Hostgator logo

Hostgator reviews, ervaringen en beoordelingen

Hostgator reviews, ervaringen en beoordelingen
30
Hostgator logo
Website
Hostgator
Categorie
Telecom

Hostgator ervaringen

Hostgator.com is een ervaren webhostingbedrijf dat al sinds 2002 actief is op het wereld wijde web. Heb jij dus hostgator ervaringen lees dan snel verder!

Over Hostgator.com

De 750 medewerkers van het in Texas (Amerika) gevestigde bedrijven proberen de klanten uit liefst 200 verschillende landen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor nog geen 4 dollar per maand heb je een webhosting pakket met een ongelimiteerde grootte en eveneens een ongelimiteerde bandbreedte. Ook heb je een garantie dat je website voor 99,99% van de tijd bereikbaar is voor je bezoekers. Bij Hostgator kun je gebruik maken van een gratis webbuilder. Als je zelf een website wilt bouwen kan dat dus met deze webbuilder. Je hebt hier dus niet een webdesigner voor nodig en je kunt met een beetje basiskennis zelf je website in elkaar zetten. Ook kun je gebruik maken van een Google Adwords coupon ter waarde van circa 100 dollar. Zo kun je direct een Google Adwords campagne opzetten en bezoekers naar je site lokken. Ook als je op zoek bent naar een webhost voor het hosten van websites die draaien op WordPress, Joomla, Magento of Wiki kun je bij Hostgator.com terecht. Dit wordt allemaal door Hostgator.com ondersteund.

Hostgator reviews

De keus voor een webhost is voor de meeste mensen bij het opzetten van een website één van de belangrijkste stappen, want je wilt namelijk wel dat je website goed bereikbaar is. Stel dat je een webshop hebt en deze is gedurende een week niet bereikbaar. Dan zul je veel omzet verliezen en als je daar van afhankelijk bent is dat een flinke financiële strop. Zoek dus eerst altijd goed uit welke ervaringen men heeft met Hostgator.com. Hostgator ervaringen zijn op het internet genoeg te vinden.

Heb jij Hostgator.com ervaringen?

Heb je een domeinnaam geregistreerd bij Hostgator.com en wil je andere mensen laten weten welke ervaring je hebt met Hostgator.com? Graag horen we jouw Hostgator ervaringen.

Gerelateerde bedrijven
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Hostgator

Het bedrijf Hostgator is geverifieerd door ons. De webshop Hostgator is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hostgator is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hostgator maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Hostgator is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Hostgator te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel opgezet

Ik was binnen 24 uur na installatie aan de slag. Service is betrouwbaar en klantenservice is fantastisch. Toen ik tegen problemen aanliep met mijn FTP, kreeg ik snel telefonisch antwoord en was mijn probleem gelijk opgelost. Ik wou dat ik HostGator eerder had gevonden!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dion K.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hostgator
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hostgator een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hostgator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hostgator actief?

Hostgator is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hostgator reviews? Dan kun je naar de website van Hostgator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie