Je leest het hier aan de hand van de reviews!

Over Hostinger

Hostinger is dus een onderneming die zich specialiseert in het aanbieden van hostingdiensten voor een rijk scala aan ondernemers, professionals, ontwikkelaars en particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Kaunas in Litouwen en heeft een geschiedenis die teruggaat tot 2004 wanneer een groep jonge ondernemers Hosting Media opricht. Hostinger in zijn huidige vorm stamt uit 2011 en is door de jaren heen fel blijven groeien. Zo werd Hostinger in 2020 niet voor niks het snelst groeiende hostingmerk ter wereld. Wat mag je verwachten van de services van Hostinger? Een klantendienst die 24/7 voor je klaarstaat. Servertechnologie die constant updates krijgt en een sterke knowhow. Hostinger werkt immers met zelfontworpen technologie. Op de website vind je overigens ook tal van leuke tips & tricks terug. Blijf je graag op de hoogte van de nieuwtjes van Hostinger? Dan kan je de sociale media kanalen van het bedrijf volgen. Ze hebben een Facebook, een Instagram, een Twitter en een YouTube-kanaal.

Waarom kiezen voor Hostinger?

Voor Hostinger kies je in de eerste plaats voor de fenomenale service. Daarnaast kan je bij Hostinger ook terecht voor heel wat uiteenlopende hostingdiensten. Om maar even een greep te nemen uit de vele diensten waarvoor je bij Hostinger terecht kunt: webhosting, VPS hosting, Minecraft server hosting, cloud hosting, e-mail hosting, webshop hosting, CMS hosting en ga zo maar door. Op de website vind je bovendien ook heel wat relevante informatie terug. Ook kan je bij Hostinger terecht voor diensten als een domein checker, domeinverhuizing, registratie, SSL-certificaten en nog veel meer. Hostinger beschikt ook over een eigen kennisbank en biedt heel wat tutorials aan voor wie nog niet heel bedreven is in de wereld van de hosting.

Is Hostinger betrouwbaar?

Hostinger is een internationale onderneming die over de hele wereld actief is. Bovendien heeft het een bedrijf ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector. Hostinger geniet dan ook van een ijzeren reputatie binnen de sector. Bovendien vind je op de website heel wat informatie over het bedrijf terug. Je vindt er de contactgegevens van de klantendienst, de algemene voorwaarden, het adres van de hoofdzetel en zelfs reviews van echte klanten. Ook is het zo dat jouw betaal- en persoonsgegevens veilig zijn bij Hostinger. Als je een keuze hebt kunnen maken dan kan je veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving met onder andere Visa, American Express, Diners Club, Maestro en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom: Hostinger is een betrouwbare onderneming.

Klantenservice en klachten

Bij een technologiegevoelige dienst als hosting kan het natuurlijk altijd dat je met vragen of problemen zit. In dat geval kan je terecht bij de klantendienst van Hostinger. De klantendienst is 24/7 bereikbaar via de live chat op de website. Je kunt ook via sociale media een bericht sturen of via jouw eigen profiel op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen. Afhankelijk van het probleem zijn er verschillende mailadressen die van toepassing kunnen zijn. Klachten kan je per mail doorgeven of via de live chat. Zorg er wel voor dat je alle belangrijke informatie meteen doorgeeft. De klantendienst van Hostinger geeft in de regel een antwoord op vragen binnen de paar werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de diensten van Hostinger? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jouw mening over deze dienst. Is de hostingservice van Hostinger effectief betrouwbaar? Moet je niet te veel betalen? Is er voldoende aanbod aan hostingdiensten? Staat de klantendienst effectief 24/7 voor je klaar? Hoe zou je de prestaties van Hostinger vergelijken met concurrenten? Zou je Hostinger aanraden aan vrienden of familie of net niet? Schrijf jouw verhaal over en beoordeling van Hostinger neer in een review en laat het ons weten!

Reviews over Hostinger
Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Hostinger

Hostinger is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hostinger bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hostinger lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hostinger. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van hostinger.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van hostinger.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht onvriendelijk allen op geld uit

Kijk de titel geen worden om aan vuil te maken

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Ze helpen je 24/7/365. Snelste state of the art servers.

Mijn NL hosting provider flexwebhosting kreeg problemen en liet mij in de steek. Ik moest een nieuwe zoeken. Wat ben ik blij dat ik nu bij hostinger zit. Ze hebben mijn complete Wordpress websites gemigreerd en bleven op de lijn totdat alles weer werkte. Hun services kent geen grenzen.

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evert G.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hostinger
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hostinger een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Hostinger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hostinger actief?

Hostinger is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hostinger reviews? Dan kun je naar de website van Hostinger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie